Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛سومین نشست مشترک کارگروه های تخصصی ساماندهی صنوف، مشاغل و مدیریت مراکز عرضه محصولات کشاورزی شهرداری های کشور در قزوین برگزار شد.

این نشست با حضور سید حبیب رازی سرپرست دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، سید سعید راد رئیس کارگروه تخصصی مراکز مدیریت عرضه محصولات کشاورزی و مایحتاج مصرفی شهرداری‌های کشور، حمیدرضا تحصیلی رئیس کارگروه تخصصی ساماندهی مشاغل اصناف و فعالیت‌های شهری شهرداری‌های کشور، هاشم نوروزی فرد رئیس گروه دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات شهری و فتاح رمضانعلی از دبیران زبان تخصصی گروه تخصصی ساماندهی و مشاغل و اصناف و فعالیت‌های شهری شهرداری‌های کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری قزوین در این نشست گفت: بدون شک کارگروه های تخصصی صنوف و همچنین عرضه محصولات کشاورزی نقش مهمی در مدیریت شهری برعهده دارند.
 وحید مقدم سلیمی با بیان اینکه رفع معضل مشاغل مزاحم کاری بین بخشی بوده و تنها برعهده یک دستگاه نمی تواند باشد، افزود: برای داشتن شهری ایمن و پاک بسیاری از دستگاه ها از جمله استانداری، دادگستری، نیروی انتظامی نیز باید ورود پیدا کنند.
 وی ادامه داد: امیدواریم با نهایی شدن پیش نویس این کارگروه که آخرین جلسه آن در اهواز برگزار شد پس از امضای وزیر کشور تمامی استان ها بتوانند از راهکارهای ارایه شده در آن بهره مند شوند.
به گفته وی، به طور قطع با حضور کارشناسان و روسای کارگروه ۱۵۵ استان در قزوین و بهره گیری از تجربه آنها در زمینه موضوع بحث کارگروه ها در حوزه ساماندهی مشاغل شهری به نتایج جامع و کامل تری خواهیم رسید.
 مقدم سلیمی، کاروانسرای سعدالسلطنه قزوین را نمونه جامع و منحصر به فرد در حوزه ساماندهی برخی از صنایع دستی و هنرهای سنتی دانست و اظهار داشت: این مکان به عنوان بارانداز کالا و مرکز تجاری راه ابریشم است که بازدید از آن به عموم مردم و گردشگران نیز توصیه می شود.
 معاون خدمات شهری شهرداری قزوین نیز در این نشست اظهار داشت: اگر کشور ما امروز در حوزه مدیریت واحد با مشکل روبرو است اما می توان با مدیریت متحد بسیاری از امور را جهت رفع نیازهای مردم پیش برد.
 سید مهدی کاظمی تصریح کرد: خوشبختانه امروز شهر قزوین مهیای انجام بسیاری از برنامه های مدیریت شهری است تا جایی که در حوزه ساماندهی مشاغل از دوران صفویه به عنوان پایتخت تا امروز یکی از مراکز پررونق کشور به حساب آمده است.
به گفته وی، قزوین در گذشته های دور با داشتن ۹۰۰ کاروانسرا یکی از شهرهای مهم کشور در حوزه ترانسفر و بارانداز انواع کالاها بوده است.
 رییس شورای شهر قزوین نیز در این نشست گفت: متاسفانه فضاهای مزاحم شهری و آلودگی های صوتی موجود در آن ایمنی بسیاری از شهرهای کشور را از بین برده است.
 حکمت الله داودی افزود: با توجه به دستورالعمل وزارت کشور به شرکت شهرک های صنعتی جهت ساماندهی مشاغل شهری، از این ظرفیت برای سامان بخشیدن این حوزه باید بهره مند شد.
 وی با اشاره به اینکه اتاق اصناف، نیروی انتظامی، دادگستری از جمله دستگاه های فرا بخشی هستند که می توانند در سامان بخشیدن به مشاغل مزاحم شهری ورود پیدا کنند، گفت: انجام بسیاری از کارها که توسط سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری به تنهایی مقدور نیست با کمک دستگاه های یاد شده امکان پذیر است.
 داودی با بیان اینکه نظم و انضباط برای حفاظت و ایمنی شهروندان یک شهر باید همواره برقرار باشد، افزود: برای تحقق این مهم بسیاری از اوقات با مقاومت هایی روبرو هستیم و اگر هماهنگی بین برخی از دستگاه های فرابخشی نباشد به تنهایی نمی توان آن را انجام داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایتخت شورای شهر شهرداری محصولات کشاورزی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند