Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرانلاین علی لاریجانی در مراسم تجلیل از صنعتگران نمونه استان البرز که امروز (چهارشنبه ۲۶ تیرماه) در ساوجبلاغ برگزار شد، گفت: این برای البرز افتخار است که قطب تولید کشور باشد، البرز این ویژگی را دارد و تنوع قومی در کنار آن ارزش‌هایی است که می‌تواند در کنار تولید ارزش ایجاد کند. زمانی که در مجلس تصمیم به استان شدن البرز گرفته شد با لحاظ این موضوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید؛ 

* اینکه امروز کارآفرینان برخی پیشرفت‌ها را بر شمردند و کاستی‌ها را هم البته بیان کردند نشان داد که این حرکت زاینده است. سه نماینده البرز، نمایندگانی پر تلاش و موثر در مجلس هستند، بنابراین جای نگرانی برای تولیدگران نیست. امروز یکی از تولیدگران پرسید که آیا اینکه امسال سال رونق تولید است را باور دارید، این سوال خوبی است و همه باید به این توجه کنیم و اگر از خودمان این سوال را بپرسیم همه چیز خوب می‌شود.

* این روحیه در کشور ارزش دارد که ما روی پای خودمان بایستیم و تولید کننده باشیم و با مشکلات مبارزه کنیم، این طور نیست که کشورهای دیگر مشکل نداشته باشند و هر کشوری به فراخور خود مشکلاتی دارند.  مشکل ما بخشی مربوط به تحریم‌ها و بخشی مربوط به مشکلات اقتصادی مزمن است که از قبل وجود داشته است.

* وضعیتی که آمریکایی‌ها به وجود آورده‌اند برای کل دنیا وحشتناک است. برای اروپا، چین، روسیه، آمریکای لاتین و … هر کدام مشکلاتی ایجاد کرده است.

*ترامپ رفتار بیمارگونه‌ای دارد که توییت دیروز وی برای خانم‌های رنگین پوست در کنگره از همین رفتار ناشی شده است. با همین رفتار برای ایران هم مزاحمت ایجاد کرده البته برخی کشورهای منطقه هم در این زمینه به او پول داده و تحریک کرده‌اند.

*سوال این است که آیا همه مشکلات ما از تحریم است، اگر اقتصاد کشور زاینده نباشد این مشکلات را دارد این مشکلات درونی است البته معتقدم که باید مراودات بین‌المللی داشته باشیم ولی ما از ظرفیت نیروی انسانی خودمان خوب استفاده نکرده‌ایم. ما این همه فارغ‌التحصیل داریم وقتی کارخانجات میل به واردات پیدا می‌کنند این مشکل را برای ما بیشتر می‌کند.

* ما اگر در کشورمان اختلالی در سال گذشته داشتیم به خاطر این بود که در اقتصاد بلوغ به وجود نیامده است، این ضعف باید جبران شود و نقش اصلی در آن را کارآفرینان دارند دولت باید بستر را فراهم کند چون دولت تولید کننده خوبی نیست. من تردید نداریم ایرانی‌ها با هوش خود بر این مشکل فائق می‌آیند، اگر متحد باشیم موفق خواهیم بود فشارهایی که در بیرون از کشور وارد می‌شود اگر از زمان درست استفاده کنیم حل خواهد شد.

*ما در این شرایط چاره‌ای جز مقاومت نداریم، ممکن است سوال ایجاد شود که چرا دیپلماسی نمی‌تواند این مشکلات را حل کند، دیپلماسی به فکر حل مشکل هست اما گاهی باید فشار را تحمل کند این طور نیست که در کشور بن بست برای حل مشکلات داشته باشیم.

*نباید عجله کرد اگر منافع ملی کشور را دنبال می‌کنیم امروز روزی نیست که در برابر فشار آنها مقاومت نکنیم، بایت مقاومت کنیم تا آنها بفهمند موفق نیستند، در این یکسال ایرانی‌ها نجابت خود را نشان دادند. 

* مگر ترامپ توانست نفت ایران را صفر کند؟ ما از ظرفیت‌های مختلف استفاده کردیم و خوشبختانه بقیه کشورها هم به این نتیجه رسیدند که باید به نحوی مقابل آمریکا بایستد. مگر نگفتند ایران ۴۰ سالگی را نمی‌بیند آیا موفق شدند؟ این موفقیت ایران بود که این مرد رذل را سر جای خود نشاند.

*در این شرایط نباید به دیپلماسی کشور فشار آورد که با عجله کار کند وقتی کسی می‌خواهد ستم کند با ظرفیت‌های مختلف باید جلوی او را گرفت؛ بنابراین تصور نشود که در شرایط فعلی نمی‌خواهیم از ظرفیت دیپلماسی استفاده کنیم.

* همه در حال تلاش برای رستگاری شرایط کشور هستند البته گاهی دعواهای سیاسی در کشور افکار را مشوش می‌کند، در منافع کشور نباید دعواهای حیدری نعمتی ایجاد کرد باید اختلاف‌ها را حل و اراده‌ها را به مسیر اصلی معطوف کرد.

* { با اشاره به مشکلات ارزی}: من از تک نرخی شدن ارز دفاع می‌کنم و فکر می‌کنم دونرخی بودن زمینه سوءاستفاده را ایجاد می‌کند. اگرچه این تصمیمات در شرایط اضطراری گرفته شده اما این پیگیری خواهد شد. نوع پرداخت کمک و یارانه باید به نحوی باشد که خللی پیش نیاید، قبول دارم که این سوبسیدها هم فسادزادست و هم باعث واردات می‌شود به همین دلیل مرکز پژوهش‌ها برای آن به راه حلی رسیده است.

* سران کشور به درستی به این نتیجه رسیدند که ارز را باید کنترل کنند، اما این باید چارچوبی داشته باشد چون منابع ما نامحدود نیست و این باید در اولویت‌ها هزینه شود. امروز شرایط بهتر شده و آرام آرام می‌توان شرایط را بهبود داد.

*در مورد معوقات مالیاتی و بانکی روز گذشته جلسه‌ای که برای رونق تولید داشتیم درباره این بحث کردیم در مورد معوقات تامین اجتماعی قرار شده فرصت داده شود، درست است که برخی از مسائل معوقات مطابق قانون است اما باید دست تولید کننده واقعی را بگیریم.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1280688

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی لاریجانی دیپلماسی ایران و آمریکا دونالد ترامپ باشگاه پرسپولیس ایران و آمریکا باشگاه استقلال محمدجواد ظریف ایالات متحده آمریکا خودرو گابریل کالدرون خودروسازان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • تعویض‌هایی که بلای جان پرسپولیس شد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی