Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، علیرضا تابش در برنامه تیتر امشب شبکه خبر (سه شنبه ۲۵ تیر ماه) با اعلام اینکه حدود ۷۰ هزار واحد سیل زده در استان‌های مختلف شناسایی شده اند که ۴۰ هزار واحد از این تعداد تعمیراتی و ۳۰ هزار واحد احداثی هستند، گفت: ۲,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به مناطق سیل‌زده تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد مسکن ۲,۰۰۰ میلیارد تومان را به بانک معرفی کرده است که از این تعداد، تاکنون ۱,۲۰۰ میلیارد تومان عقد قرارداد شده اند.

وی عمده آسیب‌های سیلاب اخیر را در ۶ استانِ ایلام، لرستان، خوزستان، کرمانشاه، مازندران و گیلان برشمرد و افزود: عمده سهم تسهیلات به این ۶ استان تعلق گرفت که از ۲,۰۰۰ میلیارد تومان واحدهای معرفی شده به بانک، ۱,۹۰۰ میلیارد تومان به این ۶ استان تعلق گرفت و باقیمانده به ۱۵ استان دیگر سیل زده تعلق گرفته است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین از تصویب بخش دوم وام در دولت به مبلغ ۲,۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و عمده فعالیت‌های را تاکنون برای اتمام واحدهای تعمیراتی سیل زده و آغاز احداث واحدهای احداثی عنوان کرد.

وی همچنین با اعلام اینکه از حدود ۳۰ هزار واحد احداثی ۲۶ هزار واحد روستایی بوده اند که نیاز به صدور پروانه از شهرداری ندارند و پروانه ساخت آنها را بنیاد صادر می‌کند، توضیح داد: ۳۹۰۰ واحد احداثی شهری در کل وجود دارد که در مورد برخی از آنها ممکن است تأخیر در صدور پروانه وجود داشته باشد که برای حل مشکل این تعداد بنیاد آمادگی دارد تا نماینده خود را در شهرداری‌ها مستقر کند.

تابش با تاکید بر اینکه بنیاد، مشکلات مردم را در شهرداری حل می‌کند، خاطرنشان کرد: در خصوص بازنگری در نظارت واحدهای سیل زده تعمیراتی و تبدیل آنها به احداث، از آمادگی بنیاد مسکن برای تخصیص تسهیلات و بلاعوض به سیل زدگانی که تمایل دارند واحدهای تعمیراتی خود را از نوبازسازی کنند، خبر داد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین اعلام کرد: در خصوص روستای بابازید با توجه به اینکه این روستا طرح هادی نداشت، تهیه طرح هادی آن در دست انجام است. قرار این بود تا این روستا جا به جا شود اما با توجه به اینکه زمینی موجود نبود، مقرر شد تا دیواره‌ای بسازیم و درجاسازی روستا را انجام دهیم که در این مورد با وزارت نیرو هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

تابش ادامه داد: طرح هادی روستای بابازید در دست تهیه است و اعتبار آن هم تخصیص خواهد یافت.

وی در خصوص سیمره و واحدهای مسکونی که پیرامون آن احداث شده اند اعلام کرد: به واحدهای مسکونی که در جوار سیمره بوده اند ۶۰ میلیون تومان بلاعوض تخصیص خواهد یافت. پرونده دریافت خسارت سیل زدگان در این منطقه از وزارت نیرو مفتوح است و در برنامه و بودجه نیز جلسه‌ای برگزار شده است تا هرچه سریع‌تر واحدهای مسکونی این تعداد احداث شود.

تابش گفت: در مورد خوزستان اعتبار مرحله دوم را هم تأمین کردیم و مردم هیچ نگرانی نداشته باشند همه را پوشش می‌دهیم. به اندازه کافی اعتبار دیده ایم ما در کنار مردم هستیم و امیدواریم در مدت زمانی که قول داده ایم واحدهای سیل زده به اتمام برسند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: شرکت بازافرینی شهری نوسازی بافت فرسوده تسهیلات بافت فرسوده وام نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت