Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده شبنم فاطمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در گفت‌و گو با ایکنا از قم، در رابطه با نقش دانشگاه در جامعه بیان کرد: دانشگاه باید خالق حرکت‌های مهم و تاثیرگذار در یک جامعه باشد، و در واقع به سمت بهینه‌سازی پیش رفته و در ابعادی که یک جامعه از آن رنج می‌برد و مشکل دارد، توانایی ارائه راهکار و حل مسئله داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نهادی به عنوان دانشگاه، باید به دانشجو شخصیت دهد، به این معنا که فرایندها و نظامات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی باید به سمتی رود که دانشجویی که از آن فارغ‌التحصیل می‌شود، فردی باشد که بتواند در جامعه کارایی داشته باشد.   سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، گفت: یکی از اهداف مهم دانشگاه علمی کاربردی قم، باتوجه به سیاست‌هایی که در آن تعریف شده‌است، حساسیت نسبت به اشتغال، تلاش در رفع موانع تولید و ایجاد پویایی و تحرک در جامعه است.   فاطمی با اشاره به اینکه دانشگاه باید دانشجوی با مهارت تربیت کند، تاکید کرد: برخی فرایندهای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیازمند اصلاح و بازنگری است، چراکه متاسفانه دانشگاه‌ها امروزه مولد کسب و کار نیستند.   وی اظهار کرد: اولین گامی که دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در این راستا برداشته است، به کارگیری تیم اساتید توانمند است، ایجاد بسترهای لازم برای به کارگیری دانشجو در موقعیت‌های شغلی جامعه نیز، دومین قدمی است که دانشگاه علمی کاربردی قم در این زمینه برداشته است.   سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، با بیان اینکه دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی توانایی لازم جهت وارد شدن به حرفه کسب و کار ندارند، گفت: دانشگاه علمی کاربردی برای رفع چنین مسئله‌ای در تلاش است با راه‌اندازی سایت ویژه کسب و کار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، شیوه‌های ورود به اشتغال در جامعه را ضمن معرفی فرصت‌ها و مراکر شغلی، به آن‌ها آموزش دهد.   فاطمی با تاکید بر اینکه دانشجو باید شخصیت حرفه‌ای در جامعه پیدا کند، اظهار کرد: حداقل کاری که موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه انجام دهند، آموزش‌های اقتصادی و شیوه‌های ورود به کسب و کار است، تا یک دانشجو پس از فارغ‌التحصیلی، از پس نیازهای اقتصادی خود و خانواده‌اش بر بیاید.   آمادگی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم جهت پذیرش دانشجو   یادآور می‌شود، ثبت‌نام دوره کاردانی فنی و دوره‌های کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، همزمان با سراسر کشور برای ورودی مهر ماه 98 از 27مرداد ماه سال جاری و همچنین دوره‌های فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی از دوم شهریور ماه آغاز می‌شود.   رشته‌های فنی فناوری اطلاعات_اینترنت و شبکه‌های گسترده، کاردانی فنی شبکه‌های کامپیوتری، کاردانی فنی نرم‌افزار_برنامه سازی کامپیوتری، کاردانی حرفه‌ای هنرهای تجسمی_گرافیک، کاردانی حرفه‌ای هنرهای تجسمی_عکاسی و کاردانی حرفه‌ای عکاسی خبری از جمله رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در مقطع کاردانی است.   رشته‌های مقطع کارشناسی این دانشگاه نیز شامل کارشناسی حرفه‌ای گرافیک_پوستر  نشانه، کارشناسی حرفه‌ای گرافیک_تصویر سازی، مهندسی فناوری اطلاعات_تجارت الکترونیک، مهندسی فناوری اطلاعات_ فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری است.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم جهاد دانشگاهی قم جهاد دانشگاهی مرکز علمی کاربردی تربیت دانشجو دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود