Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:58:16 GMT

چهارمحال و بختیاری ۱۲۸ مدرسه زیر ۱۰ نفر دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۳۸۰۲

چهارمحال و بختیاری ۱۲۸ مدرسه زیر ۱۰ نفر دارد

به گزارش ایرنا، فرحناز قائدامینی شامگاه چهارشنبه در چهارمین شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری تاکید کرد: از این تعداد ۱۱۸ مدرسه در مقطع ابتدایی، یک مدرسه در پایه متوسطه اول و ۹ مدرسه متوسطه دوم است.

وی افزود: از مجموع ۱۲۸ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری ۳۷ مدرسه کمتر از ۵ دانش‌آموز و ۹۱ مدرسه بین ۵ تا ۱۰ دانش‌آموز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائدامینی تصریح کرد: آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری هم‌اینک با کمبود یکهزار و ۲۶ معلم مواجه است.

وی یادآور شد: راه‌اندازی مرکز کیفیت معلم چهارمحال و بختیاری در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این مرکز هم‌اینک در استان‌های اصفهان، یزد، آذربایجان شرقی و تهران تشکیل شده و فعال است.

قائدامینی گفت: با راه‌اندازی مرکز کیفیت معلم در چهارمحال و بختیاری واحدهایی شامل اتاق تجربه، علوم، علوم نوین، کتابخانه، انجمن‌های علمی، موزه و گنجینه، نظارت و پایش کیفیت، پویاسازی معلمان و تولید در آن فعال خواهد شد.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: امسال دوره سوادآموزی برای ۳ هزار و ۸۹۶ نفر در استان برگزار می‌شود.

ارشادی تاکید کرد: از این تعداد ۹۰۷ نفر در دوره انتقال و ۳۴۵ نفر در دوره آموزش رایانه شرکت می‌کنند.

وی افزود: ۵۰ درصد جمعیت هدف سوادآموزی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در شهرستان لردگان بود که به همین علت سهمیه این شهرستان در سوادآموزی ۱۰ درصد بیشتر است.

ارشادی تصریح کرد: ۱۰۰ درصد سهم ابلاغی سوادآموزی چهارمحال و بختیاری زیرپوشش قرار دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: راه‌اندازی مرکز کیفیت معلم در استان با هدف ارائه علوم بروز به دانش‌آموزان و همچنین بروزرسانی توان علمی معلمان ضروری است.

جعفر مردانی گرمدره تاکید کرد: اعضای شورای آموزش و پرورش، فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دهیاران چهارمحال و بختیاری برای ارتقای کمی و کیفی سوادآموزی و کاهش نرخ بی‌سوادی در استان بکوشند.

وی یادآور شد: اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری برنامه‌های پیش بینی شده برای اوقات فراغت دانش‌موزان در فصل تابستان امسال را ارائه کند.

مردانی گرمدره تصریح کرد: زمین مورد نیاز برای احداث مجتمع آموزشی فرهنگیان چهارمحال و بختیاری هر چه سریع‌تر شناسایی و اختصاص داده شود.

وی اظهار داشت: امسال ۳۳۴ دانشجو معلم به آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تزریق می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: مسئولان تمامی دستگاه‌های اجرایی استان برای برگزاری مسابقات ملی به میزبانی آموزش و پرورش استان همکاری کنند.

وی افزود: حفظ وضعیت موجود و ارتقای کمی و کیفی وضعیت سوادآموزی چهارمحال و بختیاری در دستور کار مسئولان اداره‌کل آموزش و پرورش استان باشد.

مردانی گرمدره تصریح کرد: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری مبلغی از اعتبارات را برای ادامه تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل اختصاص داده است.

وی یادآور شد: مسئولان ثبت احوال چهارمحال و بختیاری باید برای بهره مندی مطلوب از این اعتبارات تعداد دانش‌آموزان پایه‌های مختلف را اعلام و اداره‌کل آموزش و پرورش استان این آمار را بررسی و تعداد کودکان بازمانده از تحصیل را مشخص کند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۲۰۲ هزار دانش آموز با حدود دو هزار و ۴۰۰ مدرسه و ۱۶ هزار دانش آموز است.

۷۳۶۲/‏۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: سرانه آموزشی در گناباد دو برابر خراسان رضوی است، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، مجید فدوی در نشست خبری که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، گفت: همیشه به خیرین گفته‌ایم که کمک به آموزش و پرورش کمک به بخش زیادی از جامعه است که به عنوان مثال در شهرستان گناباد روزانه 65 هزار نفر از دانش آموز، معلم و والدین با سیستم اموزش و پرورش ارتباط دارند.

وی افزود: دولت بدون حضور خیرین پروژه جدیدی را در کشور کلنگ زنی نمی‌کند، لذا با پیگیری‌های صورت گرفته و استقبال خیرین در حال حاضر در نوقاب 2 مدرسه و در بیدخت، مرکز شهر، شهر روشناوند و روستای رهن نیز خیرین برای ساخت مدرسه پای کار آمده اند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد عنوان کرد: در یک سال اخیر6 چمن مصنوعی در مدارس به بهره‌برداری رسیده و تقریبا تمام پروژه های راکد را فعال کرده‌ایم و فقط پروژه ساخت پژوهش‌سرای دانش آموزی متوقف مانده است.

فدوی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزشی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته که در این راستا مقام های استانی و کشوری زیادی کسب کردیم؛ طی دو سال اخیر رتبه برتر استان در امتحانات نهایی و در حوزه گیاهان دارویی رتبه اول کشور را به دست آوردیم.

وی ادامه داد: به دنبال نقش آفرینی دانش آموزان هستیم، به همین منظور در حال حاضر 70 دانش آموز در حوزه خبرنگاری ورود کرده اند و در بیشتر مراسم‌های مدارس، دانش آموزان کار را مدیریت و اجرا می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: به لحاظ سرانه آموزشی دو برابر خراسان رضوی هستیم، سرانه استان 4.3 مترمربع است و گناباد 8 مترمربع، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی 30درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده شده است.

فدوی با اشاره به شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم" بیان کرد: هنرستان‌های ما بهترین مکان برای تحقق این شعار بوده اند که به عنوان مثال می‌توان به تفاهم نامه همکاری با شهرداری گناباد در تولید سطل زباله اشاره کرد؛ به همین منظور مدرسه کارآفرینی تابستان در گناباد راه اندازی خواهد شد.

وی بیان کرد: خیرین تاکنون 23 میلیارد تومان به آموزش و پرورش کمک کرده اند که معادل آن را نیز نوسازی مدارس در شهرستان هزینه کرده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: 50 مدرسه خالی در سطح شهرستان داریم و یک مدرسه تک‌دانش‌آموزی در روستای خانیک داشتیم که تعطیل شده و در مقابل روستای کلاته سیدعلی نیز با افزایش دانش آموز، مدرسه آن مجدد فعال شده است.

فدوی با اشاره به اهمیت حوزه درآمدی و ضعف در این حوزه  عنوان کرد: 65 ملک را شناسایی کرده ایم که یا بدون استفاده بوده، یا اجاره بسیار کمی از آن دریافت می‌شده که برای آنها بسته‌های اقتصادی درآمدی تعریف کرده ایم. همچنین طی 3ماه آینده اولین پروژه تجاری سازی در حوزه آموزش و پرورش را شروع خواهیم کرد.

وی افزود: در طرح شهید عجمیان که توسط قرارگاه جهادی انجام می‌شود، کار بازسازی و بهسازی 43 آموزشگاه در مناطق روستایی و حاشیه شهر به پایان رسیده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد در خصوص حادثه پیش آمده برای دانش آموز مدرسه روستای بیلند که به شکستگی پای وی منجر شده بود نیز گفت: منتظر نظر دستگاه قضایی برای این موضوع هستیم تا بتوانیم اظهار نظر رسمی داشته باشیم.

انتهاتی پیام/282

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • جذب بیش از ۱۰۰۰معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • جذب بیش از یک هزار نفر معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است