Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی کره جنوبی در حاشیه مراسم قرعه‌کشی مقدماتی جام جهانی با خبرنگار اعزامی فارس به مالزی صحبت‌هایی را پیرامون تیم ملی کره و هم‌چنین دیدار دوستانه با ایران انجام داد.به گزارش بلاغ، پائولو بنتو در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی  به مالزی، در خصوص قرعه‌کشی که ساعتی پیش در مقر AFC برگزار شده است، اظهار داشت: هر بازی برای مسابقات جام جهانی شرایط خاص خودش را دارد و این طور نیست که تصور کنید یک بازی را انجام داده‌اید و مسابقات به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما شرایط خوبی در تیم ملی کره پیدا کردیم و حتی یک تیم ملی "ب" هم تشکیل دادیم.

وی در پاسخ به این سؤال که هم گروهی شما با کره شمالی با توجه به مسائل سیاسی تاثیری در کارتان ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: من به فوتبال نگاه فوتبالی می‌کنم و کاری به مسائل سیاسی ندارم و سیاست‌های دو کشور ارتباطی به فوتبال و تفکرات من ندارد و من فقط روی این تمرکز می‌کنم که تیمم را آماده مسابقات کنم.

بنتو در پاسخ به این سؤال که شانس صعود تیمش را چقدر می‌بیند، گفت: شانس صعود ما بالاست چون به شرایط خوبی رسیده‌ایم. روند چند ماه اخیر تیم ملی کره نشان از سیر صعودی ما دارد. من وظیفه‌ام این است تیم‌ها را آنالیز کنم و باید بدانم ترکمنستان و لبنان چگونه بازی می‌کنند.

سرمربی تیم ملی کره در پاسخ به این سؤال که ستاره‌های خوبی را در اختیار دارد و چگونه از آنها بهره می‌گیرد گفت: ستاره تضمین صعود نیست و مهم این است که بازیکن در روز مسابقه چه عملکردی داشته باشد.

وی در ادامه این گفت‌وگو در خصوص مسابقه دوستانه‌ای که با تیم ملی ایران چندی پیش در کره جنوبی برگزار شد، گفت:‌ایران یکی از قطب‌های اصلی فوتبال آسیاست و استعدادهای فراوانی دارد. با وجود آنکه در یک بازی دوستانه به میدان رفتیم اما کار سختی داشتیم.

بنتو در پاسخ به این سؤال که آیا تمایل دارد دوباره با ایران روبرو شود، گفت: چون تیمی به نام ترکمنستان در گروه ما وجود دارد و نوع و فیزیک بازی‌اش نزدیک به ایران است از بازی با ایران استقبال می‌کنم.البته اگر قرار باشد مسابقه‌ای برگزار شود رؤسای فدراسیون دو کشور باید این کار را با یکدیگر توافق کنند اما من به عنوان سرمربی تیم ملی کره به برگزاری چنین بازی‌ای تاکید دارم.

وی تاکید کرد:‌ما در ماه‌های پیش رو در فیفادی یک جای خالی داریم و باید ببینیم قبل از اکتبر چه زمانی باید به مصاف ترکمنستان و لبنان برویم و آیا این امکان وجود دارد که قبل از آن دیداری دوستانه با ایران داشته باشیم یا خیر. همه چیز مربوط به رؤسای فدراسیون‌های دو کشور است.

سرمربی تیم ملی کره در خصوص اینکه تیم ملی ایران با ویلمتوتس چه تفاوتی با تیم ملی ایران در زمان کی‌روش داشت، گفت: حقیقتا تفاوت از زمین تا آسمان بود. کاملا مشخص بود که کی‌روش 8 سال در این جا حضور داشته و بازیکنان به خوبی یکدیگر را می‌شناختند.سبک بازی ویلموتس هم متفاوت بود و آن چیزی نبود که ما فکرش را می‌کردیم و نسبت به تیم ملی زمان کی‌روش تفاوت داشت.

وی تاکید کرد:‌ایران همیشه جزو بهترین‌های آسیا بوده و در گروهش  اول شده است . ایران در دوره گذشته جام جهانی هم صعود کرده و شانس زیادی برای صعود برای جام جهانی آینده دارد.

بنتو در پایان این گفت‌وگو در خصوص اینکه برنامه‌هایش برای تیم ملی کره در راه جام جهانی چیست،‌گفت:‌از حالا نمی‌توانم به مراحل بعد از این مسابقات فکر کنم که اگر این اتفاق بیفتد ما مرحله ابتدایی را هم می‌بازیم هر وقت به جام جهانی رسیدیم برنامه‌ریزی می‌کنیم ولی هدف من این است که تیم ملی کره جنوبی تنها در مرحله گروهی جام جهانی نباشد و به مراحل بعد هم صعود کند.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود.

این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائیل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائیل ادامه خواهد داد. الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است.

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرز‌های پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیرو‌های مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می‌کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه، اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت بین دو گروه انجام می‌شود.

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • شمسایی: تفاوت کلیدی با ازبکستان داشتیم/ بهترین نمایش را خواهیم داشت
  • توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!
  • اردوغان: نباید اجازه مخفی کاری اسراییل در جنایات غزه را داد
  • کنایه علی ربیعی به مسئولان: فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید تا اوضاع خراب‌تر نشود /هردم از این باغ بری می‌رسد!
  • اگر فضا پر از ستاره است پس چرا اینقدر تاریک است؟!
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود
  • تفاوت کیبورد مکانیکال و کیبورد گیمینگ: راهنمای جامع برای انتخاب بهترین کیبورد
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم