Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی از سوی وزارت صنعت، معدت و تجارت اقدام به برگزاری نمایشگاهی از نیازمندی‌های بخش صنعت شده است که وزارت علوم نیز در نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا) اقدام به معرفی نیازمندی‌های بخش‌های صنعتی کرده بود.

به گزارش ایسنا، از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت نمایشگاهی از نیازهای فناوری و صنعتی کشور با حضور صنایع بزرگ و کارخانجات تولیدی کشور با عنوان "نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید" از امروز پنج شنبه ۲۷ تیرماه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه که تا ۳۰ تیرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران ادامه دارد، سعی دارد به جای عرضه توانمندی شرکت‌ها، به ارائه نیازمندی‌های آنها اختصاص یابد و فرصت مناسبی برای آگاهی شرکت‌ها از نیازهای صنایع بزرگ خواهد بود تا بتوانند با استفاده از توان فنی و مهندسی خود نسبت به ارائه راه حل و یا تولید محصول و انعقاد قرارداد بپردازند.

دکتر مسعود برومند دبیر شورای عالی عتف در حاشیه یکصد و هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عتف در جمع خبرنگاران با اشاره به تعهدات وزارتخانه‌های علوم و صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه حمایت از تولید داخل گفت: هر کدام از این دستگاه‌ها با اعطای تسهیلات و امکانات در این زمینه گام برداشته‌اند.

برومند با اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید از امروز ۲۷ تیرماه، یادآور شد: در حاشیه این نمایشگاه نشستی با مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه در روز شنبه ۲۹ تیرماه برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری پاویونی در این نمایشگاه از سوی وزارت علوم خبر داد و اظهار کرد: در این بخش فضایی برای ایجاد ارتباط میان صاحبان فناوری و متقاضیان فناوری ایجاد شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم در پاسخ به این سوال که این نمایشگاه با نمایشگاه تستا وزارت علوم در خصوص ارائه نیازهای دستگاه‌ها چه تفاوتی دارد؟ خاطر نشان کرد: این دو نمایشگاه از نظر ماهینی تفاوتی با یکدیگر ندارد ولی در نمایشگاه تستا نیازهای کلیه بخش‌ها عرضه شده ولی در نمایشگاه وزارت صنعت، نیازهای مرتبط با این وزارتخانه ارائه می‌شود.

وی در عین حال با تاکید بر راه‌اندازی سامانه‌ای برای جمع آوری این نیازها، اظهار کرد: این سامانه ملی موجب می‌شود که شرکت‌ها با ورود به آن بر اساس نیازهای موجود در بخش صنعت، حرکت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در این نمایشگاه همچنین شبکه فن بازار ملی ایران با ظرفیت ۷ "بروکر" (مشاور) خود در این نمایشگاه حضور دارد و برای هماهنگی جلسات B2B و تنظیم صورتجلسات و تفاهمات اولیه آماده خدمت رسانی است.

نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا) با هدف شناخت و استفاده از قابلیت‌ها و پتانسیل‌های فنی و تخصصی صنعتگران داخل کشور در زمینه تولید و ساخت مواد، قطعات، تجهیزات و سیستم‌های مورد نیاز داخلی کشور، با همکاری دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری همزمان با نوزدهمین نمایشگاه "دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار" و ششمین نمایشگاه "تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران" از ۳ تا ۶ دی ماه سال گذشته برگزار شد.

فراهم کردن امکان ارتباط تقاضا و عرضه، تغییر رویکرد فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی به مساله محوری و رفع نیازهای کشور توسط ظرفیت‌های علمی و تخصصی داخل کشور از اهداف این نمایشگاه به شمار می‌رود. ویژگی مهم این نمایشگاه ارائه نیازمندی‌ها به جای عرضه توانمندی‌ها و پاسخگویی به نیازمندی‌های مورد نیاز صنایع با استفاده از توان داخلی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه تستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن