Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد علیزاده، فعال محیط زیست، در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره توضیح داد: همین چندی پیش بود که خبر ممنوعیت ورود گردشگران به پناهگاه حیات وحش میانکاله منتشر شد دلیل این کار هم آتش‌سوزی، ریختن زباله و در نهایت تهدید زیستگاه و حیات وحش اعلام شده بود.

علیزاده افزود: چند سالی است که فعالان محیط زیست از سرتاسر ایران به طرق مختلف مخالفت خود را با گردشگری بی ضابطه در مناطق حفاظت شده از جمله پناهگاه حیات وحش میانکاله اعلام کرده‌اند تا جائی که در نهایت کار به شکایت از مدیران سازمان حفاظت محیط زیست کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حالا از معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران نقل می‌کنند که قرار است در میانکاله اتوبوس گردشگری راه بیاندازند! به نظر می‌رسد بعضی از مدیران محیط زیست ما، رسالت اصلی‌شان، که همانا حفظ و صیانت از محیط زیست و حیات وحش است را فراموش کرده‌اند. اگر مسئولیت آقای یداللهی به عنوان مدیر فنی در سازمان محیط زیست ذکر نمی‌شد انسان فکر می‌کرد ایشان کارمند سازمان گردشگری هستند!

این فعال محیط زیست تاکید کرد: آقای معاون فنی نمی‌دانند که همین الان چندین پرونده در خصوص گردشگری در همین تکه زمین ۶۸ هزار هکتاری که در درجه اول ذخیره‌گاه زیست‌کره و در درجه دوم پناهگاه حیات وحش است یعنی جایی است که حیوانات از دست آسیب‌های انسان در آن پناه گرفته‌اند، در مراجع قضائی مفتوح است؟

وی تصریح کرد: آیا اساساً اداره کل مازندران و گلستان از نظر نیروی انسانی و توان لجستیکی چقدر توان دارد که قصد دارد فوج فوج گردشگر را وارد منطقه کند؟ با کدام برنامه ریزی چنین تصمیمی گرفته شده است؟ تعداد محیط بانان پناهگاه حیات وحش میانکاله چند نفر است؟ اینها سوالاتی است که اداره کل محیط زیست استان باید به آنها جواب بدهد.

چندی پیش، علی‌اکبر یداللهی، معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران به رسانه‌ها گفته بود: اتوبوس گردشگری در منطقه میانکاله مازندران راه‌اندازی می‌شود.

وی توضیح داده بود: شاهد حضور گردشگران با خودروهای شخصی در تالاب میانکاله بودیم که برای جلوگیری از تخریب و حفاظت بیشتر منطقه قرار شد پارکینگ سه هکتاری برای پارک خودروها ایجاد شود تا از ورود خودروها در این منطقه جلوگیری شود. پس از انجام اقدامات مربوط به پارکینگ چند دستگاه اتوبوس گردشگری اختصاص می‌یابد تا مسافران و مردم بتوانند از این منطقه بکر بازدید کنند. ۶ هکتار از منطقه میانکاله برای بازدید مردم در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4669347

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران سازمان محیط زیست میانکاله آشوراده گردشگری فرزاد علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه هلن چهارمحال‌وبختیاری
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است