Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدهادی بهادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نباید راه‌اندازی ایرتاکسی در اولویت قرار گیرد، بیان کرد: باید دید که راه اندازی تاکسی هوایی توجیه علمی و فنی دارد یا خیر، زیرا ایران یک کشور پهناور بوده و فاصله میان شهرها بسیار زیاد است؛ از این رو راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی میان شهرهای با فاصله طولانی در شرایط فعلی کشور توجیه اقتصادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حتی منتقد ایجاد تاکسی هوایی توسط بخش خصوصی است، اظهار داشت: دولت می‌تواند از این ظرفیت بخش خصوصی در تقویت ایرلاین‌ها بهره ببرد.

نماینده مردم ارومیه در خانه ملت با بیان اینکه تاکسی‌های هوایی به عنوان یکی از ابزارهای متداول برای حمل و نقل مسافر و کالا در کشورها توسعه‌یافته مورد استفاده قرار می‌گیرد، اضافه کرد: با نگاهی به این کشورها می توان دید که مجهز به پیشرفته‌ترین ایرلاین های دنیا هستند و این در حالی است که ایران در صنعت هواپیمایی با تحریم رو به رو شده و با مشکلات مختلفی رو به رو است.

وی با تاکید بر اینکه تقویت سیستم ریلی کشور می تواند نقش بسزایی در توسعه داشته باشد، گفت: سرمایه‌گذاری زیادی در ایران برای راه‌اندازی حمل و نقل ریلی و جاده ای انجام شده است و نباید از ظرفیت‌های موجود غافل شد و مسافران را به سمت سیستم‌های جدید هدایت کرد.

وسیله‌های نقلیه در تاکسی هوایی در حقیقت هواپیماهای سبک و کوچکی است که می‌تواند با ظرفیتی مانند یک تاکسی یا اتوبوس معمولی در مسیرهای کوتاه بین شهری جابه‌جایی مسافر را انجام دهد.

تفاهم‌نامه ای در حوزه هوانوردی عمومی طی تیر سال جاری با حضور رییس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته در سازمان هواپیمایی کشوری به امضا رسیده و ایجاد خط تاکسی های هوایی در قالب این تفاهم‌نامه مطرح شده است.

پیش‌تر نیز این نماینده مجلس به تلاش برخی کشورهای منطقه برای جذب خلبانان ایرانی اشاره کرده بود.

۳۲۱۴/‏۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی