Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تمام سطوح جامعه، مردم خواستار کاهش ردپای کربن ناشی از فعالیت‌های روزانه‌شان هستند؛ از جمله در حمل و نقل. در پاسخ به این روند، صنعت خودروسازی نیز در حال تغییر است. تکنولوژی وسایل نقلیه در طول پنج سال آینده بیش از ۱۰۰ سال گذشته تغییر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، صنعت خودروسازی کانادا یکی از بزرگترین‌های « فناوری­ سبز» در جهان است و قرار است تا سال ۲۰۲۵ بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند، کارایی مصرف سوخت خودروهای تولیدی کانادا را به طور بی‌سابقه‌ای ۵۰ درصد افزایش داده است.
تولید خودرو در کانادا بسیار کارآمد است. میزان تولید مستقیم و غیرمستقیم گازهای گلخانه‌ای به ازا هر خودرویی که در این کشور ساخته می‌شود، نصف اروپاست. هر پنج شرکت خودروسازی فعال در کانادا - اف سی ای کانادا، فورد، جنرال موتورز، هوندا و تویوتا - در نظر دارند تا سال ۲۰۲۰-۲۰۲۵، مصرف انرژی خود را هر سال یک تا سه درصد کاهش دهند. در اونتاریو - جایی که عمده صنایع خودروسازی در این کشور مستقرند - کمتر از یک درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از فعالیت‌های صنعتی، مربوط به صنایع خودروسازی است.
آیین‌نامه انتشار مواد آلاینده از خودروهای سواری و کامیون‌های سبک مدل سال‌های ۲۰۱۷-۲۰۲۵، تولیدکنندگان خودرو را ملزم می‌کند ۲۰۰ میلیارد دلار در زمینه توسعه تکنولوژی‌های پیشرفته خودرویی سرمایه‌گذاری و بیش از هر چیز بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کنند. شرکت‌ها باید ۱۰۰ میلیارد دلار به توسعه و تولید خودروهای برقی اختصاص دهند.
این قوانین هر سال سه تا پنج درصد، ارتقا پیدا می‌کنند و قرار است خودروهای سبک سال  ۲۰۲۵ در مقایسه با سال ۲۰۰۸، ۵۰ درصد سوخت کمتری مصرف کنند. اعمال این قوانین از سال ۲۰۱۱ به بعد باعث شده که در مجموع ۲۶۶ مگاتن ( یا ۲۶۶ میلیون تن) گاز گلخانه‌ای معادل دی‌اکسیدکربن کمتری در این کشور تولید شود. این قوانین خودروسازان را مجبور می‌کند از نظر میزان مصرف سوخت، وزن کم، اصول آئرودینامیک، به کارگیری اینترنت اشیا، انرژی‌های جایگزین و دیگر مسائل فنی دائما بر روی بهبود خودروهایشان کار کنند.
یکی دیگر از این قوانین، افزایش استفاده از منابع جایگزین سوخت در خودروهای نقلیه است؛ خودروهای برقی، پیل‌های سوختی، برقی هیبریدی، گاز طبیعی فشرده (CNG) و هیدروژنی از این دست خودروها هستند. از سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۷، ۱۱ خودروی برقی جدید در کانادا معرفی شده است و در سایه قوانین جدید، انتظار می‌رود این روند شتاب بیشتری به خود بدهد.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال جهان حمل و نقل سرمایه گذاری صنعت کانادا قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان تسلا پرکشیدند

فروش خودروهای برقی ساخت چین تسلا در ماه آوریل سالانه ۱۸ درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، داده‌های انجمن خودروهای مسافری چین نشان داد که خودروساز آمریکایی تسلا در ماه آوریل ۶۲ هزار و ۱۶۷ خودروی الکتریکی ساخت چین فروخته که ۱۸ درصد کمتر از سال قبل است.  تحویل خودروهای مدل ۳ و مدل Y ساخت چین نسبت به ماه مارس ۳۰.۲ درصد کاهش داشته است.

خودروهای ساخت چین تسلا به بازارهای مختلف از جمله اروپا نیز صادر می‌شوند و انجمن خودروهای مسافری چین گزارشی از صادرات تسلا بر اساس مقصد ارائه نکرده است. این کاهش شدید با افزایش فروش خودروهای برقی در بزرگترین بازار خودروی جهان در تضاد است، البته در بحبوحه کاهش تقاضا و جنگ قیمت‌ها با کندترین سرعت یک سال اخیر در سه ماهه اول بوده است.

بر اساس داده‌های انجمن خودروهای مسافری چین، فروش خودروهای انرژی جدید چین از جمله خودروهای برقی باتری‌دار و پلاگین هیبریدی در ماه آوریل به ۸۰۰ هزار دستگاه رسید که ۳۳ درصد نسبت به سال قبل و ۲ درصد کاهش نسبت به ماه قبل از آن داشت.

بی‌وای‌دی، بزرگترین رقیب چینی تسلا، ۳۱۲ هزار و ۴۸ دستگاه خودروی سواری در آوریل فروخت که ۴۸.۹۷ درصد نسبت به سال قبل و ۳.۵ درصد افزایش نسبت به ماه مارس نشان می‌دهد.

تسلا برای اولین‌بار در نزدیک به چهار سال گذشته شاهد کاهش تحویل خودرو در سه ماهه اول بود. این شرکت سه ماهه دوم را با اعلام اخراج بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار جهانی خود و کاهش قیمت خودرو در بازارهای بزرگ از جمله ایالات‌متحده، چین و اروپا آغاز کرد.

طبق گزارش رویترز، تحویل خودروهای برقی ساخت چین توسط تسلا در فوریه ۱۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت و در ماه مارس ۰.۲ درصد افزایش یافت اما کاهش همزمان با کاهش ۲۵ درصدی فروش کلی خودروهای برقی در چین در ماه فوریه تا حدودی به دلیل تغییر زمان‌بندی سال نو قمری چینی بود که به جای ژانویه در فوریه امسال بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کره شمالی و قوانین عجیب و غریب!
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • وقتی احمدی‌نژاد اسم قوچ ارمنی را برای اولین‌بار شنید؛ یک خاطره جدید و عجیب از حضور احمدی‌نژاد در یک جلسه محیط زیستی (فیلم)
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • استارت سرد خودروسازی