Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین عباسی‌نیا روز پنجشنبه در بازدید خبرنگاران از این طرح با بیان اینکه مدت زمان اجرای پرژه چندین سال بود، افزود: با تلاش صورت گرفته این طرح در کمترین زمان ممکن آماده بهره برداری است.

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این پروژه از اوایل سال گذشته آغاز شده است، اظهار کرد: پل شیشه ای هیر توسط مهندسان ایرانی اجرایی و عملیاتی شده و هیچ عنصر خارجی در طراحی و ساخت آن دخیل نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: راه دسترسی به پل شیشه ای و زیرساخت‌هایی مانند برق، گاز و آب را باید دستگاههای مرتبط برای افتتاح و بهره برداری طرح آماده کنند که متاسفانه تاکنون اقدام مناسبی در این زمینه از سوی آنها نشده است.

او با بیان اینکه طبق تفاهمنامه پل شیشه ای هیر در زمینی به مساحت پنج هکتار و در سه فاز باید احداث شود، اضافه کرد: ۵/‏۴‬ هکتار از آن تحویل سرمایه گذار شده و هنوز در این مدت نیم هکتار زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح تحویل داده نشده است.

وی ادامه داد: برای رشد، توسعه و پیشرفت استان باید نگاه مدیران دستگاه های اجرایی تغییر کند و همه با احساس مسئولیت پای کار بیایند تا عقب ماندگی‌های دوران گذشته استان برطرف گردد.

عباسی‌نیا گفت: برای این طرح تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی بدون دریافت ریالی تسهیلات از دولت هزینه شده و برای اتمام و بهره برداری کامل آن ۳۰ میلیارد ریال دیگر هزینه خواهد شد.

رییس هیات مدیره شرکت امکان شهر دربند هیر با تقدیر از حمایت های نمایندگان اردبیل و اعضای شورای شهر هیر افزود: طبق تفاهمنامه ۲۰ درصد در آمد این طرح به شهرداری هیر اختصاص خواهد یافت.

او اظهار داشت: این شرکت دارای ایده‌های بسیار ناب و منحصر بفرد در جهان برای اجرای طرح های متنوع در نقاط مختلف استان است و توانایی انجام کارهای بزرگ را دارد.

وی احداث هتل، راه‌اندازی سرزمین حیوانات، شهر بازی کودکان به صورت مسقف و روباز، راه اندازی دوچرخه هوایی، قطار هوایی و تاکسی هوایی و رستوران تمام شیشه ای را از جمله ایده های این شرکت برای احداث و راه اندازی در نقاط مختلف استان عنوان کرد.

عباسی‌نیا اضافه کرد: رونق اقتصادی منطقه، ایجاد اشتغال برای جوانان و توسعه صنعت گردشگری و توریسم از جمله اهداف اجرای پروژه‌های خاص با نوآوری و خلاقیت توسط این شرکت در نقاط مختلف استان است.

وی با اشاره به احداث پل‌های معلق در سایر شهرهای استان توسط دیگر اشخاص ادامه داد: تکرار چنین پروژه‌هایی علاوه بر اینکه به اصل پروژه ضربه خواهد زد از لحاظ اخلاقی نیز کار پسندیده ای نیست.

عباسی‌نیا گفت: تکرار پل‌سازی‌ها در این استان به ضرر صنعت گردشگری است و بدون شک منجر به شکست خواهد شد مگر آنکه پل‌های جدید با مزیت و نوآوری‌ها و خلاقیت‌های جدیدی اجرا شود تا امکان بهره‌برداری از آنها برای علاقمندان فراهم آید.

۶۱۳۰/‏۶۰۱۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در بازید از طرح‌های مرزی و بین‌المللی شهرستان خداآفرین افزود: سد قیزقلعه‌سی یکی از افتخارات بزرگ مهندسان داخلی که با اتکا به دانش و فن‌آوری بومی کشور ساخته شده، به طور کامل آماده بهره‌برداری است و سالانه ۲ میلیارد مترمکعب آب مرزی از طریق این سد، تنظیم‌گری و برای تامین آب حدود ۹ هزار هکتار اراضی پایاب در اختیار کشاورزان عزیز قرار می‌گیرد.

وی ایجاد کریدور ارس ـپایانه مرزی آق‌بندـ را نشانه نگاه راهبردی دولت به شهرستان مرزی خداآفرین دانست و گفت: اجرای این طرح افزون بر توسعه و پیشرفت این منطقه به‌ویژه در حوزه گردشگری، ترانزیت و اشتغال؛ زمینه رشد و رونق منطقه آزاد ارس مرکز خداآفرین را نیز فراهم خواهد کرد.

رحمتی با اشاره به اینکه ساخت ۱۰۷ کیلومتری مسیر راهبردی کریدور ارس، از مطالبات مردم و رئیس جمهور است اضافه کرد: با برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی، قسمت قابل توجه این طرح در کمترین زمان و تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری می‌رسد.

 

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین