Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محمد خدادي در چهارمين گردهمايي مديران روابط‌عمومي واحدهاي جهاد دانشگاهي سراسري کشور که امروز پنج‌شنبه در دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد، گفت: در جنگ اقتصادي امريکا عليه ايران، با رفتار جهادي قطعا به پيروزي خواهيم رسيد. معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به جنگ اقتصادي امريکا عليه ايران، تاکيد کرد: در طول چهار دهه گذشته، هر زمان جهادي عمل کرديم به اثر و نتيجه رسيديم و هر جا از جهاد واقعي دور شديم، دچار مضيقه شديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: آن چه امروز دارد درباره کشور ما اتفاق مي‌افتد بدترين مدل جنگي است که مي‌توان با يک کشور انجام داد. انواع و اقسام جنگ‌ها را با ايران انجام دادند و به نتيجه‌اي نرسيدند و حالا بدنبال جنگ رواني و رسانه‌اي هستند.
وي خاطرنشان کرد : هيچ مدل تقابلي در دنيا - از مدل‌هاي جنگي استراتژيکي، نظامي، سياسي، اقتصادي تا تقابل فرهنگي، ترور، عمليات‌هاي ايضايي و نيابتي - وجود ندارد که دنيا عليه ما به کار نگرفته باشد. تنها از حمله اتمي استفاده نکرده‌اند علت آن هم ظرفيت‌هاي ماست.
وي ادامه داد: آنچه مقام معظم رهبري بر آن تأکيد داشته‌اند و از آن به عنوان جنگ اراده‌ها يادکردند، بر اساس واقعيات ايران و آمريکا بود و غفلتي که آنها نسبت به ملت ايران در اعتقاد به جمهوري اسلامي و خون شهدايي دارند که ضامن بقاي نظام است. وي تصريح کرد: آنها در جنگ رواني-رسانه‌اي بدنبال تضعيف اراده ملت ايران هستند تا افکار عمومي را مخدوش و اغتشاش را در فضاي مجازي دنبال کنند.
خدادي افزود: فضاسازي ها و دروغ پردازيهاي روزانه ترامپ عليه کشور ما براي ايران هراسي و پيشبرد اهداف خود در موضوع جنگ با ايران است؛ لذا جنگ اقتصادي و خود اقتصاد موضوع اول نيست، چرا که يک‌چهارم اقتصاد دنيا در اختيار آمريکا و سه‌چهارم آن در دست ديگر کشور‌هاست. 140 کشور مي‌خواهند با ما رابطه اقتصادي داشته باشند و تنها يک کشور نمي‌خواهد ونمي گذارد ديگر کشورها به اراده و براي منافع خود با ايران رابطه اقتصادي عادي داشته باشند و اين کشور با راه‌ انداختن جنگ رسانه‌اي عليه ما قصد دارد به مقابله بپردازد.
خدادي با بيان اينکه تا زماني که جمهوري اسلامي بر مباني اعتقادي و استقلال کشور پافشاري کند، تهديدها و توطئه‌ها ادامه دارد، گفت: آنچه که ايران را نگاه داشته اراده‌اي است که براي حفظ استقلال کشور وجود دارد. اراده برگرفته از افکار آدم‌ها است و افکار هم منبعث از انديشه‌ها است، و انديشه‌ها از يقين آدمي شکل مي‌گيرد.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه جنگ اصلي آمريکا و متحدانش با ايران، جنگ رسانه‌اي است، خطاب به حضار گفت: کار فعالان رسانه‌اي، شغلشان نيست بلکه تکليفي است که امروز، براي حفظ نظام و انقلاب بر عهده همه ماست. و انجام آن به سود استقلال، عزت و هويت خودتان است.
خدادي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به دنياي جديد ارتباطات در دنيا گفت: امروز قدرت اصلي در دنيا ارتباطات است. وقتي تحليل و پردازش اطلاعات ارزش شود، تصميم بر مبناي اطلاعات هم ارزش خواهد بود. هر کشوري که برتري قدرت اطلاعات داشته باشد، قدرت تصميم‌گيري بالاتري هم دارد. قدرت اصلي دنيا قدرت اطلاعات است.
وي بيان کرد: ناتواني در برقراري ارتباطات و اطلاعات موجب زوال قدرت هم مي‌شود. ما اغلب در جريان تبادل اطلاعات خام‌فروش هستيم و توان تحليل اطلاعات را نداريم، اطلاعات را توليد نمي‌کنيم، اما تحليل و تبادل هم نداريم و استفاده هم نمي‌کنيم. در آموزش هم، مهارت توليد اطلاعات، دغدغه ما نيست. کوتاه نويسي و خلاصه نويسي جزو مهارت‌هاي آموزشي ما نيست.
به گفته معاون مطبوعايت وزير ارشاد، در عصر تنوع رسانه، تکنولوژي قيمت خود را از دست داده و امروز با تجميع دستگاه‌ها روبرو هستيم. تلفن همراه همه دستگاه‌ها را تجميع کرده و در اين عرصه رسانه‌ها بايد به دنبال شريک‌سازي باشند.
وي گفت: آينده رسانه در دنيا وابسته به ظرفيت‌هاي تلفن همراه است. اکنون در استفاده از تلفن همراه، اولويت نخست دسترسي به اطلاعات و پردازش آن‌هاست. اما با نگاهي به استفاده از تلفن همراه مشخص مي‌شود که استفاده ما از اين فضا در چه مواردي است. ميزان استفاده کشور‌هاي پيشرفته از تلفن همراه براي حضور در شبکه‌هاي اجتماعي 16 درصد و ميزان استفاده ما 65 درصد است، در حالي که در حوزه کاريابي استفاده 5 درصدي از تلفن همراه داريم و ميزان استفاده کشورهاي توسعه‌يافته از آن 45 درصد است.
خدادي با بيان اينکه متأسفانه فضاي توليد، تبادل و پردازش اطلاعات در کشور ما ضعيف است، گفت: اطلاعات يعني ساده‌سازي، مصداق‌سازي، دسته‌بندي و رياضي کردن داده‌ها تا اينکه به تبيين، اقناع و درک متناسب با هدف تعيين‌شده براي مخاطب برسد. يکي از نياز‌هاي اصلي در اين عرصه شناخت مخاطب است. نخست بايد مخاطبان مشخص و سپس نيازشناسي شوند و متناسب با نياز آن‌ها اطلاعات توليد و ارائه شوند تا آنچه را نمي‌دانند ارائه کنيم. ايجاد بستر تضارب آرا و خط دوسويه نياز هر ارتباطي است تا سازنده و مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • همراه پرخرج
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم