Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: برای نخستین بار ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای خدمت به جامعه معلولان درنظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، حمید پوراصغری امروز در مراسم اختتامیه تجلیل از نیکوکاران برگزیده سراسر کشور که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز همه شاهد تغییر در سازمان بهزیستی هستیم چراکه با انتخاب مدیران جوان، روحی تازه در رابطه با حمایت‌های اجتماعی ایجاد شد و این سازمان توانست جامعه هدف را علاقه‌مند به کمک‌رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نکات مورد توجه این است که در ایران معلولان دیده نمی‌شوند و در حصار خانه‌ها قرار دارند؛ بنابراین اگر بخواهیم به جامعه معلولان خدمت کنیم باید همه ابعاد زندگی را برای آن‌ها در نظر بگیرم و به آن‌ها به‌گونه‌ای دیگر بنگریم.

بسته خدمت به معلولان باید معیشت، اشتغال، مسکن و توانمندی معلولان را شامل شود

وی افزود: یکی از نکات مهم مورد توجه ما این است که بسته خدمت نباید تنها معیشت را در نظر داشته باشد، بلکه اشتغال، مسکن و توانمندسازی این افراد نیز باید مورد توجه قرار گیرد؛ بنابراین باید در این زمینه گام‌هایی برداشت.

پوراصغری ادامه داد: در این راستا سازمان برنامه و بودجه گزارشی تهیه کرد و این نکته مورد توجه قرار داد که اگر بحث هدفمندی یارانه‌ها مطرح است باید این یارانه‌ها در جایی درست هزینه شده و برای جامعه معلولان صرف شود. در این راستا در طول سه سال اخیر بحث اعتبارات و بودجه از محل تبصره ۱۴ برای هدفمند کردن یارانه‌ها مورد توجه قرار گرفت.

معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور خاطرنشان کرد: در این راستا با اعتباری3400  میلیارد تومانی شروع کردیم و در سال جاری این اعتبار به 9200 میلیارد تومان ارتقا پیدا کرده است. 

وی با بیان اینکه بحث نیکوکاران این است که قانون مصوب شده حمایت از معلولان تنها در حد کتاب و کتابخانه نباشد، گفت: در واقع نیکوکاران تاکید دارند که اجرایی کردن این قانون بسیار حائز اهمیت است. برای نخستین بار 1100 میلیارد تومان برای بسته خدمت به جامعه هدف درنظر گرفته شده است. امید داریم از این اعتبارات بهره‌وری کامل صورت گرفته و خدمات لازم را به جامعه هدف خود ارائه دهیم.

خانوارهای تحت پوشش بهزیستی در سال ۱۳۹۷ تقریبا دو برابر شده است

پوراصغری با اشاره به وضعیت خانوارهای پشت نوبت در بهزیستی اظهار کرد: یکی از اقدامات ما در سال جاری که امتداد خدماتمان در سال گذشته است این بود که بخشی از خانوارهایی سالیان سال پشت نوبت بودند و نمی‌توانستند از اقدامات و خدمات لازم استفاده کنند. گفتنی است که تعداد خانوارهای تحت پوشش بهزیستی در سال ۱۳۹۷ تقریبا دو برابر شده و این افتخار را داریم که با تلاش‌های دوستانمان توانستیم تمامی آن‌ها را تحت پوشش قرار دهیم. گفتنی است که حدود ۱۰ درصد از هر جامعه‌ای در دنیا را معلول‌ها تشکیل می‌دهد که ۲ درصد آن‌ها معلولیت‌ شدیدی دارند. 

معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: ما با این حجم از نیازهایی که وجو دارد نمی‌توانیم با اعتبارات منابع عمومی مسایل و مشکلات موجود را رفع کنیم، بلکه نیاز به همکاری مردم و نیکوکاران داریم. 

وی با اشاره به وضعیت خانواده‌های دارای معلول تشریح کرد: نکته مهم این است که نباید از خانواده‌های معلولان غفلت کنیم. گفتنی است که بخشی از خدمات و حمایت‌هایی که باید به این خانواده‌ها ارائه شود در قانون بودجه پیش‌بینی کردیم. 

پوراصغری گفت: نزدیک به ۲۵ برنامه در قالب قانون بودجه برای بخش‌های گوناگونی چون زنان سرپرست خانوار، سالمندان، آسیب‌دیدگان اجتماعی، معلولان شدید و ... پیشبینی شده، اما کافی نیست و نیازمند حمایت، هدایت و همفکری نیکوکاران است. از وزیر خواهشمندم که در رابطه با این اقدامات، این اجازه را به جامعه خیران برای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی به عنوان پایه ثابت تصمیمات و برنامه‌ریزی‌ها دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معلولان سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد گفت: سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد تحصیص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، مسلم فلاح زاده اظهار کرد: تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی از برنامه‌هایی است که در چند سال اخیر در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان قرار گرفته است.

وی افزود: از همین جهت از سال ۱۴۰۰، تفاهم نامه‌های مختلفی برای ایجاد شش پست برق بین شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای یزد منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد ادامه داد: برای ایجاد این پست‌های برق بیش از هفت هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

فلاح زاده گفت: خوشبختانه با مشارکت هر دو طرف قرارداد تاکنون بیش از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز، برای انعقاد قرارداد مشاور و خرید تجهیزات طرح‌ها تأمین شده است.

کد خبر 747953

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۷ هزار معلم در استان مرکزی خدمت می کنند
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم