Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سید حمید پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‎ریزی لرستان، اظهار کرد: سال گذشته خروج یک جانبه آمریکا از برجام و تحریم‎های ظالمانه نوسان و محدودیت‎های مختلفی در حوزه‎های ارز، مواد اولیه تولید، دارو و تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی ایجاد کرد که باید یادآور شد امسال سخت‎تر از سال قبل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی اضافه کرد: میزان صادرات نفت از دو میلیون و ۶۸۰ هزار به یک میلیون و ۶۰۰ هزار رسیده و این بر درآمدهای ما تأثیر می‌گذارد.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط موجود حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان از بودجه را با افزایش منابع درآمدی تأمین خواهیم کرد.

معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: تاکنون از اعتبار استان‎ها کاهش نداده‎ایم و تمام تلاش خود را بر تمرکز کاهش هزینه و اعتبارات ملی قرار داده‎ایم اما استان‎ها باید خود را برای کاهش احتمالی بودجه آماده کنند.

پورمحمدی گفت: برای جلوگیری از نابسامانی‌ها باید تلاش کنیم ارتباط بودجه را با نفت قطع کنیم.

وعده پرداخت ۲۲ میلیارد تومان برای ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک تا شهریور

وی گفت: ۲۲ میلیارد تومان اعتبار آزادسازی قلعه فلک الافلاک خرم‎آباد برای فراهم شدن مقدمات ثبت جهانی این اثر تا پایان شهریورماه امسال تامین و پرداخت می‎شود.

وی با اشاره به محور سیل‌زده خرم‌آباد- پلدختر، افزود: به جز بودجه‌ای که در اختیار استان قرار دارد، ۲۲۵ میلیارد تومان برای تکمیل و بازسازی این محور تأمین اعتبار می‌شود.

معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: استان‎های لرستان، ایلام، خوزستان و کرمانشاه باید از پیچ و خم کوهستان خارج شده و در ارتباط با یکدیگر به بازارهای ترکیه عراق و سوره وصل شوند.

پورمحمدی اضافه کرد: برای ایجاد این محور به ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و اگر این پروژه در بلندمدت انجام شود در کمک به اقتصاد استان‌های زاگرس نشین بسیار مؤثر است.

وی بیان کرد: به همین منظور قرار است یک کنسرسیوم سرمایه‎گذاری با سهم ۲۰ درصدی دولت، ۴۰ درصدی بخش خصوصی و ۴۰ درصدی بانک‎ها تشکیل شود و این چهار استان نیز کارگروه ویژه‎ای تشکیل دهند.

معاون سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: در سال رونق تولید برای هر استان ۳۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده که انتظار می‌رود در لرستان نیز این تعداد پروژه که هم‌اکنون ۲۳ مورد آن تأییدشده، به ۳۰ پروژه برسد.

پورمحمدی اظهار کرد: لرستان با وجود ۲.۲ درصد جمعیت و ۱.۷ درصد مساحت کشور ۱.۰۸ درصد تولید کشور را دارد که این منطبق با جمعیت و وسعت این استان نیست و نشان می‎دهد مردم لرستان فقیر و دارای سرانه پایین درآمدی هستند.

وی تصریح کرد: از سال ۸۰ تاکنون سهم لرستان در تولید کشور سه دهم درصد کاهش یافته که باید برنامه ریزی جدی در این راستا صورت گیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان

عبدالحمید حمزه‌پور  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان  افزود: برای آبرسانی به این شهرها و روستاها ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری شده است.

وی گفت: سال گذشته طرح آبرسانی به ۶ شهر و ۱۵۶ روستا در قالب ۶۶ طرح با سرمایه گذاری ۲۹ هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال اجرایی شد که ۲۲۵ هزار و ۹۷۲ نفر از جمعیت این استان به آب پایدار دست یافتند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان افزود: در دولت سیزدهم نیز لوله‌گذاری خط انتقال به میزان ۵۸۰ کیلومتر، توسعه شبکه توزیع آب به طول ۵۴۴ کیلومتر و اصلاح شبکه آب به طول ۲۰۶ کیلومتر از محل طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی و جاری در استان انجام شد.

حمزه‌پور گفت: جهاد آبرسانی به شهرها و روستاهای به‌ویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و طرح‌های شاخص وزارت نیرو بوده که این مهم باعث افزایش رضایت‌مندی مردم شده است.

در حال حاضر سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع می‌شود؛ از این میزان ۴۰ درصد از طریق چاه‌ها، ۳۵ درصد از طریق آب شیرین‌کن‌ها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سدها و بخشی از چشمه‌ها تامین می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟