Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی عسکر ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان مسجدسلیمان با بیان اینکه ۸ هزار و ۳۰۰ خانوار زلزله زده مسجدسلیمان متقاضی جابجایی از محل اسکان خود هستند، گفت: جابجایی این خانوار‌ها از منازل آسیب دیده باید به صورت جدی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: مسجدسلیمان ۱۱۰ سال است که فاقد طرح جامع بوده و ۲۰ سال است بحث جا به جایی ۵ منطقه آلوده آن مطرح است و ۵ هزار خانوار نیز برای جا به جایی مشخص شده اند، اما اجازه تخلیه به آن‌ها داده نشده است.

ظاهری اظهار کرد: اگرچه در سطح کشور و استان خوزستان اقدامات خوبی برای محرومیت زدایی انجام شده، اما مسجدسلیمان همچنان از این خدمات محروم مانده است.

نماینده مردم مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: مردم این منطقه نگرانند که حادثه دیگری رخ دهد و آن‌ها بار دیگر هرچه دارند را از دست بدهند.

این مقام مسئول اذعان داشت: در برخی از مناطق زلزله زده مسجدسلیمان هیچ راهی برای بازسازی و ساخت و ساز وجود ندارد و جا به جایی می‌تواند مشکل مردم این منطقه را برطرف کند.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه استان خوزستان گفت: استاندار خوزستان و سایر مسئولان استان پس از زلزله بلافاصله در منطقه حضور پیدا کرده و خدمات دهی به مردم زلزله زده را آغاز کردند.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت در منطقه مسجد سلیمان خدمات خوبی به مردم ارائه داده است که شایسته تقدیر است.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان اظهار داشت: جابجایی مناطق آلوده و بخصوص آسیب دیده از زلزله در مسجدسلیمان باید به صورت ویژه دنبال شود.

وی بیان کرد: ستاد کمک‌های مردمی استان خوزستان برای کمک به زلزله زدگان مسجدسلیمان همانند سیل تشکیل می‌شود، اما بدون مداخله مسئولان مشکلات برطرف نمی‌شود.

آیت الله موسوی جزایری اذعان داشت: در سیلاب فروردین ماه سال جاری کمک‌های شایانی از سراسر کشور برای مردم خوزستان سرازیر شد که شایسته تقدیر است و انتظار می‌رود برای کمک به مردم زلزله زده مسجدسلیمانی نیز این حمایت‌ها را داشته باشیم.

انتهای پیام/گ

لزوم جابجایی خانوار‌های مسجدسلیمانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت

ارسلان مالکی در حاشیه واگذاری ۶۵ قطعه بالای ۲۰۰ متر به ۱۳۰ خانوار در قالب طرح جوانی جمعیت با اشاره به اینکه جمعیت است که به کشور بها و همین می‌بخشد، اظهار کرد: اگر کشوری پهناور باشد، اما خالی از سکنه ارزشی ندارد، در فرهنگ اقوام مختلف به ویژه قوم لر پرجمعیتی هم سابقه دیرینه دارد.
وی گفت: در شرایط اقتصادی کشور مسکن یکی از کالا‌هایی است که خانواده‌هایی که قصد فرزند آوری دارند را اذیت می‌کند، به همین دلیل دولت سعی کرد این نقیصه و مانع را از سر راه مردم بردارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تصویب قانون جوانی جمعیت، بیان کرد: طبق این قانون به خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها بعد از آبان ۱۴۰۰ به دنیا آمده باشد زمین واگذار می‌شود، حتی این قانون تبصره‌ای هم دارد که بر اساس آن ۵۰ درصد زمین به اسم مادر است.
مالکی گفت: نکته دیگر اینکه در استان‌ها زمین مورد نیاز متناسب با اقتضا فرهنگ زندگی واگذار شود، به عنوان نمونه در شهرستان دلفان زمین ۳۰۰ متری واگذار شده است.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن هم افزود: در طرح نهضت ملی مسکن دولت در بحث تسهیلات، آماده‌سازی زمین و خدمات زیر بنایی ورود جدی دارد، چون نمی‌شود با تامین زمین بقیه کار‌ها را رها کرد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی در طرح نهضت ملی مسکن از ۴ میلیون مسکنی که رئیس جمهور وعده داد بود تاکنون ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار واحد شروع شده است.
مالکی با بیان اینکه در طرح نهضت ملی مسکن دو مدل انبوه سازی و یک مدل مردم سازی داریم، گفت: تجربه در استان‌های مختلف نشان داده است در نهضت ملی مسکن اگر مردم سازنده را انتخاب کنند کار‌ها سریع‌تر پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه در طرح جوانی جمعیت ساخت به عهده دولت نیست، عنوان کرد: در لرستان متاسفانه وضعیت تامین زمین سخت‌تر است دیشب هم در جلسه شورای مسکن این موضوع مطرح شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در بحث تامین زمین اگر شهرستان پای کار بیاید و مردم مشارکت کنند سرعت ساخت بیشتر می‌شود.
مالکی تاکید کرد: باید در خصوص تامین زمین مورد نیاز نهضت ملی مسکن در لرستان حرکت حدی اتفاق بیفتد تا فرصت از دست رفته جبران شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • وقوع زلزله در این استان
  • آخرین خبر درباره جابجایی مهمانشهر رفسنجان
  • پیروزی استقلال آبی پوشان ملاثانی در فوتبال دسته اول
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • جمعیت خانه‌ندار‌ها
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت