Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:44:47 GMT

تخصیص اعتبار هزار میلیاردی ویژه پسماند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۱۸۱۸

تخصیص اعتبار هزار میلیاردی ویژه پسماند

رئیس کارگروه ویژه پسماند و صیانت از محیط زیست سازمان برنامه و بودجه، زباله و پسماند را ابرفاجعه زیست محیطی ایران و به ویژه استان‌های شمالی دانست و گفت: در بودجه امسال برای کلیدواژه «پسماند» هزار میلیارد تومان تخصیص یافته که امیدواریم ادامه پیدا کند.

به گزارش ایسنا، سید علی اکبر طاهایی در چهل و هشتمین نشست تخصصی توسعه که با موضوع «پیش نیازهای توسعه استان گیلان» در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان در رشت برگزار شد، با بیان اینکه در آستانه انتخابات هستیم، اظهار کرد: دولتی ها و نظامی ها نباید فعالیت های انتخاباتی داشته باشند، بلکه باید در اصل مشارکت شورآفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب و موسس نظام در اولین دوره انتخابات رای خودش را اعلام نکرد، زیرا به بلوغ سیاسی ملت و شخصیت دادن به آنان عنایت داشت.

رئیس کارگروه ویژه پسماند و صیانت از محیط زیست سازمان برنامه و بودجه، سد، آزادراه، اتوبان، فرودگاه، راه آهن و... را نمادهای توسعه دانست و تصریح کرد: بزرگان علمی و فرهنگی و سیاسی و مذهبی نیز جزو نمادهای توسعه محسوب می شوند، اما گاهی با بداخلاقی این سرمایه‌های انسانی را نادیده می گیریم. در این میان استان گیلان نیز به واسطه تاریخ و فرهنگ غنی از ستاره های درخشان و کم نظیری برخوردار است.

استاندار اسبق گیلان تکریم مقام علم و عالم را نخستین پیش نیاز توسعه دانست و یادآور شد: مدیران باید به عملکردهای مدیران قبل از خود توجه کنند و ضمن تکرار نکات مثبت، از تکرار اشتباهات بپرهیزند. ما پیرو دین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) هستیم و بهترین آموزه های دینی را در اختیار داریم، اما به خودمان زحمت نمی دهیم که دین را بهتر بشناسیم و سیره علوی و فاطمی را پیاده کنیم.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با رهبری نهضت انقلاب اسلامی همه ما را به مفاهیم و آموزه های دینی و قرآنی بازگرداند، گفت: گیلان سرزمین انسان های با فضیلت بوده و هست و شهید املاکی ها و آیت الله لاکانی ها و پرفسور سمیعی ها نمادهای توسعه ما هستند و با وجود این معارف نیازی به نسخه های نظریه پردازان غربی درباره توسعه نداریم. البته براساس آیات و روایات فراگیری علم و دانش حتی از کفار مورد تاکید است.

طاهایی یادآور شد: بنا به دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه کارگروه ویژه پسماند و صیانت از محیط زیست استان های شمالی در این سازمان تشکیل شده است و معضل زباله سراوان در این کارگروه دنبال می شود.

وی خواستار برگزاری تور علمی - گردشگری ویژه مدیران و کارشناسان محیط زیستی کشور شد و عنوان کرد: زباله و پسماند ابرفاجعه زیست محیطی ایران و به ویژه استان های شمالی است و متاسفانه هنوز فرهنگ تفکیک زباله را در مردم نهادینه نکردیم.

رئیس کارگروه ویژه پسماند و صیانت از محیط زیست سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی نیروگاه زباله سوز ساری و پیشرفت ۹۰ درصدی نیروگاه زباله سوز نوشهر، گفت: هنوز زمین نیروگاه زباله سوز رشت تحویل پیمانکار نشده است. روزانه در رشت بیش از 2000 تن زباله تولید می شود و لذا نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی تنها ۲۵ درصد مشکل را حل می کند.

طاهایی با بیان اینکه شیرابه‌های سراوان درختان را زنده زنده می کشد، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۱ میلیارد تومان برای نیروگاه زباله سوز رشت پرداخت و ۴۰۰ میلیارد تومان هم برای معضل زباله گیلان دیده شده است. خوشبختانه در بودجه امسال برای کلیدواژه «پسماند» هزار میلیارد تومان تخصیص یافته که امیدواریم ادامه پیدا کند.

وی اصلاح طلبی و اصول گرایی را برگرفته از مفاهیم قرآنی دانست و تاکید کرد: ملاک ما قرآن است؛ نه افراد، زیرا اصول گرایی به معنی ریشه گرا بودن است و اصلاح گرایی پیام مکتب عاشوراست؛ لذا باید به سلیقه های سیاسی احترام بگذاریم و خودمان را مدار قرار ندهیم. در واقع باید با مفاهیم اسلام و قرآن جهت گیری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زباله سازمان برنامه و بودجه پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار