Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@00:41:45 GMT

ملایراز معبد گردشگری به مقصد گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۷۶۱۹

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، قدرت الله ولدی، فرماندار ویژه ملایر امروز در حاشیه دومین جشنواره آلبالو در جمع خبرنگاران با اشاره به با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های منطقه در حوزه صنعت، تولید و جاذبه‌های کشاورزی و گردشگری ملایر گفت: تلاش نمایندگان و همه مسئولان شهرستان این است که ملایر را از معبد گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین هدف از برگزاری جشنواره‌ها را معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های منطقه دانست و ادامه داد: برگزاری جشنواره‌ها موجب رونق گردشگری و در نهایت رونق اقتصادی در شهرستان می‌شود.

وی با اشاره به فراهم بودن زیر ساخت‌های گردشگری و آمادگی شهرستان برای جذب سرمایه گذاران در عرصه گردشگری بیان کرد: در حال حاضر مجوز‌های بی نام سرمایه گذاری در ملایر صادر شده و به محض ورود سرمایه‌گذار کلیه اقدامات اعطای تسهیلات، اخذ مجوز در اسرع وقت با حمایت همه‌جانبه نمایندگان و مسئولان شهرستان انجام می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر از برگزاری دو جشنواره ملی در مرداد ماه و اواخر شهریور ماه خبر داد و ابراز کرد: سومین‌جشنواره شهر ملی و پایتخت مبل ایران از ۲۱ تا ۲۹ مرداد ماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمامی زیر ساخت‌های لازم برای حضور سرمایه گذاران در شهرستان ملایر فراهم است، بیان کرد: بنا داریم ملایر را از معبد گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

ولدی از فعالیت بیش از ۲۰ هزار نفر منبت کار و صنعتگر مبل و منبت در بیش از ۵ هزار کارگاه صنایع دستی گفت: با توجه به اینکه هم اکنون ۶۰ درصد مبل ایران در ملایر تولید می‌شود، امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک عنوان شهر جهانی مبل و‌منبت را به نام ملایر به ثبت برسانیم.

وی بیان کرد: ملایر مهمترین باغ شهر شهر غرب کشور و استان همدان است که با داشتن ۲۹ درصد از سطح باغات و تولید ۳۵ درصد تولیدات باغی در سال ۹۸ رتبه اول تولید انگور، آلبالو، بادام و رتبه دوم گیلاس را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است؛ دومین‌جشنواره آلبالو در شهر شکوفه‌های گیلاس با حضور مسئولان استانی، شهرستاتی نمایندگان و اقشار مختلف مردم به مدت دو روز در ۲۷ و ۲۸ تیر ماه در شهر زنگنه برگزار و به صورت مستقیم از ساعت ۱۸ تا ۱۹ از شبکه رادیو جوان پخش می‌شود.
انتهای پیام/ج

ملایراز معبد گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،  شهردار دژکرد گفت: دومین جشنواره شکوفه‌های بادام شهر دژکرد بخش سده شهرستان اقلید فارس با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع، برپایی سیاه چادر عشایری، غرفه‌های صنایع دستی، نمایش آداب و رسوم، پخت نان و غذا‌های محلی، نمایش محصولات باغی، دارو‌های گیاهی، حبوبات و معرفی مناطق گردشگری دژکرد برگزار شد.

رئیسی افزود: جشنواره شکوفه‌ها با هدف برند سازی بادام دژکرد، معرفی جاذبه‌های گردشگری و صنایع دستی، تولیدات محصولات کشاورزی و جذب سرمایه گذار در زمینه‌های صنایع دستی ، تبدیلی و گردشگری برپا شد.

بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهر دژکرد به کشت بادام دیم اختصاص یافته و این شهر را به بزرگترین بادامستان دیم کشور تبدیل کرده است. 
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این جشنواره گفت: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، نامگذاری شده است و این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش آفرینی کنند.
جلالی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده و به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.
در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی دژکرد به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد.
در شهر دژکرد رشته‌های صنایع دستی کیسه بافی، قالی بافی، گلیم، جاجیم، گبه، چنته، نمکدان، رودوزی سنتی و قلاب بافی فعال است.
شهر دژکرد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت حدود ۱۰ هزار نفر با وجود امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، چشمه‌سار‌های چهل شهیدان، پارک ساحلی، چشمه‌سار انگفته، رودخانه سفید، دره باغ گل و باغ‌های بادام، گردو، سیب، هلو، آلو و گیاهان دارویی از مقاصد نوظهور و پرجاذبه استان فارس برای گردشگران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • سیلاب برای قطار تهران-گرگان دردسرساز شد
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود