Web Analytics Made Easy - Statcounter

امینه محمدی، مدیرعامل مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت آذربایجان‌غربی در حاشیه نمایشگاه عفاف و حجاب در ارومیه، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، از عدم حضور برخی مسئولان فرهنگی استان در این نمایشگاه انتقاد کرد و گفت: با عدم استقبال مسئولان از این نمایشگاه، نباید انتظار داشته باشیم که مردم نیز به‌راحتی به سمت عفاف و حجاب و پوشش‌های اسلامی ـ ایرانی روی بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این نمایشگاه طرح‌های بسیار خوبی از حجاب و پوشش‌های مناسب بانوان ایرانی ارائه شده که قطعا به دلیل استفاده از طرح‌های شیک و زیبا برای جوانان جذابیت بسیار زیادی خواهد داشت.

محمدی اظهار کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نیاز به حمایت هرچه ‌بیشتر مسئولان از تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان پوشش‌های اسلامی ـ ایرانی دارد و نباید صرفا به هفته عفاف و حجاب ختم شود.

مدیرعامل مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت آذربایجان‌غربی با تأکید بر اینکه فرهنگ‌سازی در هر امری نیاز به تکرار دارد، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های عفاف و حجاب باید در تمامی مناسبت‌ها مدنظر قرار گیرد و همچنین باید محل مناسبی برای برگزاری آن درنظر گرفته شود، چراکه مکان کنونی نمایشگاه به‌هیچ‌وجه برای عموم مردم استان جاافتاده و مناسب نیست و بهتر بود تا در مکان دائمی نمایشگاه‌های استان برگزار شود.

وی بر اختصاص مکانی دائمی برای برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب و ارائه پوشش‌های اسلامی ـ ایرانی در استان تأکید کرد و یادآور شد: قطعا وجود یک نمایشگاه دائمی عفاف و حجاب در هر استانی ضروری بوده و در فرهنگ‌سازی این امر تأثیر بسزایی خواهد داشت و بخش‌های فرهنگی تمامی ادارات و سازمان‌ها می‌توانند در برگزاری این نمایشگاه کمک کنند.

محمدی با اشاره به اینکه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در زمینه عفاف و حجاب باید به دست افراد حرفه‌ای و آموزش‌دیده سپرده شود، تأکید کرد: نوع لحن و بیان در امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نقش بسزایی در تاثیرگذاری آن دارد و قطعا اگر فردی بدون توانایی لازم اقدام به این کار کند، نه تنها نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد، بلکه نتیجه عکس نیز به‌دنبال خواهد داشت.

وی بیان کرد: فردی که در زمینه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌خصوص عفاف و حجاب فعالیت می‌کند، باید شناخت جامع و کاملی از فلسفه و چرایی رعایت حجاب داشته باشد تا در جواب تمامی سوالات افراد جامعه پاسخ‌های منطقی بدهد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن عفاف و حجاب نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی

استاندار مرکزی از توسعه فعالیت های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص الائمه ظهر امروز در آیین تجلیل از فعالان طرح نور (عفاف و حجاب) استان مرکزی گفت: ویژگی متمایز انسان با سایر موجودات قوه تفکر و تعقل است، انسان موجودی متفکر و اندیشمند است که باقی موجودات زنده از این قدت برخوردار نیستند بنابراین اجبار و الزام در دین‌داری و قدرت انتخاب انسان نیز ناظر بر قوه تخیل است، بنابراین اسلام آمده است که قوه تفکر انسان را تقویت کند و طلای ناب را از آهن زنگار گرفته تشخیص دهد.

وی افزود: به فرموده شهید مطهری در اسلام مفمومی عمیق به عنوان آزادی عمل وجود ندارد بلکه به آنچه اعتقاد داریم آزادی تفکر و اندیشه است. بنابراین عقیده مبتنی بر تفکر مورد احترام است در غیر اینصورت پذیرفته نیست. اسلام و دین با عقیده‌ای که مبتنی بر احساسات بی پایه و تقلید باشد مقابله و مبارزه می‌کند.

استاندار مرکزی بیان کرد: ویژگی متمایز دیگر انسان در حیات فرهنگی است. انسان بر خلاف حیوان سلوک فرهنگی دارد و بخشی از زندگی انسان بر اساس فرهنگ است و این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. دشمن نیز ویژگی فرهنگی را مورد هدف قرار داده که حیات فرهنگی را منهدم کنند و قدرت تفکر انسان را سلب کند، هدف دیگر دشمن از دنبال کردن برابری حق زنان و مردان نیز منفعت اقتصادی و استفاده از افراد در جهت استفاده از منافع اقتصادی است.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: حیات فرهنگی ویژگی ممیزه انسان با حیوان است، حیات فرهنگی مولفه‌های متعددی دارد؛ یکی از آن پوشش و عفاف و حجاب است که موجب تمایز بین انسان و حیوان می‌شود. بی‌حجابی در یک نگاه، مقوله اعتقادی است و مردم باید برای مقوله عفاف و حجاب نگاه اعتقادی قائل شوند. لازمه آن برنامه و کار ویژه صحیح است چراکه این موضوع سال‌ها مورد غفلت واقع شد و یک دوره طولانی با حجاب مبارزه شد و چادر و حجاب از سر زنان کشیدند اما الان شرایط کشور متفاوت است و با بی حجابی قطعا مقابله خواهد شد.

وی ادامه داد: سلطه رسانه غرب در لایه نخست سبک زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده  که یکی از تأثیرات آن در موضوع عفاف و حجاب است، ما هر عقید‌ه‌ای را آزاد نمی‌دانیم، دین در نگاه اعتقادی به عنوان عقیده اجباربردار نیست و هیچ عقدیه‌ای را نمی‌توان به فردی تحمیل کرد مگر اینکه خود فرد به آن دست پیدا کند اما برای تغییر عقیده باید کار ویژه صورت گیرد. یکی از مسائل مهم و مورد هدف، این است که استحکام بنیان خانوده با بحث بی‌حجابی به شدت مورد تهدید است چراکه بی حجابی و برهنگی حد و مرز ندارد بنابراین برای استحکام بنیان موثر در پیشرفت اجتماعی باید تلاش مظاعف انجام شود.
 
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بسیاری از بی‌حجابان دشمن نظام و انقلاب نیستند بلکه غفلت عمیقی آنها را برگرفته و اگر از غفلت خارج شوند مسیر درست را پیش خواهند گرفت. پلیس مطلقا باید از ایجاد هرگونه دو قطبی بی‌حجابی و باحجابی در جامعه پرهیز کنند و اجازه ندهیم این دو قطبی شکل گیرد و ترویج پیدا کند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است