Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-02@03:26:12 GMT

جزئیات سامانه هوشمند عرضه کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۸۳۴۰

جزئیات سامانه هوشمند عرضه کالاهای اساسی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمد علی ضیغمی درباره زمان آغاز به کار سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی (مهتا) که اخیراً توسط اتاق تعاون ایران رونمایی شد، اظهار داشت: سامانه از نظر طراحی و مسائل فنی و پشتیبانی نهایی شده و آماده بارگذاری و اجرا است اما آغاز فعالیت آن برای اقشار مختلف جامعه منوط به تصمیم در سطح دولت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی برای کمک به توزیع و مدیریت توزیع در حوزه کالاهای مد نظر دولت است، افزود: به همین دلیل قدری تامل کردیم تا با تصمیم دولت کالاهای مورد نظر پس از بررسی، از طریق این سامانه توزیع شوند.

معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران ادامه داد: البته سازمان جامع تجارت نیز ظرفیت های رصد و پایش کالاها را دارد که در مراحل اجرایی شدن است اما در سامانه «مهتا» فقط بحث رصد و پایش نیست، بلکه یک ابزار مناسب مدیریت پذیر و نظارت پذیر برای شبکه توزیع کالاها است و به لحاظ مسئولیتی که حوزه تعاون در بخش های اجتماعی و اقتصادی دارد و در شرایط سخت باید در کنار بخش اجرایی و مدیریتی کشور باشد، سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی طراحی شده است.

ضیغمی با بیان اینکه بخش تعاون برای سه گروه از اقشار جامعه از جمله فرهنگیان، کارمندان و کارگران، تعاونی های مصرف دارد، افزود: اتحادیه‌های تعاونی این سه گروه از جامعه بالغ بر ۴۶۰۰ فروشگاه هستند که با نقاط فرعی حدود ۶ هزار فروشگاه را شامل می شوند؛ این فروشگاه ها ظرفیت های بسیار مناسبی برای توزیع کالاهای مورد نظر به جامعه هدف در صورت نظارت هستند و اگر دولت و بخش اجرایی کشور از این موضوع استقبال کند، بخش تعاون نیز این آمادگی را دارد با هدف تنظیم بازار کالاهای مدنظر را از طریق سامانه مدیریت هوشمند برای گروه های مختلف نیز توزیع کند.

وی با تاکید بر اینکه در سطح زنجیره تعاونی حتماً از سامانه مهتا استفاده خواهیم کرد افزود: در بخش های دولتی نیز این سامانه را معرفی و ارائه کردیم که در صورت صلاحدید مسئولان دولتی، امکان مدیریت و توزیع کالاهای اساسی برای عموم مردم وجود دارد.

معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران ادامه داد: در حوزه اعضای تحت پوشش اتحادیه تعاونی مصرف کارگران، فرهنگیان و کارمندان به زودی سامانه مدیریت هوشمند کالاهای اساسی، مورد استفاده و بهره برداری قرار خواهد گرفت.

ضیغمی تاکید کرد: این ابزار ایجاد شده و با هر شیوه و روشی که دولت تصمیم بگیرد امکان توزیع و عرضه کالاهای اساسی فراهم است.

این مقام مسئول در اتاق تعاون ایران همچنین درباره مکانیزم فعالیت این سامانه گفت: نقش سامانه و مکانیزم آن به این شکل است که کالا در زنجیره فروشگاه های تعاونی توزیع و جانمایی می شود و با جامعه هدفی که تعریف خواهد شد، بر اساس سیاستی که در حوزه نوع کالاها، میزان و دوره زمانی اعلام می شود، مصرف کننده متوجه خواهد شد چه کالاهایی به آن تخصیص پیدا می کند و از چه فروشگاه هایی می تواند این کالاها را تامین کند. ضمن اینکه امکان خرید به صورت برخط و ارسال اقلام وجود خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کالاهای اساسی اتاق تعاون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود