Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@14:14:01 GMT

راهکارهاي مقابله با گرمازدگي

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۹۰۱۸

راهکارهاي مقابله با گرمازدگي

خبرگزاري آريا - مشاور رئيس انجمن تغذيه ايران گفت: نوشيدن آب در فصل گرما براي سلول‌ها حياتي و ضروري است و کم آبي شديد موجب مرگ مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا ، برليانت بزرگمهر در گفتگو با مهر براي جلوگيري از گرمازدگي در فصل تابستان، افزود: در فصل گرما به دليل عرق کردن مقدار زيادي از آب بدن از دست مي‌رود، از آنجايي که براي انجام واکنش‌هاي داخلي در بدن به آب نياز داريم؛ کم آبي بدن باعث بروز اختلال در کارايي افراد مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه نوشيدن آب براي سلول‌ها حياتي و ضروري است، گفت: مواد مغذي موجود در غذاها به کمک آب به خون و از طريق خون باز هم به وسيله آب به سلول‌ها که اعمال مهم حياتي را انجام مي‌دهند مي‌رسند. همچنين آب مواد زائد را از روده‌ها دفع مي‌کند، بنابراين کم آبي در مواقع شديدتر موجب مرگ مي‌شود.
بزرگمهر در ادامه بيان کرد: کوهنوردان و ورزشکاران بايد آب مورد نياز بدن خود را از طريق نوشيدن آب کافي تأمين کنند و در اين جهت نبايد نوشابه‌ها و شربت‌ها را به خصوص در تابستان جانشين آب کنند.
وي با بيان اينکه افراد بايد مصرف 6 تا 8 ليوان آب در فصل تابستان را در برنامه غذايي خود جاي دهند اظهار کرد: در فصل تابستان، مصرف مواد غذايي مثل سبزي‌ها و ميوه‌هايي که آب فراواني دارند را افزايش دهيم همچنين مي‌توان از شير و دوغ نيز براي تأمين آب مورد نياز بدن استفاده کرد.
بزرگمهر با اشاره به اينکه در سفرهاي تابستاني نوشيدن آب را نبايد فراموش کرد گفت: نوشيدن آب به ميزان کافي نه تنها از گرمازدگي در فصل گرما جلوگيري مي‌کند بلکه باعث رقيق شدن شيره‌هاي گوارشي شده که در جهت هضم و جذب بهتر غذا مؤثر هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۹۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • هر روز قهوه بخوریم یا نه؟
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • راهکارهای کاهش استرس
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان