Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@22:13:59 GMT

با مسائل اجتماعی، مسئولانه و عملیاتی برخورد کنیم

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۹۳۵۸

با مسائل اجتماعی، مسئولانه و عملیاتی برخورد کنیم


معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: با مسائل اجتماعی باید مسئولانه و عملیاتی برخورد کنیم.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، خدابخش مرادی‌نافچی ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار کرد: هفته ازدواج فرصتی است که بتوانیم به این مهم اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم و در مسیر تبیین عالمانه و ترویج عمل‌گرایانه این حوزه قرار بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز آمار نشان می‌دهد که باید مطالعه کاربردی و راهبردگرایانه در این حوزه انجام شود تا الگویی برای دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر باشد.

 

این مسئول ادامه داد: دستگاه‌ها و متولیان امر باید الگوهای اجرایی و عملیاتی را در دستور کار قرار دهند و آن‌ها را در حوزه مخاطب‌شناسی اجرا کنند. موضوع ازدواج مختص یک هفته نیست و باید در طول سال مورد توجه قرار گیرد. از همین رو، انتظار داریم که دبیرخانه با همکاری دستگاه‌های اجرایی، سند و برنامه عملیاتی ترویج ازدواج را تبیین کرده و برنامه‌های مربوط به دستگاه‌ها را در آن بگنجاند.

 

وی با تاکید بر اینکه این برنامه‌ها باید بازخورد داشته باشد، افزود: ضرورت دارد که فرمانداران برای ترویج ازدواج، هر سه ماه یک بار جلسه تشکیل داده و از دستگاه‌ها بخواهند که اقدامات عملیاتی خود را گزارش دهند؛ در واقع پیشبرد برنامه‌های ترویج ازدواج علاوه بر دستگاه‌های اجرایی، به حضور علما، مروجان دین و ائمه‌جمعه نیاز مبرم دارد.

 

مرادی‌نافچی با بیان اینکه استان زنجان بهشت خیران است، به لزوم فعال کردن موسسات خیریه در امر ازدواج تاکید و تصریح کرد: طی سه ماه نخست امسال و بنا به آمار شورای بانک‌ها، 3481 نفر تسهیلات ازدواج دریافت کرده‌اند. ضروری است که مدت انتظار کاهش یابد تا تعداد افراد بیشتری بتوانند تسهیلات دریافت کنند. دفتر امور بانوان استانداری نیز باید در راستای تسهیل‌گری ازدواج، ساز و کار داشته باشد و رسانه‌ها باید زمان بیشتری برای ترویج این موضوع بگذارند.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان در ادامه با تاکید بر اینکه ماموریت ما، تسهیل‌گری در ترویج معروفاتی است که به قوام جامعه کمک می‌کند، یادآور شد: در جلسات تقسیم‌بندی بودجه همه برای صحبت کردن آماده‌اند اما در جلسات مربوط به ازدواج و طلاق که دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی تجمیع می‌شوند، هیچ‌کس هیچ برنامه‌ای ارائه نمی‌کند. متاسفانه همه ما فقط بلدیم تبیین مشکل کنیم اما رافع مشکل نیستیم. در حالی که هر کدام از ما باید بدانیم که ماموریت‌مان چیست.

 

وی خاطرنشان کرد: امسال اولویت استان زنجان در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تدوین سند طلاق و اعتیاد است. از همین رو باید کمی مثبت‌اندیشی کنیم. وقتی مقرر باشد که با بهره گیری از رخداد مقدس ازدواج دو الگوی مقدس، فرهنگ مقدسی را در جامعه‌ اشاعه دهیم، باید بدانیم که وظایف و ماموریت هر کدام از دستگاه‌ها کدام است. باید اقدام عملیاتی انجام دهیم و با مسائل اجتماعی، مسئولانه و عملیاتی برخورد کنیم.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آسیب های اجتماعی اعتیاد دستگاه های اجرایی دین فرهنگی و اجتماعی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی استان با هدف تحقق اهداف شعار سال به پایان رسید.

حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقای سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان، همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

وی تشریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقای سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند