Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - باید به یاد داشت که بهتر است بار حفظ امنیت سیستم خود را بر روی یک کمپانی نگذارید. در این صورت می‌توانید بسیاری از نرم‌افزارهای سوم شخص محافظت در برابر بدافزارها را دریافت کنید که به‌صورت رایگان از کامپیوتر شخصی شما حفاظت می‌کنند. به همین دلیل فهرستی از بهترین آنتی‌ویروس‌های ویندوز برای شما فراهم شده است که برخی از آن‌ها نسخه‌های رایگان نیز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب‌سایت Cnet به تازگی اعلام کرده است که بهترین نرم‌‌افزارهای ضدویرس جهان در سال جاری از دید متخصصان این مرکز، کدام موارد هستند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Cnet، یکی از اصول اولیه امنیت سیستم، اجرای بهترین آنتی‌ویروسی است که بتواند بر دانلودهای نرم‌افزارها نظارت کند، بدافزارها را تشخیص دهد و رفتار نرم‌افزارهای مشکوک را بررسی کند. در این راه اولین قدم استفاده از Microsoft Defender است. این نرم‌افزار امنیتی و آنتی‌ویروس رایگان که به همراه ویندوز 10 عرضه شده است می‌تواند برای شروع کافی باشد و بسیاری از کاربران به نرم‌افزارهای دیگر نیاز نخواهند داشت.
 
بااین‌حال باید به یاد داشت که بهتر است بار حفظ امنیت سیستم خود را بر روی یک کمپانی نگذارید. در این صورت می‌توانید بسیاری از نرم‌افزارهای سوم شخص محافظت در برابر بدافزارها را دریافت کنید که به‌صورت رایگان از کامپیوتر شخصی شما حفاظت می‌کنند. به همین دلیل فهرستی از بهترین آنتی‌ویروس‌های ویندوز برای شما فراهم شده است که برخی از آن‌ها نسخه‌های رایگان نیز دارند.
 
نوترون 360 دولوکس: این آنتی‌ویروس از کمپانی Norton Security، برای سالیان متمادی در فهرست برترین نرم‌افزارهای مبارز بدافزار بوده است. هم‌اکنون می‌توان با پرداخت 100 دلار اشتراک 1 ساله این نرم‌افزار را برای 5 سیستم به‌صورت هم‌زمان دریافت کرد و به همراه آن از مزایایی مانند وی‌پی‌ان رایگان و 100 گیگابایت حافظه ابری برای فایل‌های پشتیبان برخوردار شد.
     
مالوربایتز (Malwarebytes): این نرم‌افزار از کامپیوتر شما در برابر بدافزارها محافظت می‌کند. همچنین بخش پاکسازی از آلودگی این نرم‌افزار برای بسیاری از افراد بسیار کارآمد است. اشتراک سالیانه این نرم‌افزار 40 دلار برای یک دستگاه است.
 
بیت دیفندر (Bitdefender Antivirus Free Edition): این نرم‌افزار به‌صورت هم‌زمان از کامپیوتر شما در برابر ویروس‌ها، بدافزارها و نرم‌افزارهای جاسوسی مراقبت می‌کند. به‌علاوه نسخه رایگان این نرم‌افزار برای محافظت محدود از یک سیستم در دسترس است.
 
اوست (Avast Free Antivirus): این نرم‌افزار رایگان می‌تواند تنها یک سیستم را در برابر شبکه‌های ناامن وای‌فای محافظت کند و به مدیریت پسوردهای شما بپردازد. همچنین محافظت در برابر بدافزارها نیز از مشخصه‌های اصلی آن است.
 
مک آفی (McAfee Total Protection) : این نرم‌افزار از سیستم شما در برابر نرم‌افزارهای باج‌خواه و ویروس‌ها محافظت می‌کند. بااین‌حال نسخه رایگانی برای آن تعریف نشده است و اشتراک سالیان آن 110 دلار برای 10 دستگاه است.
 
نود 32 (ESET NOD32 Antivirus): این آنتی‌ویروس که برای ما ایرانی‌ها از همه بیشتر شناخته شده است نیز یکی از برترین‌ها در این زمینه است. اما متأسفانه نسخه رایگان این نرم‌افزار در دسترس نیست و اشتراک سالیانه آن 59 دلار برای 3 دستگاه است.
  تصاوير کوچک تصاوير بزرگ اسلايد تصاوير

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویندوز ضدویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید

همین الان و زیر ۵ دقیقه در صرافی بین المللی "کوینکس" ثبت نام کنید با ۳ خبر خوب:

1- کوینکس، به عنوان یکی از بزرگ ترین و معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال جهان، از زبان فارسی هم پشتیبانی می کند و تمام مراحل به فارسی است.

2- تا همیشه ۱۰ درصد از کارمزد تراکنش تان را به حساب خودتان واریز می کند.

3- گروه تخصصی "کِی و چی" به عنوان "سفیر رسمی" کوینکس برای فارسی زبانان جهان، هم آموزش رایگان می دهد و هم می گوید کی، چه ارزی را بخرید و کی بفروشید تا سود دلاری داشته باشید.

لینک ثبت نام در کوینکس

لینک عضویت در کانال "کِی و چی" (دوره های آموزش آنلاین و رایگان در این کانال اطلاع رسانی می شود)

@keyochi

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید