Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-26@21:45:47 GMT

وام ودیعه مسکن فقط برای بافت‌ فرسوده

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۴۷۷۷

وام ودیعه مسکن فقط برای بافت‌ فرسوده

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمد اسلامی در خصوص تسهیلات ودیعه مسکن تصریح کرد: وام ودیعه اجاره مسکن را باید از خود وزیر اقتصاد سوال کنید.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما به عنوان وزیر راه و شهرسازی با طرح وزیر اقتصاد مخالفید؟ گفت: ما مخالف این طرح نیستیم بلکه می‌گوئیم این طرح وزارت اقتصاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژپسند می‌تواند از جایگاه خود به عنوان وزیر اقتصاد از منابع بانک‌ها به این طرح تخصیص بدهد.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در قانون وام برای ودیعه مسکن تنها برای بافت‌های فرسوده پیش بینی شده که کسانی که قصد نوسازی واحد مسکونی خود را دارند، ما وام ودیعه مسکن به آنها می‌دهیم تا زمانی که واحد آنها احداث می‌شود، بتوانند مکان دیگری را برای خود اجاره کنند که این موضوع در قانون پیش بینی شده است اما آنچه وزیر اقتصاد اعلام کرده را باید از خودش بپرسید که از کدام منابع می‌خواهد پرداخت کند.

اسلامی درباره مسکن استیجاری با بیان اینکه این نوع از اسکان در قانون ذکر شده، اما در سال‌های گذشته به آن از سوی انبوه سازان و سرمایه گذاران اقبالی نبوده است، اظهار داشت: برای افرادی که بخواهند مسکن استیجاری تولید کنند، شرایط ساده‌تری فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما آمادگی داریم زمین را بدون آنکه وجهش را مطالبه کنیم، در اختیار انبوه سازان قرار دهیم تا خانه‌های استیجاری بسازند؛ متأسفانه در سال‌های گذشته سازندگان از این موضوع استقبال نکردند. اما اگر اقدام کنند، حتماً به سازنده‌ها زمین رایگان می‌دهیم.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که آیا تشکیل کمیته تعیین سقف اجاره بها منتفی شده، گفت: هیچ موقع قرار نبوده کمیته تعیین سقف اجاره بها تشکیل بدهیم؛ دولت هیچ گاه مداخله‌ای در تعیین اجاره بها نداشته است. با این حال جامعه ما حق دارد که از دولت انتظار داشته باشد. اما در قانون هیچ حقی برای دولت ایجاد نشده که در نرخ اجاره بها دخالت کند.

وی یادآور شد: موضوع اجاره بها همواره یک رابطه بین موجر و مستأجر بوده و قوانینی که در این زمینه وجود دارد، صرفاً رژیم حقوقی میان موجر و مستأجر است. ما به دنبال آن هستیم که بر اساس ماده ۲ قانون ساماندهی و ماده ۲ آئین نامه آن، مؤسسات اجاره‌داری تشکیل دهیم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: به زودی فراخوان آن (تشکیل مؤسسات اجاره‌داری) را صادر می‌کنیم تا افرادی که توانایی دارند، مؤسسات اجاره‌داری را راه اندازی کنند. به خصوص با کمک استارتاپ ها، بازار اجاره بها را بر اساس شیوه نامه‌ای که برای این مؤسسات تنظیم خواهیم کرد، ساماندهی می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بافت فرسوده وزارت امور اقتصادی و دارایی فرهاد دژپسند بازار مسکن اجاره بها وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور