Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در اولین نشست مشترک علمی-تخصصی بررسی نقش روحانیت و دستگاه قضا در پیشگیری از آسیب ها و انحرافات اجتماعی گفت: جامعه روحانیت در بسیاری از مسائل کشور بخصوص در بحث هدایت جامعه نقش بسزایی دارد و نباید از این نقش خود در ترویج فرهنگ اسلامی که برگرفته از قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) است، غافل شوند و روحانیون باید از فرصت هایی که در اختیار دارند به خوبی بهره برده و همه توان و تلاش خود را برای ترویج و تبلیغ به کار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کل دادگستری استان قزوین گفت: بنیاد صیانت از خانواده در استان قزوین باید تشکیل شود و جلساتی در این زمینه باید انجام گیرد تا شاهد آسایش و آرامش خانواده ها باشیم و بتوانیم یاری رسان خانواده هایی باشیم که در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند.

مقام ارشد قضایی استان اظهار داشت: بار اصلی هدایت جامعه و ارشاد جامعه بر روی دوش جامعه روحانیت می باشد، نباید در بحث امر به معروف و نهی از منکر تعلل و کوتاهی صورت گیرد فلذا با احترام و مهربانی تمام توان خود را حتی با دست خالی برای هدایت جامعه به سمت صلاح و ارزش های اسلامی به کار گیریم و باید تلاشمان را در این راستا مضاعف کنیم.

وی افزود: سیر تبلیغات انبیاء و اولیاء الهی در طول تاریخ بی نظیر بوده است و به شدت با آسیب های اجتماعی آن دوران مبارزه می کردند و مردم را به تقوی و در راس آن توحید دعوت می کردند.

وی در پایان اظهار داشت: دشمن در جنگ نظامی نتوانست پیروز شود و همه توان خود را برای تضعیف نظام به کار گرفته است و به دنبال ایجاد شکاف میان مردم و روحانیت و نظام است اما مردم ما بارها ثابت کرده اند که در مقابل خواسته دشمنان کوتاه نخواهند آمد و به همین خاطر است که دشمنان ما روز به روز ناتوان تر و ضعیف تر می شوند.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در پایان نشست به سوالات مختلف روحانیون شهرستان بویین زهرا پاسخ داد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباسی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع در باره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد که رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط  حاشیه ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران