Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست احزاب و فعالان سیاسی اجتماعی و اقتصادی با معاونان استاندار ایلام برگزار شد.

به گزارش ایسنا، منطقه ایلام،«محمد نوذری» معاون سیاسی و امنیتی استاندار در این نشست با بیان اینکه تکثر سیاسی لازمه‌ی پویایی فضای سیاسی و توسعه سیاسی زیرساخت توسعه اجتماعی و اقتصادی است، اظهار کرد:احزاب بازیگران جامعه ی مدنی هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ایلام جزء ۱۵ استان صاحب «خانه احزاب» در کشور است، گفت: در حوزهی مسائل اجتماعی دو هیئت اندیشه ورز تشکیل داده‌ایم، همه ی اساتید رشته جامعه ‌شناسی و روان‌شناسی پای کار آمده اند و در این خصوص تصمیم‌سازی می‌شود و در بحث هیئت اندیشه ورزان توسعه سیاسی اکثر اساتید حوزه ی علوم سیاسی را در این جلسات دعوت کرده ایم .

معاون استاندار گفت: امسال سه موضوع بسیار مهم اربعین، کنگره بزرگ ۳۰۰۰ شهید استان و انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را در پیش رو داریم و مسئولان با عملکرد خوب خود زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات را فراهم آورند .

«حیدر نعمتی» معاون امور اقتصادی نیز در این نشست با بیان اینکه در هر شهرستانی نشست هایی با فعالان عرصه اقتصادی برگزار خواهیم کرد، گفت: ظرفیت مرز مهران نزدیک ترین، امن ترین مرز کشور است و از طرفی باتوجه به اشتراکات قومی و قبیله با استان های هم جوار در کشور عراق دارد به عنوان اولویت اصلی توسعه در استان قلمداد می‌شود .


وی ادامه داد:در سه ماهه ی اول سال 33 درصد رشد صادرات داشته ایم و زیرساخت های مرزی از طرف ایران به مراتب آماده تر از طرف عراقی است و سال گذشته ۷ نشست با طرف عراقی برای رفع مشکلات بازارچه های مرزی داشته ایم .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: خروجی نشست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان بازگشت ۳۶ واحد به چرخه تولید استان، افزایش ظرفیت و برگشت به چرخه ی تولید ۱۷۳ واحد با ۲۰۴۶ نفر اشتغالزایی بود .

نعمتی گفت: در بحث حوادث طبیعی از ظرفیت ها و امهال تسهیلات استفاده شده و   واحدهای تولیدی که با سیستم بانکی مشکل دارند درصورت ارائه گزارش برای رفع موانع اقدام کنیم .

وی گفت:اعطای تسهیلات اشتغال روستایی شرایط استثنایی برای استان ایجاد کرد و در ابن زمینه جزء 5 استان برتر کشور هستیم.

«معروف بسطامی» معاون توسعه منابع انسانی استانداری نیز در این نشست، گفت: برقراری ماده 112 قانون خدمات کشوری برای دیگر مناطق استان که تحت پوشش این امتیاز قرار نگرفته اند در دستور کار استاندار است چون تمام نقاط استان مناطق جنگی است و تلاش مسئولان استان در راستای استیفای این حق و حقوق برای مردم استان است.


وی گفت: در بحث تغییر ساعات کار ادارات به درخواست شرکت برق و هیئت دولت برای شهرستان های گرمسیر و معتدل استان دستورالعملی صادر شد و سپس مصوبه جدید هیئت دولت در برگشت به روال عادی ساعت کار ادارات ابلاغ شد و هم اکنون نیز در حال مستند‌سازی مسائل و مشکلات مناطق گرمسیری استان برای ارسال به وزارت کشور هستیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به گزارش ایسنا، «احمد کرمی» معاون عمرانی استاندار ایلام نیز با بیان اینکه برای ارائه گزارش عملکرد دولت و نظام به شهرستان های استان سفر خواهم داشت، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۵ هزار پروژه نیمه تمام در کشور داریم که برای انجام آنها نیازمند  ۵۰۰ هزار میلیارد تومان هستیم در حالیکه تمام اعتبارات عمرانی امسال 62 هزار میلیارد تومان است.


وی با بیان اینکه عملکرد استان در این شرایط سخت اقتصادی قابل تقدیر است، گفت: از خبرنگاران دعوت می کنم بیایند پیشرفت پروژه های عمرانی در استان را از زمانی که ما انها را به دست گرفته ایم محاسبه و با قبل از آن مقایسه کنند تا درصد کار مشخص شود .

معاون عمرانی استاندار ایلام تاکید کرد: کار عمرانی در مرزهای طرف ایران در استان ایلام  قابل قیاس با آن طرف مرز نیست و نگاه استاندار محترم به امور عمرانی ویژه است و در زمانی که در معاونت عمرانی حضور یافته ام با حمایت های خوب استاندار محترم در ساخت و سازهای شهری اصلاحات جدی در حال اجرا و مجوزها ضابطه مند شده اند.

کرمی ادامه داد:در سیل اخیر زیرساخت ها عمرانی در مناطق سیل زده استان آسیب دید اما روند بازسازی در این مناطق با مدیریت مطلوب استاندار ایلام بعنوان رئیس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده رضایت بخش است .

وی گفت: ایجاد هر متر تونل بین ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان و هر کیلومتر بزرگراه بین ۶ تا ۸ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد و در حال حاضر استان ایلام به همت پیگیری های خوب استاندار جزو استان های پیش رو در کار عمرانی و در کشور است .

معاون عمرانی استاندار گفت: پروژه لرزه نگاری اکتشاف میادین نفت و گاز در آبدانان با اعتباری بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان شروع شده در حالی که کل اعتبارات عمرانی استان حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است و همچنین با دستور استاندار ایلام مقرر شده است که سرمایه گذاری بر روی چشمه های گوگردی دهلران انجام پذیرد .

کرمی ادامه داد: زیرساخت های چیلات آماده است. باید طرف عراقی نیز پای کار بیاید و   تنها استان کشور هستیم که فیبر نوری را در خط مرزی اجرا کرده ایم و برای اتمام پروژه قاضی خان بدره امسال اعتبار گذاشته ایم که به سرانجام برسد .

وی گفت: با مدیریت خوب، بحران به فرصت تبدیل شد تاکنون ۶۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای مناطق سیل زده استان جذب کرده ایم .

معاون استاندار ایلام ادامه داد: دولت فعالیت خود را بر تکمیل پروژه های با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و   یکی از طرح هایی که توانسته ایم برای آن اعتبارات و مجوزات ملی بگیریم جاده ایلام به ملکشاهی است و برای رفع مشکل بیمارستان ملکشاهی با دستور استاندار اعتباراتی به این پروژه تزریق شده و سد چناره که مورد تاکید استاندار محترم نیز هست در دستور کار جدی دولت است و امیدواریم امسال عملیات اجرایی آن شروع شود .

کرمی گفت: با پیگیری های استاندار ایلام اعتبارات اربعین از ۱۷ میلیارد تومان به ۷۴ میلیارد تومان رسیده است‌ .

وی از فعالان سیاسی و اجتماعی خواست در از بین بردن مشکلات اجتماعی و معرض موجود بر سر راه پروژهن‌های عمرانی تمام تلاش خود را به کار گیرند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال انتخابات برق حقوق مجلس شورای اسلامی نفت و گاز قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد و کشاورزی، جمعیت بازدید کننده در کنار نمایندگان ایرانی شرکت‌ها و صدها بازرگان خارجی عبور و مرور در ۸۰۰ غرفه ۱۷ سالن نمایشگاه را بسیار سخت می‌کند. برای فرصت دو ساعته، چاره‌ای جز انتخاب نیست. انتخاب اساسی وزیر حضور در غرفه‌های فعال در زمینه تحقیقات، دانش‌بنیان، صنایع ماشین‌آلات کشاورزی، بسته‌بندی و غرفه صادر کنندگان نهایی این محصولات بیشتر نمود دارد.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاوردها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع دستی و …عرضه می‌شد.

نخستین انتخاب وزیر جهاد کشاورزی حضور در میان محققان است که در چندین غرفه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه مستقر بودند. توصیه وزیر به معاونان خود به ویژه رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر تسهیل امور مجوزها استوار است تا محققان و فن‌آوران در پیچ و خم‌های اداری اذیت نشوند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما تولید گوشت گیاهی داریم»، اقدامی که توجه آقای نیکخت را به خود جلب می‌کند. از قیمت نهایی می‌پرسد و تولید کننده می‌گوید: «قیمت نهایی محصول ما در هر کیلو فقط ۱۵۰ هزار تومان است در حالی که دو برابر گوشت حیوانی هم پروتئین دارد.»

در غرفه جهاد دانشگاهی تولید آزمایشگاهی جنین حیوانی هم مورد توجه وزیر قرار می‌گیرد که نماینده شرکت تولید کننده جنین حیوانی می‌گوید: «سالانه ۳ هزار جنین آزمایشگاهی در این شرکت زیرمجموعه جهاد دانشگاهی تولید می‌کنیم» اما برای توسعه کار به بازارهای صادراتی خارجی نیاز دارند که از وزیر جهاد کشاورزی تقاضای همکاری دارد.

علاقمندی وزیر جهاد کشاورزی برای برگزاری نشست ویژه با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مورد توجه همراهان قرار می‌گیرد تا در برنامه‌های کاری وزارتخانه قرار گیرد.

تولید کننده ادوات کشاورزی از استان همدان اصرار دارد که وزیر هم در غرفه حاضر شود و هم به استان همدان سفر کند و از نزدیک ۱۱۰ مدل ماشین‌آلات تولید این شرکت ایرانی را ببیند که بازارهای صادراتی هم دارد.

او توضیح می‌دهد: «سالانه سه هزار ماشین مورد نیاز صنعت کشاورزی در بخش‌های مختلف کاشت، داشت و برداشت را تولید می‌کنیم.»

صنایع بسته‌بندی و صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی هم مورد توجه ویژه وزیر جهاد کشاورزی است. یکی از تولید کنندگان دستگاه‌های صنایع تبدیلی می‌گوید: «وقتی یک کیلو سیب‌زمینی به فرآوره تبدیل می‌شود بالغ بر ۲۰ تا ۵۰ برابر ارزش افزوده می‌یابد. ما به جای صادرات سیب‌زمینی باید فرآورده نهایی صادر کنیم.»

تولید کننده دیگر صنعت بسته‌بندی غذا می‌گوید: «وضعیت کیفی محصولات ایرانی کاملاً در لبه علم جهانی بسته‌بندی مواد غذایی قرار دارد، با اینکه رقابت در این علم و صنعت امروزه به ساعت رسیده است.»

وزیر جهاد کشاورزی با تأیید سخنان این تولید کننده می‌گوید: «وظیفه ما حمایت از عملی شدن این تفکر با ارزش است و با صمیم قلب کمک می‌کنیم.»

شرکت دیگر، صادر کننده بزرگی است، نماینده شرکت می‌گوید: «ما بازارهای پایدار صادراتی داریم که با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در روسیه، عراق و سلیمانیه و نیز صادرات به کانادا، ۱۲ منطقه اروپایی، هلند و آلمان بدست آوردیم؛ اما اگر شرایط صادراتی تسهیل شود ما می‌توانیم ۱۰ برابر بیشتر صادرات داشته باشیم زیرا مصرف کننده خارجی در میان انبوه نمونه‌های خارجی، محصول ایرانی را به دلیل امنیت غذایی محصول انتخاب می‌کند و این انتخاب برای نام ایران بسیار باارزش است.»

در غرفه استانداری مازندران از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهند به توسعه زیرساخت‌های صنعت شیلات مازندران کمک کند.

نماینده استانداری می‌افزاید: «یکی از حوزه‌های مهم اقتصادی و درآمدی مردم استان‌های شمالی شیلات است که نقش مهم در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد این خطه و به تبع آن کشور می‌تواند ایفا کند.»

در غرفه خراسان جنوبی نیز، جعفری رئیس جهاد کشاورزی علاوه بر توضیح ارزش افزوده برای تولیدات کشاورزی استان، می‌گوید: «۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد، زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زعفران، زرشک و بنتونیت) هم به پنج زبان ترجمه شده‌اند.»

حسینی رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی هم می‌گوید: «ما دو هزار تعاونی در استان داریم که عمدتاً در حوزه کشاورزی فعال هستند.»

مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور هم در غرفه بسیار بزرگی، دستاوردهای برتر خود در زمینه کودهای زیستی و بیوتکنولوژی خاک را به نمایش گذاشت. مواردی مانند اکسید کننده‌های گوگرد، حل کننده‌های فسفر، محرک‌های رشد گیاه، میکروارگانیسم‌های تجزیه کننده مواد آلی و انواع مورد استفاده در زیست پالایی نفت در این نمایشگاه عرضه شدند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما با همین میکروارگانیسم‌های تجزیه می‌توانیم از کمپوست مواد آلی تا گوشت مصنوعی که دو برابر گوشت طبیعی پروتئین دارد، به صورت میکروبی تولید کنیم.»

نماینده شرکت‌ها می‌گوید: «۶۴۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک‌های ملی و دهکده‌های علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی فعال هستند.»

آقای نیکبخت در گفتگو با فعالان این عرصه می‌گوید: «هر قدر فضای رشد و کار به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شود هم سبب رونق کسب و کار است و هم ارزش افزوده محصولات کشاورزی بیشتر می‌شود.»

بازرگانان از کشورهای مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی در نمایشگاه حضور دارند. اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله کویت و عمان و عراق نمود بیشتری دارند. البته بازرگانانی از چین، کشورهای آفریقایی و اروپای شرقی نیز فراوان به چشم می‌آیند.

نمایشگاه اکسپوی ۱۴۰۳ تهران، علاوه بر ایجاد فرصتی مناسب برای معرفی صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات، بستر بی‌نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان هم بوده است.

کد خبر 6094360

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهدا است
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات