Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، بیش از دو هفته از درخواستی که گروه کارگری شورای عالی کار به وزارت کار تحویل داده‌اند، می‌گذرد؛ با این حساب باید جلسه سه‌جانبه شورای عالی کار هرچه زودتر برگزار شود.

علی خدایی (عضو کارگری شورای عالی کار) در این رابطه با تاکید بر ضرورت برگزاری هرچه سریعتر جلسه می‌گوید: براساس قانون، جلسات عادی شورای عالی کار باید ماهانه برگزار شود؛ علیرغم این تاکید قانونی، از ابتدای سال فقط یک جلسه شورای عالی کار داشتیم که موضوع آن جلسه را نیز خود دولت تعیین کرده بود؛ اما طبق آیین‌نامه، هر زمان ۳ نفر از اعضای شورای عالی کار، درخواست جلسه فوق‌العاده بدهند، این جلسه باید در اسرع وقت – حداکثر ظرف مدت دو هفته- برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: الان بیش از دو هفته است که ۳ عضو کارگری شورای عالی کار برای برگزاری جلسه عادی و همچنین فوق‌العاده، درخواست داده‌اند اما خبری از برگزاری جلسه نیست؛ لذا ما انتظار داریم در همین هفته جلسه برگزار شود؛ در غیر این صورت، «تخلف» صورت گرفته است.

اما موضوع جلسه چیست؛ چرا اعضای کارگری درخواست دارند که شورای عالی کار، برگزار شود؛ خدایی در این رابطه می‌گوید: مهمترین موضوع، بررسی راهکارهای افزایش قدرت خرید کارگران با روش‌هایی غیر از افزایش مستقیم دستمزد است؛ این مهم‌ترین دستور کار جلسه باید باشد؛ بعد از آن، پیگیری سرنوشت دستورالعمل تبصره یک ماده ۷ قانون کار است که بیش از یک سال است در شورای عالی کار تصویب و به دبیرخانه دولت ارسال شده اما همچنان معطل مانده است؛ موضوع دیگر، آیین نامه انتخاب اعضای هیات‌های حل اختلاف است.

پیگیری مطالبات عاجل و حیاتی کارگران، بیش از این به تعویق نیفتد!

این عضو کارگری شورای عالی کار تاکید می‌کند: تاخیر در برگزاری جلسه، تخلف از قانون است؛ ما هر بار که پیگیری کرده‌ایم قول برگزاری داده‌اند اما متاسفانه تا امروز این اتفاق نیفتاده است؛ از دست رفتن زمان برای ما مهم است؛ نمی‌خواهیم بیش از این، پیگیری مطالبات عاجل و حیاتی کارگران به تعویق بیفتد.

او ادامه می‌دهد: اگر در دوره‌ای که با وزارت کار با سرپرست اداره می شد، شاهد تاخیرهای طولانی بودیم، می‌شد حمل بر اوضاع آن زمان کرد اما الان که این وزارتخانه، به سامان است و وزیر دارد، عدم برگزاری جلسات شورای عالی کار «قابل قبول» نیست؛ جای تعجب است که بیش از دو هفته پیش، درخواست برگزاری جلسه فوق‌العاده داده‌ایم اما هنوز خبری از برگزاری جلسه نیست!

خدایی در پایان تاکید می‌کند: ترمیم قدرت خرید کارگران برای ما اولویت اصلی است و اهمیت بسیار دارد؛ این موضوع «حتماً» باید در دستور کار جلسه گنجانده شود و هرچه زودتر به نتیجه عملی برسد. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آیین نامه تبصره یک ماده 7 قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت