Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران: سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی با دسته بندی افرادی که نسبت به حزب ابراز تمایل می‌کنند، اظهار کرد: افرادی فرصت طلب اند و ابراز تمایل آن‌ها به حزب برای دستیابی به منویات سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی خودشان است.

وی افزود: برخی دوستان نیز به حزب نزدیک می‌شوند تا ما برای آن‌ها هزینه‌های تبلیغات انتخابات را تأمین کنیم؛ آن‌ها فکر می‌کنند در مؤتلفه یک مشت افراد پولدار نشسته اند و ما می‌توانیم آن‌ها را بدوشیم و هزینه‌های تبلیغات خود را بر دوش آن‌ها بیندازیم؛ این هم امید آن‌ها در نزدیک شدن به مؤتلفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی اظهار کرد: برخی نسبت به حزب ابراز تمایل نشان می‌دهند تا نوعی خوشنامی و وجاهت اجتماعی کسب کنند، زیرا می‌دانند حزب مؤتلفۀ اسلامی نزد مردم و علما از سابقه‌ای خوب برخوردار است.

میرسلیم گفت: عده‌ای دیگر برای آموزش دیدن و طی کردن راه کمال سیاسی به حزب مؤتلفۀ اسلامی نزدیک می‌شوند. آن‌ها می‌دانند فعالیت سیاسی کاری نیست که بتوان در آن بی گدار به آب زد بلکه باید اصول آن را یاد گرفت؛ امروزه در دانشگاه‌های ما چنین مهارت‌هایی را یاد نمی‌دهند. این افراد حزب را به عنوان آموزشگاهی عالی برای کسب تجربه مدیریتی و سیاسی تلقی می‌کنند.

وی تصریح کرد: مسائل واقعی کشور، منطقه، دنیای اسلام و مسائلی که در جهان پدید می‌آید همه محمل‌هایی اند که در بخش‌های مختلف حزب به بحث و بررسی گذاشته می‌شود، بنابراین کسانی که در این جلسات شرکت می‌کنند بینش سیاسی شان تقویت و فکرشان وسعت پیدا می‌کند و بتدریج آمادگی و آموزش لازم را پیدا می‌کنند تا به روش‌های مدیریت سیاسی آگاه شوند. کار حزب از این لحاظ بسیار مهم و حساس است. هر تشکیلاتی را نمی‌توان حزب نامید.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی با بیان این که مرحوم شهید بهشتی حزب را یک معبد می‌دانست، خاطرنشان کرد: عده‌ای هم به حزب نزدیک می‌شوند تا با خودسازی و تزکیۀ نفس برای کار‌های جمعی میهنی آماده شوند.

میرسلیم با اشاره به دسته دیگری از افراد که به حزب مراجعه می‌کنند، گفت: عده‌ای برای کمک، فداکاری و ابراز ازخودگذشتگی به منظور تحقق آرمان ها، به حزب مراجعه می‌کنند. این افراد خودشان را هزینۀ حزب می‌کنند نه اینکه حزب را هزینۀ خود کنند.

وی تأکید کرد: افرادی همچون حاج حبیب الله عسگر اولادی، شهید مهدی عراقی، شهید سید اسدالله لاجوردی، حاج ابوالفضل حاجی حیدری، شهید رجایی، حاج سید تقی خاموشی، حاج محمد رضا اعتمادیان، حاج شیخ محمدخرسند، حاج محمد نبی حبیبی در زمرۀ افرادی بودند که هدفشان از مراجعه به حزب فداکاری برای اعتلای حزب و تحقق آرمان‌های آن بود. آن‌ها هرچه داشتند برای حزب گذاشتند و نمونه‌های ایثار سیاسی بودند.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی در ادامه با بیان اینکه مردم ایران بسیار نجیب اند، تصریح کرد: اگر شرایطی که امروز رخ داده و بر ما تا حدودی تحمیل شده است، هر زمانی دیگر در تاریخ ما اتفاق می‌افتاد کلی بلوا می‌آفرید، مردم ما امروز آگاهانه و با نجابت این شرایط را تحمل می‌کنند.

میرسلیم گفت: مؤتلفۀ اسلامی باید به دور از جنجال ها، انعکاس دهندۀ تخصصی مطالبات مردمی باشد. این امر هم باید پس از بررسی‌های تخصصی در حزب به صورتی هنرمندانه و کارشناسانه انجام بگیرد.

وی با اشاره به اهمیت بیانیۀ گام دوم انقلاب، گفت: امروز یکی از رسالت‌های مهم مؤتلفۀ اسلامی فهم و تفهیم منویات رهبرانقلاب به جامعه است.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی با اشاره به وظایف حزب در شناسایی افراد واجد صلاحیت برای انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هنر ما باید این باشد که بر مبنای حضور ممتد و ریشه دارمان در میان گروه‌های مختلف مردم نیرو‌های با صلاحیت را شناسایی کنیم.

میرسلیم تاکید کرد: باید کسانی را برای نامزدی در انتخابات مجلس شناسایی کنیم که از استقلال رأی سیاسی برخوردار باشند و منافع خود را بر مصالح کشور و حقوق عمومی مردم ترجیح ندهند و اهل زد و بند نباشند و در دوران نمایندگی ابدا به بده بستان با دولت آلوده نشوند تا بویژه با اقتدار بتوانند به نظارت بر اجرای قوانین بپردازند و در این راه تحت نفوذ رئیس جمهوری، رئیس مجلس و سایر مقامات قرار نگیرند.

وی گفت: افراد با صلاحیتی که برای نامزدی در انتخابات مجلس معرفی می‌کنیم لزوما عضو حزب مؤتلفۀ اسلامی نیستند؛ افرادی که مناسب ادارۀ کشورند باید شناسایی و برای انتخابات نامزد شوند. ادارۀ کشور به دست خود مردم است و نجات یافتن از مشکلاتی که در آن قرارگرفته ایم باید هوشیارانه و مخلصانه بر مبنای معیار‌های دقیق اعتقادی و سیاسی که در حزب تعیین و تبیین کرده ایم انجام گیرد و الا باز فرصت‌های دیگری را از دست خواهیم داد و پیشرفتمان به عقب خواهد افتاد.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: میرسلیم انتخابات مجلس مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده