Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-26@01:40:16 GMT

نتایج سفر ظریف به آمریکا از نگاه نیویورک تایمز

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۲۹۴۲

نتایج سفر ظریف به آمریکا از نگاه نیویورک تایمز

به گزارش وانانیوز، 

 دیوید سنجر، ستون نویس و روزنامه نگار معروف نیویورک تایمز در تازه ترین یادداشتش درباره سفر ظریف به آمریکا نوشته است: ظریف روز پنجشنبه اعلام کرد که قصد داشته با سناتورهای آمریکایی دربارۀ راههای احتمالی خروج از بحران هسته ای با دولت ترامپ گفتگو کند؛ برای اولین بار، گامی عملی و کوچک از سوی ایران در برابر تحریم هایی که دولت ترامپ از سال پیش تاکنون آنها را دوباره بازگردانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنجر می افزاید: ظریف در مدت اقامتش در نیویورک با گروهی از روزنامه نگاران در مقر نمایندگی ایران (در سازمان ملل) ملاقات کرده است. یکی از سه ساختمانی که ظریف حق ورود به آنها را دارد و ظاهراً میشد برای ملاقات با آقای پل برای آن برنامه ریزی صورت بگیرد؛ اما وزیر ایرانی در پاسخ به این شائبه گفت: "با افرادی از کنگره ملاقات خواهد کرد". اما او تأکید کرد که با آقای پل به عنوان یک نماینده محترم ملاقات خواهد کرد و نه به عنوان نماینده ای از سوی ترامپ و یا از سوی مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا. در واقع همان نقشی که جان کری برای دولت اوباما ایفا کرد، البته در زمانی که سناتور بود و اوباما هنوز رییس جمهور نشده بود.

این روزنامه نگار درباره ایده گفت و گوهای مستقیم ایران و آمریکا نیز نوشت: ظریف در عین حال ایدۀ مذاکره مستقیم را رد کرد. ایده ای که گفته میشد برای مذاکره مستقیم میان حسن روحانی، رییس جمهور ایران و پرزیدنت ترامپ به شکلی که با رهبر کره شمالی اتفاق افتاد، مطرح شده بود.  ظریف در این باره به ملاقات سنگاپور و امضای عجولانۀ سند سال 2018 میان ترامپ و کیم جونگ اون که بیش از همه به یک بیانیه توجیهی شباهت داشت تا یک توافق و طبق عادتش، بعد از امضا آنرا بالا گرفت و به دوربین ها نشان داد، اشاره کرده و می گوید: آنها به عکس یادگاری نیاز ندارند؛ به سند دو صفحه با امضای بزرگ هم نیاز ندارند. ظریف تا به اینجای کار می گوید گام اول برای معامله با آمریکا بازگشت به توافق هسته ای است که در سال 2015 امضا شد. ظریف روز پنجشنبه بار دیگر بر اهمیت توافق نامه سال 2015 تأکید کرد.

ستون نویس نیویورک تایمز درباره نتایج مذاکره ظریف با سناتورهای آمریکایی می گوید: برای اولین بار است که ظریف از گزینه ای سخن می گوید که می تواند آغازی برای مذاکره میان دو دشمنی باشد که  با پیامدهای خروج ترامپ از توافق هسته ای روبرو هستند. این پیشنهاد- کوچک- می تواند روندی که در توافق هسته ای از آن به عنوان "روز انتقال" نام برده شده را سرعت ببخشد. و آن زمانی است که ایران به طور رسمی در توافق با آژانس انرژی اتمی به بازرسان اجازه می دهد از سایت های کشور- حتی آنهایی که تاکنون ازسوی تهران، سایت هسته ای معرفی نشده اند- بازدید کنند. به گفته جواد ظریف، در عوض ایالات متحده آمریکا با تصویب کنگره، تحریم هایی که تاکنون ترامپ آنها را بازگردانده، تعلیق می کند؛ اقدامی که می تواند راه را برای دبه کردن رییس جمهور دشوار کند.

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز تأیید کرد که رژیم صهیونیستی پس از گذشت بیش از ۶ ماه از شروع جنگ، در رسیدن به دو هدف اصلی خود در جنگ غزه که نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرا از غزه بود، ناکام ماند.

براساس گزارش خبرگزاری سما فلسطین، به نوشته این روزنامه، رنج فلسطینی‌ها منجر به فرسایش حمایت حتی در میان متحدان رژیم صهیونیستی شده است، زیرا این پرسش که این رژیم به چه دستاورد‌هایی دست یافته و جنگ چه زمانی و چگونه می‌تواند پایان یابد،   تنش‌های جهانی فزاینده‌ای را ایجاد می‌کند.  

نیویورک تایمز به نقل از مقامات فعلی و سابق آمریکا تایید کرد که رژیم صهیونیستی قادر به نابودی حماس نبوده و نمی‌تواند این کار را انجام دهد. مقامات آمریکایی این فرضیه‌ها را زیر سوال می‌برند که عملیات شدید رژیم صهیونیستی می‌تواند تا دو ماه دیگر ادامه یابد، چه برسد به سال ها.

واشنگتن معتقد است که اسرائیل با وجود شکست باید پیروزی بر حماس را اعلام کند و به نوع دیگری از جنگ، یعنی مبارزه با رهبران ارشد جنبش حرکت کند. به گفته نیویورک تایمز، مقامات و تحلیلگران آمریکایی اعلام کردند احتمالاً حماس حتی پس از پایان جنگ به عنوان نیرویی در غزه باقی خواهد ماند، زیرا رهبری ارشد جنبش هنوز در داخل نوار مستقر هستند.

این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی اضافه کرد که سیستم تونل صد‌ها کیلومتر در نقاطی تا ۱۵ طبقه زیر زمین امتداد دارد و شامل مجموعه‌های بزرگ تری از اتاق‌ها است که برای مراکز فرماندهی و پناهگاه‌ها استفاده می‌شود.

در همین راستا مقامات صهیونیستی همچنین اشاره کردند که حماس و دیگر نیرو‌های مقاومت فلسطین همچنان نیرو‌های زیادی را در بالا و زیر زمین در اختیار دارند. بر اساس گزارش نیویورک تایمز یک مقام صهیونیست تایید کرد بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ مبارز مقاومت فلسطینی در شمال غزه حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد