Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر شنبه ایرنا از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، حامد سلیمی در این باره گفت: با عنایت به تأکیدات شهردار تهران و معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در راستای هوشمندسازی فرایند صدور پروانه ساختمانی از اول مرداد ماه براساس ضوابط و مقرارت طرح تفصیلی جدید ابلاغی، ملاک عمل خواهد گرفت.

وی افزود: برای کلیه درخواست های صدور پروانه که از تاریخ ۹۸/۵/۱ و بعد از آن در سامانه شهرسازی ثبت می شود مفاد بندهای ۵-۲، ۷-۲، ۵-۸، ۶-۳ ،۱۱-۴ و ۳۶-۱۶ ضوابط و مقررات طرح تفصیلی جدید شهر تهران ملاک محاسبه افزایش تراکم، طبقه، میزان سطح اشغال زیرزمین ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... خواهد بود.

سلیمی تصریح کرد: در خصوص بند ۱۱-۴ برای قطعات با وسعت سه برابر حداقل اندازه قطعه، یک طبقه تشویقی با تراکم متناظر در نظر گرفته می شود و جمله «متقاضی محترم چنانچه درخواست شما احداث بنا به صورت تماماً مسکونی می باشد، سطح اشغال حداکثر ۵۰% و طبقه تشویقی نیز صرفاً جهت قطعات با وسعت پنج برابر حداقل مساحت قطعه متناسب با زیرپهنه وقوع ملک لحاظ می شود» در دستور نقشه املاک های واقع در پهنه M چاپ و به رویت مالکین و ذینفعان رسانده خواهد شد.

وی ادامه داد: مسئولین صدور پروانه مناطق وظیفه کنترل و اعطای طبقه تشویقی را در حالت یاد شده دارند.

سرپرست اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه با اشاره به اینکه کلیه درخواست های صدور پروانه، تخریب و نوسازی که از تاریخ ۹۸/۵/۱ و بعد از آن در سامانه شهرسازی ثبت می شود گفت: صرفاً امکان ثبت مقادیر (بنای مورد درخواست) منطبق بر دستور نقشه معتبر در آیتم های سطح اشغال مجاز به تفکیک طبقات، تعداد کل طبقات مجاز و تراکم ساختمانی مجاز جهت مهندس طراح میسر است.

وی تأکید کرد: این موضوع به منزله کاهش تعداد و یا سطح اشغال طبقات نبوده و در راستای ضابطه مند نمودن بیش از پیش فرآیند صدور انواع پروانه ساختمانی به اجرا درخواهد آمد.

سلیمی خاطرنشان کرد: هم چنین در کلیه درخواستهای تغییر نقشه ثبت شده از تاریخ ۹۸/۵/۱ و بعد از آن بیشینه سطح اشغال مجاز به تفکیک طبقات تعداد کل طبقات مجاز و تراکم ساختمانی مجاز پروانه معتبر قبلی و دستور نقشه صادره ملاک عمل خواهد بود.

وی یاد آورشد: املاکی که قبل از تاریخ یاد شده (۹۸/۵/۱) در سامانه شهرسازی ثبت درخواست کرده اند و در حال حاضر دارای درخواست جاری برای دریافت پروانه ساختمانی بوده و همچنین دارای تسویه حساب قطعی و تأییدیه وصول سیستمی عوارض تا پایان ۹۸/۶/۳۱ باشند از شمول بندهای فوق الذکر مستثنی می‌شوند و فرصت تعیین شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

تهرام/۷۲۴۳//‏۶۱۳۹

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد