Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، سیدجواد حسینی‌کیا درباره آخرین وضعیت پرونده تخلف پالایشگاه نفت کرمانشاه که با کمترین قیمت به فردی فاقد صلاحیت واگذار شده است، گفت: پرونده این تخلف در مجلس پس از مشمولیت ماده 234، به قوه‌قضاییه ارسال شده است، لذا منتظر رای قضایی درباره متخلفان آن هستیم.

واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه به فردی فاقد صلاحیت به ثمن‌بخس

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از مسئولان درخواست می‌شود به‌دنبال واگذاری غیرعادلانه این پالایشگاه، اقداماتی جهت مقابله با هدررفت سرمایه آن انجام دهند، به این منظور باید پالایشگاه کرمانشاه یا به دولت بازگردانده شود یا آن را به قیمت مناسب و اعمال شرایط جدید مجددا واگذار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پالایشگاه نفت کرمانشاه به فردی فاقد صلاحیت به ثمن‌بخس واگذار شده است، اضافه کرد: هیچ دلیلی وجود نداشت که این پالایشگاه علیرغم اینکه در سال 93، هزار و 800 میلیارد تومان به بانک‌ها واگذار شده بود، مجددا بدون هیچ مصوبه‌ای پس گرفته شده و 179میلیارد تومان واگذار شود.

خریدار پالایشگاه اهلیت مدیریتی ندارد

حسینی‌کیا با اشاره به اینکه پالایشگاه کرمانشاه دومین پالایشگاه نفت کشور است، افزود: در مدت 8 سال دفاع مقدس مردم کرمانشاه برای حفظ پالایشگاه تلاش‌های بسیاری کردند و حدود 12 نفر از پرسنل این پالایشگاه به شهادت رسیدند؛ بنابراین لابی‌گری‌ و خارج کردن ان از دست مردم قابل پذیریش نیست.

این نماینده مجلس با بیان اینکه کارکنان پالایشگاه می‌توانستند با تشکیل یک شرکت سهامدار پالایشگاه شوند و اقساطی 10 درصد را پرداخت کنند، اظهار کرد: خریدار پالایشگاه اهلیت مدیریتی ندارد؛ چراکه 10 درصد اقساطی -که باید در مرحله نخست پرداخت می‌کرد را از بانک دی وام دریافت کرده است- لذا پشتوانه مالی برای اداره پالایشگاه ندارد.

به گزارش خانه ملت، عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین یادآور شد: گزارش تحقیق و تفحص از پالایشگاه کرمانشاه، براساس ماده "234" آیین‌نامه‌ داخلی مجلس شورای اسلامی درباره عدم اجرای ماده "21" قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل "44" قانون اساسی و عدم رعایت شئونات در ماده "4" آیین‌نامه‌ اجرایی شیوه قیمت گذاری بنگاه‌ها در واگذاری شرکت "پالایشگاه نفت کرمانشاه" تهیه شده است بعد از قرائت به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با 127 رای موافق، 16 رای مخالف و 16 رای ممتنع از مجموع 201 نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که این گزارش برای بررسی به قوه‌قضاییه ارجاع شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • سهم پنج درصدی استقلال و پرسپولیس به چه کسانی می‌رسد؟
  • رضا درویش واگذاری پرسپولیس کار غیرممکنی بود که بالاخره محقق شد
  • مراسم واگذاری رسمی استقلال و پرسپولیس برگزار شد
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود