Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: مجلس پیگیر فساد موجود در بخش خودروسازی کشور است. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۶ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

محمدرضا منصوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره مشکلات صنعتگران اظهار داشت: سود بانکی 24 تا 25 درصد شرایط را برای صنعتگران بسیار سخت کرده، اما اکنون مقداری وضعیت بهتر و دست دلالان کوتاه شده و  تحریم‌ها سبب شد که فعلا واردات نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما به اندازه کافی تولید داریم و می‌توانیم سه شیفت کار کنیم، الان بخش تولید لوازم خانگی کشور در اوج کاری خود در طول این 40 سال قرار دارد و تنها کمبود نقدینگی که با بالا رفتن قیمت دلار به یک سوم رسیده، مشکل این بخش بوده، در واقع مشکل اصلی سود بانکی و کمبود نقدینگی است که در صورت برطرف شدن این مشکلات، مسائل دیگر قابل حل شدن است.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته قابل تامل اینجاست دست‌هایی در کار بوده که تاکنون تولیدهمیشه در شرایط نامطلوب قرار داشته است، اما الان شرایط ایده‌آل و خوبی است که در سال رونق تولید بگوئیم که با حمایت از تولید ملی هم اشتغال ایجاد می‌شود و هم اینکه تولیدکننده به رشد مطلوب می‌رسد.

منصوری بیان کرد: باید به جایی برسیم که هیچ نیازی به واردات کالا از خارج نداشته باشیم، یکی از نعمت‌های تحریم این بود که به این نتیجه رسیدیم که بدون نفت چگونه زندگی کنیم.

وی با اشاره به اقدامات مجلس در راستای رفع موانع تولید گفت: بخشی از اقدامات مجلس بحث نظارتی آن است که در خودروسازی‌ها به این نتیجه رسیدند که فساد وجود دارد، به دنبال چاره برای ریشه‌کن کردن فساد هستیم که اگر این فضا ادامه پیدا کند به طور قطع تولید کشور صادرات‌محور می‌شود، قطعا مجلس وظیفه دارد که با نظارت خود با فساد برخورد کند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قوه قضائیه نیز وارد کار شده، درمجموع قوانین کشور کم نیست اما کسی که قرار است قانون را اجرا کند، آنچه را که به نفع خود باشد، اجرا می‌کند.

منصوری عنوان کرد: مردم باید زندگی در شرایط اقتصاد بدون نفت را تمرین کنند، الان این اقتصاد را با وجود اینکه نفت داریم تجربه می‌کنیم، باید شرایطی را که در 30 سال آینده اتفاق می‌افتد تجربه کنیم.

وی افزود: الان ما دلار 4 هزار و 200 تومانی را به لاستیک می‌دهیم، درحالی که دلار 12 هزار تومانی برای مواد اولیه آن می‌دهیم، باید گفت تمام کسانی که لاستیک وارد می‌کنند به جایی وصل هستند، مانند دلار 4 هزار و 200 تومانی، ما فریاد می‌زنیم 4 ماه بعد صدای آن درمی‌آید مانند اتفاقاتی که برای مس و آلومینیوم افتاد.

منطقه ویژه اقتصادی بوشهر از بن‌بست خارج شد / پذیرش تخفیف 20 درصدی سود بازرگانی در منطقهاقتصاد مقاومتی حتی در ادبیات دولتمردان هم دیده نمی‌شودرئیس سابق کمیسیون اقتصادی: سیاست‌ها و برنامه‌های اخیر ارزی هوشمندانه بود/حباب قیمت ارز در حال شکستن است

منصوری بیان کرد: مفسدانی که تاکنون در واردات بودند الان در صادرات هستند، چگونه؟ به این شکل که کارت بازرگانی یکبار مصرف درست می‌کنند، تمام محصولات صادراتی ما را حتی از دولتی‌ها می‌خرند، صادر می‌کنند، پول آن برنمی‌گردد، مالیات هم نمی‌دهند، این درحالی است که چشمان خود را بر این موارد بسته‌ایم، برای رفع موانع تولید این موضوع را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: مجلس قوانین بسیار زیادی دارد و هر روز قوانینی به نام کمک به مالیات و کمک به دارایی، درحالی که مشکل ما دارایی و مالیات نیست، مشکل ما مفسدانی هستند که واردات را با دلار یک‌هزار تومانی وارد می‌کردند و 12 سال با دلار یک‌هزار تومانی سود بردند تا تولیدکننده ورشکست شد و الان سود آنها در صادرات است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رفع موانع تولید یعنی نظارت کرده و مفسدان را معرفی کنیم و خود دولت چشم‌هایش را باز کند، قوه قضائیه الان بهتر عمل می‌کند، امیدواریم اطلاعات لازم را بگیرد.

انتهای پیام/ ع

R41371/P4001/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و امارات، از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در ابوظبی در جمع خبرنگاران افزود: درباره پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: 27 میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در 2 کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به 30 میلیارد دلار برسد.

وی گفت: پس از حدود 10 سال، نشست کمیسیون مشترک همکاری بین 2 کشور برگزار شد و در ابتدای آن 2 سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات با بیان اینکه در مجموع 22 سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین طرفین به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال- جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری و افزایش تعداد پروازها بحث و گفت و گو شد.

بذرپاش ادامه‌داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیندهای بانکی بود که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تجارت بین 2 کشور 27 میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم‌ کردن زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین 2 کشور موضوع گردشگری است و هر 2 کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی 2 کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت 2 طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین طرفین بود.

بذرپاش اضافه‌کرد: در مجموع با همه فشارهایی که آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهند، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های 2 کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین درباره توسعه بخش ترانزیت بین 2 کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه «ایران راه» که این روزها در دستور کار دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه انجام و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه در مقابله با فساد صادقید نه کلید بهشت دست شما است!
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال