Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@22:11:36 GMT

چگونه سرطان سینه را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۵۸۸۲

سرطان سینه یکی از انواع سرطان‌های رایج در خانم‌ها است که با رژیم غذایی مناسب قابل کنترل است. ناطقان: رژیم غذایی صرفا روی چاقی یا لاغری تاثیر ندارد بلکه در کنترل و ابتلا به انواع سرطان‌ها هم موثر است، اگر فردی به سرطان سینه مبتلا شده است می‌تواند با مصرف رژیم غذایی حاوی سبزیجات، غلات، و ماهی شانس طول عمر بیشتر را برای خود افزایش دهد البته دانشمندان هنوز به طور قطعی تاثیر رژیم غذایی بر کنترل سرطان سینه را مشخص نکردند، اما شواهد اولیه ارتباط مثبتی میان این ۲ موضوع را نشان می‌هد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک نظریه نشان می‌دهد مصرف شیرینی‌جات در دراز مدت نیز موجب سرطان می‌شود، اما یافته‌ای دیگر نشان داد مقدار بسیار ناچیزی شکر همراه با قهوه به طور غیر مستقیم از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند، البته مصرف بالای شکر می‌تواند موجب اضافه وزن و عود کردن سرطان شود.

 
مصرف غذا‌های گیاهی
افرادی که عادت به مصرف غذا‌های گیاهی دارند کمتر در معرض سرطان سینه قرار می‌گیرند، میوه و سبزیجات بخش مهمی از رژیم غذایی را شامل می‌شوند که می‌تواند علاوه‌بر تنظیم وزن راه‌کاری طلایی برای کنترل سرطان سینه باشد.

 
مصرف خوراکی‌هایی ارگانیک
 
خوراکی‌هایی که فاقد هرگونه آفت‌کش باشد بر سلامت بدن تاثیر بهتری دارد، در یک مطالعه ارتباط بین ابتلا به سرطان و مصرف خوراکی‌های ارگانیک بررسی شد و در نهایت دانشمندان دریافتند که بهتر است در مصرف میوه و سبزیجات شست و شوی آن‌ها به طور کامل انجام شود تا اثری از آفت‌کش‌ها در این خوراکی‌ها باقی نماند.

 
کاهش مصرف چربی

برخی مطالعات نشان می‌دهد چربی‌ها هم بر رشد تومور‌های سرطان سینه تاثیرگذار است بنابراین بر اساس مطالعات انجام شده باید مصرف چربی‌های اشباع محدود شود در نتیجه خوراکی‌هایی مانند سیب زمینی سرخ کرده، بستنی و کره را باید با احتیاط مصرف کرد.



 
ویتامین D
 
مطالعات نشان می‌دهد بین مصرف مواد مغذی و ابتلا به سرطان هم ارتباط مستقیمی وجود دارد و ویتامین‌ها می‌توانند جلوی رشد تومور‌های سرطانی را بگیرند بنابراین ضرورت دارد تا ماهی، لبنیات و آب پرتقال در رژیم غذایی افراد مبتلا به سرطان سینه قرار گیرد.


 
کاروتنوئید‌ها

کاروتنوئید‌ها انواع دیگری از رنگدانه‌های موجود در مواد شیمیایی هستند که رشد سلول‌های سرطان سینه را کاهش می‌دهد، این رنگدانه را می‌توان در خوراکی‌هایی مانند زرد، نارنجی و سبز تیره مشاهده کرد.


 
مصرف فیبر
 
مصرف میوه، سبزی و غلات به طور طبیعی برای سلامت هر فردی مفید است چراکه ضمن تنظیم قند خون بر عملکرد قلب و دستگاه گوارش هم تاثیر مثبت دارد، برخی مطالعات نشان می‌دهند فیبر موجود خوراکی‌های طبیعی به مقابله با تومور‌های سرطانی کمک می‌کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سرطان سینه ، کنترل ، رژیم غذایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سرطان سینه کنترل رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن

آفتاب‌‌نیوز :

محبوبه ابریشم‌کار، متخصص طب سنتی در رابطه با علت تشکیل کیست‌ها در بدن گفت: کیست‌ها توده‌های خوش‌خیم در بافت‌های بدن هستند که حجمی از مایع در آن‌ها جمع شده است. به طور کلی توده‌های پستانی به دو دسته خوش‌خیم و بدخیم تقسیم‌بندی می‌شود. 

وی افزود: توده‌های فیبروکیستیک، توده‌های خوش‌خیمی هستند که می‌توانند از سن نوجوانی تا بزرگسالی در سینه شکل بگیرند. کیست‌های سینه معمولا متعدد بوده و موجب تغییر در اندازه سینه شده و ایجاد درد می‌کنند.

ابریشم‌کار اظهار کرد: کیست‌های سینه معمولا در دوران قاعدگی بیشتر از مواقع دیگر احساس می‌شوند. این توده‌ها دو نوع ساده و ترکیبی دارند. اما معمولا همان نوع ساده و فیبروکیستیک بسیار شایع‌تر است. 

وی افزود: سبک زندگی، مهم‌ترین عامل در ابتلا به کیست است. به علاوه عامل ارث و ژنتیک نیز بی تاثیر نیست. در اصول طب ایرانی، نوشیدن آب سرد و مواد غذایی تند، عدم فعالیت بدنی، برنامه خواب نامنظم و از همه مهم‌تر استرس، می‌تواند شیوع کیست‌ها را تشدید ببخشد. 

ابریشم‌کار بیان کرد: استرس عاملی است که تاثیر آن در بیماری‌ها خیلی سریع و شدید است. در حوزه طب سنتی، ما تمرکز بر روی تنفس را برای کنترل استرس پیشنهاد می‌کنیم. اگر ما روزی ۱۰ تا ۲۰ بار و در دو نوبت تنفس‌های کنترل‌شده داشته باشیم، تا حد زیادی می‌توانیم سطح استرس خود را کاهش دهیم.

وی افزود: ما در طب ایرانی طیفی برای تعیین درجه سردی و گرمی مواد غذایی داریم. پیشنهاد ما در این زمینه این است که تعادل میان گرمی و سردی تا حد امکان رعایت شود. تجربه نشان داده افرادی که طبع سردتری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های فیبروکیستیک قرار دارند. 

متخصص طب سنتی گفت: متخصصین بانوان یا پزشکان عمومی خیلی راحت می‌توانند با یک معاینه کیست را تشخیص دهند. فیبروکیستیک معمولا در اندازه‌های متفاوت و دو سینه دیده می‌شود، اما توده‌های بدخیم عموما در یک سینه وجود دارند. ترشحات خونی یا چرکی از سینه و تغییرات پوستی در سینه نیز می‌تواند نشان از وجود فیبروکیستیک باشد. 

ابریشم کار تصریح کرد: کیست سینه معمولا یک بیماری محسوب نمی‌شود و تنها به عنوان یک تغییر فیزیولوژیکی شایع از آن یاد می‌شود. برای درمان کیست یکی از راه‌های پیشنهادی این است که سیاه‌دانه را به صورت نیم‌کوب به نسبت ۱ به همراه بذر کتان و نسبت دو برابری عسل، هر روز صبح میل کنید. به علاوه برای درمان موضعی، ماساژ روغن بذر کتان روی سینه‌ها برای دوبار در روز می‌تواند موثر واقع شود. 

وی یادآور شد: توصیه ما به عزیزان برای عدم ابتلا به فیبروکیستیک این است که از کودکی به بچه‌ها سبک زندگی درست را آموزش دهیم. لازم است که مصرف کافئین را تا حد امکان کاهش دهیم و مصرف بی‌رویه‌ای نداشته باشیم. ما باید منبع انرژی نداشتن و بی‌حالی‌مان را کشف کنیم و خود را به قهوه محدود نکنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد