Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی وحدت روز‬ یکشنبه‬ در گفت‌وگو با خبرنگار‬ علمی ایرنا افزود: توسعه همکاری با نهادهای واسط مالی و نهادهای تخصصی حوزه مالی در ‏اولویت سیاست‌های صندوق‬ نوآوری‬ و‬ شکوفایی قرار دارد و در این راستا با بانک‌ها به عنوان نهادهای خدمات مالی ‏همکاری‌ها را آغاز کرده‌ایم.

وی بیان کرد: از اواخر سال گذشته تعاملات با برخی ‏بانک‌ها در زمینه راه‌اندازی دفتر حمایت از نوآوری آغاز شده است، این دفتر همکاری‌های بین شعب و بخش‌های مختلف بانک‌ها را در صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت ارائه خدمات بانکی به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌کند و فراتر از یک شعبه و باجه بانکی امور مربوط به اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحدت افزود: اکنون پنج بانک ملی، سینا، تجارت، صادرات و آینده دفتر حمایت از نوآوری در این صندوق دایر کرده‌اند و به شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه اعطای تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه و برخی فعالیت‌های بانکی، خدمات ارائه می‌دهند.

وی یادآور شد:، دفتر نوآوری بانک تجارت به‬ عنوان‬ اولین دفتر نوآوری بانک‌ها که‬ رسماً در این صندوق افتتاح شده است، البته پیش از افتتاح رسمی، این بانک فعالیت خود را در این دفتر شروع کرد‬ و‬ تا به ‏امروز در یک بازه زمانی بسیار کوتاه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در بانک تجارت به واسطه این دفتر صدور ‏ضمانت‌نامه صورت گرفته و بیش از ۲۵۵ میلیارد تومان درخواست دریافت تسهیلات نیز‬ بر روی میز بانک تجارت ‏برای پرداخت، قرار دارد.‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق قنادزاده معاون ارتقا کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت یکدیگر مطلع نیستد بنابراین برگزاری این اجلاس همزمان با نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی در راستای فراهم سازی شناخت زمینه‌های تجاری طرفین صورت گرفت.

وی افزود: با آفریقا در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، کشت فراسرزمینی و واردات مواد اولیه تولید می‌توان همکاری کرد.

قنادزاده با اشاره ذخایر نفتی و گازی قاره آفریقا اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران در این زمینه تخصص دارد و دانش فنی دارد بنابراین چند گروه از قاره آفریقا نیز برای مذاکرات تخصصی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی نیز به ایران خواهند آمد.

وی گفت: علاوه بر آن در حوزه عمران و خدمات فنی و مهندسی نیز می‌توان طرفین با یکدیگر ارتباط داشته باشند. همچنین در مساله زیر ساخت‌های بانکی با آفریقا هم یک کارگروه تخصصی تشکیل شده است برای حوزه خدمات مالی و بانکی طراحی شده است و در بانک مرکزی، صندوق ضمانت صادرات و صندوق توسعه ملی یک پول طراحی کرده اند با عنوان خلاقیت و راهکارهای روابط بانکی و سعی می‌کنند روابط بهتری با آفریقا را فراهم کنند.

کد خبر 6087852 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»