Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@02:22:59 GMT

چقدر پول برای کدام مهدکودک؟!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۸۹۷۹

چقدر پول برای کدام مهدکودک؟!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، اگر شنیدن این جمله برایتان،به یک «تکرار» تبدیل شده است، باید دوباره و از نو در فرآیند والدگری خود تجدید نظر کنید‌. هر رابطه دو سویه ای مانند رابطه والد و فرزندی نیازمند فهم، درک و عمل به احقاق حقوق فی مابین است. کودکی که توسط پدرومادرش درک شده و به حقوق او احترام گذاشته می شود،  در آینده شهروندی مطلوب خواهد بود که اثرات مخرب را بر اجتماع ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکی که شما آن را به این دنیا آورده اید، حق دارد تا زندگی امنی داشته  و شاد و پرانرژی باشد، از تغذیه سالم بهره مند شود، هوش های پنج گانه او تقویت شود،تحصیل کرده و با همسالان خود بازی کند، نظر خود را به راحتی بگوید، بتواند به دیگران نه بگوید، از دستان خود استفاده کند و کاردستی بسازد، با ترکیب انواع رنگ ها نقاشی بکشد، حتی گاهی دیوار خانه را خط خطی کند و...!

  اگر کودک دارید بخوانید!

به صورت کلی حق کودکی کردن را از کودکان خود دریغ نکنید، اجازه بدهید کودک کشف کند و یاد بگیرد! بسیاری از  ادراک و فهم در اثر کشف کردن اتفاق می افتد. تنها می توانید با ایجاد شرایطی امن و فضایی مناسب شرایط مطلوب را برای ارضای حس کنجکاوی، کشف و یادگیری کودک خود فراهم کنید.

اما این یادگیری تنها به خانه محدود نمی شود، از سن سه تا چهار سالگی کودک شما می تواند وارد مهدکودک بشود و ادامه یادگیری را در کنار همسالان خود تجربه کند‌‌. اما بهتر است که کودکان خود را از سنی نزدیک تر به آغاز مدرسه به مهدکودک بفرستید. به طور کلی در ایران در پایان پنج سالگی و ورود به شش سالگی، کودکان را به مهدکودک می فرستند.

هدف ازین کار غالبا یادگیری آموزش های پیش از دبستان است. کودک نیاز دارد تا قبل از ورود به مدرسه، تجربه هم زیستی مسالمت آمیز در کنار همسالان خود را داشته باشد، یا به زبانی دیگر هوش اجتماعی خود را تقویت کند تا برای حضور در مدرسه و انجام فعالیت های مربوط به آن آماده شود.

مطمئنا شما هم برای فرزند خود به دنبال بهترین، امن ترین و مناسب ترین مهدکودک هستید. چرا که  مهدکودک و مربی آن می توانند تاثیر به سزایی در آینده تحصیلی و اجتماعی فرزند شما داشته باشند. بنابراین داشتن  یک انتخاب صحیح می تواند از بروز بسیاری از مشکلات در آینده، پیشگیری کند.

  اما ویژگی های یک مهدکودک خوب چیست؟

*امن و مناسب:

اولین ویژگی یک مهدکودک خوب امن و مناسب بودن فضای فیزیکی آن است. باید فضای فیزیکی مهدکودک دلباز و شادی افرین باشد تا کودک با ورود به آن جا احساس نشاط و شادی کند. زمین بازی کودکان باید دارای کفپوش مناسب و نرم باشد.اتاق های مهد مناسب باید نورگیر بوده و از فضای کافی، برخوردار باشد. اسباب بازی های خطرآفرین نباید در مهدکودک وجود داشته باشد. نقاط حادثه خیز نیز باید با پوشش های لاستیکی پوشانده شود.پریزهای برق، توسط درپوش های محافظ پوشانده شده باشد. سیستم هشدار دود و حریق،کپسول های آتش نشانی وجعبه کمک های اولیه نیز، در مهد کودک وجود داشته باشد. همچنین سیستم گرمایشی و سرمایشی یک مهدکودک مناسب نباید با بخاری یا کولرهای در دسترس کودک تجهیز شده باشد، بلکه از سیستم های تهویه مطبوع و ایمن استفاده شود.

* مدیریت مناسب:

مدیریت مناسب در هرنهاد و سازمان و... می تواند باعث پیشرفت در سطح عملکرد و بهبود شرایط مربوطه شود. عملکرد خوب یک مدیر مهدکودک می تواند رضایت خاطر اولیا و بچه ها را در پی داشته باشد.

مدیریتی که بتواند شرایط خاص اولیا  و کودکان آن ها را درک کند و در زمان های مهم، تصمیمات درست و موثر بگیرد. مکانی مانند مهدکودک نیازمند داشتن مدیریتی مطلوب است تا، کودکان را در سنین پایین به اجتماع و شرایط اجتماعی شدن علاقه مند کند. مهدکودکی که از یک برنامه مشخص و مدون پیروی می کند به خوبی می تواند از عملکرد خود دفاع کند.

* مربی متخصص مهد:

مربی مهدکودک کسی است که می باید ساعات بسیار زیادی در روز را با کودکان کلنجار برود! بنابراین صبوری باید جزو مشخص‌ترین ویژگی های وی باشد.

پرانرژی بودن، رمز موفقیت یک مربی است. مربی های مهدکودک چون با قشری پرانرژی و کنجکاو مانند کودکان سروکار دارند باید روی میزان انرژی خود در طول روز کار کنند. به عبارتی کودکان مربی بداخلاق، اخم آلود و عصبانی را دوست ندارند و حتی اولیا نیز به این مسئله خرده می گیرند. مربی مهدکودک باید با نیازهای کودکان آشنا باشد. به کار گیری شیوه صحیح تربیتی و آموزشی به وسیله مربی باعث می شود که نه تنها شخصیت کودک به خوبی پرورش یابد بلکه باعث پیشگیری از بسیاری فشارها ، اختلالات عصبی، روانی و مشکلات رفتاری در کودکان شود. معلم مهد باید به خوبی درک کند که کودکان تفاوت ها و استعدادهای مختلفی دارند و نباید کودکان را با یکدیگر مقایسه کند‌.

اما بعد از بررسی مولفه های یک مهدکودک خوب، به بررسی آموزش هایی که در مهدکودک ها وجود دارد می پردازیم.

 

   بخشی ازآموزش هایی که اکنون در مهدکودک ها اجرا می شود چیست؟

* مهارت های زندگی و اجتماعی:

در مهدکودک ها به صورت خاص روی مهارت های اجتماعی تاکید می شود. این که کودک بتواند در کنار همسالان خود بازی کند، بیاموزد، غذا بخورد و حرف بزند، جزو اولین های فرایند اجتماعی شدن است. کودکی که از والدین و فضای خانوادگی خود دور است و سعی می کند تا خودش را در شرایط موجود هماهنگ کند. دستان خود را به همراه دیگر همسالان می شوید، چاشت روزانه خود را مصرف می کند. به همراه دوستانش کارتون های مناسب با سن خود را می بیند، نقاشی می کشد، می خندد و حتی قهر می‌کند و...تمام این ها فعالیت هایی به ظاهر ساده است که جنبه ای کاملا اجتماعی داشته و دیدگاه کودک را نسبت به فضای بیرون از خانه تغییر می دهد.این گونه فعالیت ها را بیشتر مهدکودک ها به صورت عادی انجام می دهند اما نیاز است در زمینه مهارت های ارتباطی، کارهای گروهی و ایجاد زمینه های همفکری در کودکان، به صورت جدی کار شود و فعالیت های زمینه ای مناسب در جهت تقویت این رفتارها در مهدکودک ها، اجرا شود.

* مهارت های گفتاری ،شنیداری، دیداری و لامسه:

در مهدهای کودک سرود خوانی، داستان خوانی و قصه گویی می تواند از عوامل رشد مهارت های خواندنی و گفتاری باشند. کودکانی که در خانه  تنها با مادر و پدر و گاهی خواهر و برادر خود هم صحبت بوده اند، اکنون به جمع همسالان خود آمده و با اعتماد به نفس، شعری را به صورت همگانی می خوانند. تقویت گفتاری، تقویت یادگیری مهارت های آوایی، خجالت نکشیدن در جمع، تقویت روحیه همکاری و ... از جمله مزایای این گونه فعالیت‌هاست. همچنین کودکانی که با دقت به قصه گویی های مربی خود گوش می دهند می توانند در آینده خود نیز مهارت های گفتاری قوی داشته باشند. چرا که در سنین پایین کودکان دارای روحیه تقلید بالایی هستند و تمام تلاش خود را در جهت یادگیری بهتر و ارائه دقیق آن چه می بینند و می شنوند، به کار می گیرند. تقویت داستان نویسی، تخیل و خلاقیت، بالا رفتن سطح درک از شرایط محیطی، تاثیر انواع رفتارها(خوب یا بد) بر فرآیند زندگی و... را می توان با فعالیت قصه گویی در کودکان تقویت کرد. در هنگام بازی با انواع اسباب بازی،نقاشی،کاردستی و...  حس لامسه در کودکان به خوبی تقویت می شود. تقویت حس لامسه برای درک محیط اطراف مناسب بوده وزمینه ای برای شناخت انواع مواد( پیش زمینه ای برای درس علوم ) است.

*مهارت های یدی( دستی):

کودکی که تا دیروز مادرش، برای غذا دادن به او دور تا دور خانه به دنبالش می دوید، اکنون در کنار سایر همسالانش به غذا خوردن، می پردازد. قاشق را به درستی در دست میگیرد و ظرف غذایش را خودش باز و بسته می کند. دست هایش را می شوید و با حوله،خشک می کند‌. با استفاده از انواع مداد رنگی، ماژیک،‌پاستل و ابرنگ، نقاشی می کشد‌ و از دست هایش کمک می گیرد. با همان دست ها قیچی و چسب را گرفته و کاردستی درست میکند، کاغذ را در حالتی بی خطر برش می زند و گاهی به دوستانش  نیز کمک می‌کند. همه این ها نشان از تقویت مهارت های یدی یا عملی را دارد. کودک درک کرده و قبول می کند که می تواند بدون کمک والدین نیز به ادامه فعالیت های اولیه خود مانند غذا خوردن بپردازد. این فعالیت ها زمینه ای کمکی در جهت تقویتِ مهارت‌های عملی او در سایر دوره های زندگی و تحصیلی خواهد بود.

*ورزش و بازی:

ورزش و بازی جزو لاینفک برنامه های کاری مهدکودک هاست.

کودکانی که می توانند در کنار دیگر همسالان خود به ورزش و بازی بپردازند و مشکلات خود را به صورت مسالمت آمیز حل کنند، در آینده نیز می توانند شهروندان مطلوبی برای اجتماع باشند. این کودکان EQ یا هوش اجتماعی بالایی دارند و معمولا می توانند مدیریت و سرگروهیِ گروه های مختلف را در جامعه به عهده بگیرند‌.

* یادگیری مفاهیم اولیه علوم، ریاضی و بخوانیم:

در مهدهای کودک به صورت کاملا اولیه و تاحدودی غیر مستقیم، مفاهیم اولیه ریاضی، بخوانیم و علوم نیز آموزش داده می شود. برای مثال کودکان را با تعداد کم یا زیاد، با مفاهیم اولیه شمردن و اعداد، اشکال هندسی و...آشنا می کنند. یا مفاهیمی مانند اب، باد، هوا، غذا، گیاهان و...را به صورت اولیه برای یادگیری درس علوم ارائه می کنند.

قصه گویی، اجرای نمایش، بیان محدود انواع آوا و حروف، سرود خوانی و..‌جزو فعالیت های زمینه ای برای یادگیری درس  بخوانیم می باشند. بعضی از مهدها به صورت ویژه و برخی به صورت محدود درباره مفاهیم دینی و قرآنی نیز فعالیت می کنند‌

این ها تنها،بخشی از انواع آموزش در مهدهای کودک بود.

اما برخی از مهدکودک ها در کنار این فعالیت ها به ارائه سایر آموزش ها(مانند زبان، شنا، و....)نیز می پردازند. دراین میان، والدین می بایست علاوه بر پرداخت هزینه شهریه و هزینه سرویس هزینه‌های دیگری را نیز پرداخت کنند.

برخی از مهدهای کودک،در همان ابتدای سال تحصیلی فهرست بلندبالایی شامل انواع نوشت افزار، وسایل کمک آموزشی، کتاب و... را به والدین ارائه می کنند تا در جهت خریداری آن ها برآیند و همین باعث افزایش بیشتر هزینه ها می شود. لزوم همسان سازی مارک ها در وسایل ونوشت افزار کودکان نیز از جمله نکاتی است که برخی از مهدکودک ها بدان توجه ویژه ای دارند! باید توجه داشت که با وسایل ساده تر هم می توان فرآیند آموزش را ادامه داد.

 

  انواع مهدهای کودک در ایران

 در ایران شاهد تاسیس انواع مهدکودک ها هستیم. والدین با توجه به شرایط زندگی خود و تصمیم گیری برای آینده فرزندشان مهدکودک را انتخاب می کنند. شهریه مهدکودک ها باتوجه به نوع منطقه، نوع مربی (از لحاظ درجه حرفه ای و مدرک)،درجه مهدکودک، فضا و امکانات مهدکودک، تغذیه، ایاب و ذهاب، آموزش های تخصصی و...با یکدیگر متفاوت است.

همچنین مهد کودک ها در دو گروه پاره وقت و تمام وقت فعالیت میکنند و میزان شهریه باتوجه به این که در کدام گروه باشند نیز متغیر است.

*مهد کودک تمام وقت:

مهد کودکی است که از ساعات اولیه روز به مدت 8 ساعت فعالیت دارد .

*مهد کودک نیمه وقت:

مهدکودکی است که روزانه به مدت 4 ساعت در نوبت صبح یا بعدازظهر فعالیت می کند.

*مهد کودک تخصصی:

مهد کودکی است که ضمن انجام فعالیت های مهد کودک منطبق با نیازهای کودکان و توانمندی های ایشان در   یک یا چند رشته فرهنگی هنری ورزشی و ...به طور تخصصی با حضور مربیان واجد مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته مربوط فعالیت دارد.

-مهد قرآنی

مهد کودکی است که علاوه برانجام مسئولیت مراقبت و پرورش کودکان درابعاد مختلف ،به امر آموزش قرآن و مفاهیم دینی می پردازد. در این گونه مهدکودک ها انواع فعالیت های ورزشی، هنری و سرگرمی نیز در کنار آموزش قرآن ارائه داده می شود.

*مهد مساجد

مهدکودکی است که با استفاده از امکانات وفضای فیزیکی مساجد برای ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی به کودکان منطقه ونمازگزاران تأسیس می گردد.

روستا مهد

مهدکودکی است که به منظور ارائه خدمات ذیربط به کودکان روستایی تاسیس می شود.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اعتماد به نفس شهریه مهدکودک مهارت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!

زی‌سان: در روز‌های گذشته خبر گم شدن دختر چهار ساله‌ای به نام یسنا دست به دست شد، دختری که در فضای مجازی و رسانه‌ها با نام یسناکوچولو شناخته شد. 

اما ماجرا از این قرار بود که یسنا دیدار، دختربچه چهار ساله کلاله‌ای (گلستان) پنج روز پیش در زمین کشاورزی روستای یلی‌بودراق گم شده بود. ساعت ۱۷ روز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت گم شدن یک دختر ۴ ساله در زمین‌های کشاورزی روستای یلی‌بودراق کلاله از سوی بخشداری به هلال‌احمر گزارش شد و از همان ساعت اولیه، گروه‌های امدادی و مردم به صورت گسترده برای پیدا کردن او بسیج شده بودند.

مادر دختربچه چهار ساله کلاله‌ای به نام «یسنا دیدار» بعدازظهر روز یک‌شنبه به همراه فرزندش برای کار به مزرعه رفته بود و بنا بر اظهارات خودش بر اثر غفلت، کودک از او فاصله گرفته و به دلیل اینکه ارتفاع و حجم محصولات کشاورزی بالا بوده، کودک مفقود می‌شود. از همان دقایق اولیه بروز این حادثه گروه‌های امدادی محلی و نیرو‌های امداد و نجات هلال‌احمر گلستان دست به کار شده و کار جست‌وجو برای یافتن این دختر خردسال را آغاز می‌کنند. جمعیت زیادی که این عملیات جست‌وجو را انجام دادند، بار‌ها مورد توجه شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

روز پنج‌شنبه مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر به خبرنگار فارس از زنده پیدا شدن این کودک ۴ ساله توسط تیم پاراگلایدر خبر داد.

همچنین سردار دادگر، فرمانده انتظامی استان گلستان با اعلام این خبر به رکنا گفت: دقایقی پیش تجسس‌های نیرو‌های امدادی، پلیسی و سگ‌های زنده‌یاب به نتیجه نشست و یسنا دختر گمشده پیدا شد. با توجه به پیدا شدن یسنا دختر گمشده در گندم‌زار‌های منطقه و زنده بودن این دختربچه بعد از ۴ روز، اقدامات درمانی درحال انجام است.

دو کودک ربا اعتراف کردند

2 عامل اصلی ربایش یسنا دختر بچه چهار ساله شهرستان کلاله اعتراف کردند.

سردار فاضل دادگر ادامه داد: پلیس افزون بر ۵٠ نفر را به‌عنوان مطلع و سه نفر را هم به‌عنوان مظنون مورد تحقیق و بازجویی قرار داده و به این ترتیب دامنه اشراف اطلاعاتی خود را گسترش داد و در نهایت یکی از سه مظنون دستگیر شد.

فرمانده انتظامی گلستان بیان کرد: پس از پیدایش کودک در عصر روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت ماه)، تحقیقات از مظنونین اصلی با شدت و جدیت ادامه یافت تا این که با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی پلیس ۲ نفر از عاملان ربایش که یکی در روستاهای کلاله و دیگری در شهرستانی دیگر متواری و مخفی شده بودند را دستگیر و آنها در بازجویی‌های فنی پلیس به جرم خود اعتراف کردند.

وی یادآور شد: ربایندگان پس از این که متوجه قرار گرفتن در تور اطلاعاتی پلیس شده و عرصه را بر خود تنگ دیدند، برای رد گم کنی و فرار از چنگ قانون با توجه به آشنایی به منطقه در فرصتی مناسب، کودک را در مزارع محل رها کردند.

سردار فاضل دادگر همچنین بابیان اینکه تحقیقات پلیس برای یافتن جزییات بیشتر موضوع ربایش یسنا ادامه دارد از همکاری نزدیک اداره کل اطلاعات گلستان در این پرونده قدردانی و گفت: این حادثه بار دیگر اتحاد و همدلی مردم این استان را اثبات کرد.

افرادی که اقدام به دزیدن و ربودن کودکان می‌کنند چه شخصیتی دارند؟

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و استاد دانشگاه- می‌گوید: افراد آدم ربا و کسانی که اقدام به ربودن کودکان می‌کنند در روابط شان به قدرت نیاز دارند. در آدم ربایی قدرت موضوع مهمی است. این افراد اغلب خودشیفته هستند و باید گفت به هیچ عنوان همدلی ندارند بنابراین در برابر عجز و گریه و التماس والدین هیچ عکس العمل همدلانه و مهربانانه‌ای نشان نخواهند داد خودشیفته‌ها دنیا را فقط از منظر خود می‌بینند.

وی ادامه داد: ترفند‌های رایج برای ربودن کودکان شامل: بیا سوار ماشین شو، آب نبات و شکلات برات می‌خرم، کمک کن گربه یا سگ ام را پیدا کنم، نمی‌دانی چه حیوان خوشگلی دارم بیا بریم نشانت بدهم، درخواست راهنمایی، یا ادعای اینکه والدین ات از من خواسته است که تو را به خانه ببرم؛ می‌شود.

وی در مورد تبعات روانی ربوده شدن کودکان گفت: بطور کلی با ۵ اثر در آدم ربایی مواجه هستیم که شامل: ترس و اضطراب، درماندگی و ناامیدی، خشمی که می‌تواند متوجه هر کسی شود، واکنش‌های احساسی مانند شوکه شدن و بی حسی عاطفی؛ گسستگیمانند احساس بی حسی و خاموشی عاطفی و آنهدونیا که معنای از دست دادن لذت در انجام کار‌ها می‌دهد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: ربوده شدن کودکان در همه جای دنیا دیده می‌شود، اما چگونه از کودک ربایی می‌توان جلوگیری کنیم؟ فقط با آگاهی می‌توان این کار را انجام داد به کودکان خود بگوئید هرگز کسی را به دنبال آنها نخواهید فرستاد و با بزرگسالانی که نمی‌شناسند نباید صحبت کنند.

آما آیا این پرونده بسته شد؟

گم شدن فرزند و از دست دادن فرزند در هر مکانی که باشد یکی از وحشتناک‌ترین تجربیاتی است که هم والدین و هم کودکان آن را تـجربه می‌کنند.

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه می‌گوید: گم شدن فرزند در حقیقت تجربه و شوک عاطفی و روانی بزرگی برای کوکان و والدین محسوب می‌شود، زیرا آنان با ترس شدید و احساس ناامیدی بزرگی مواجه می‌شوند و والدین نیز در این زمان تجربه و سوگ بزرگ از دست دادن و سرنوشت نامعلومی که ایجاد شده است با بمباران افکار تجربه می‌کنند و حس گناه آرام شان نمی‌گذارد.

وی افزود: به این علت گمان می‌کنم بجای اینکه خیال مان راحت باشد که یسنا پیدا شد باید فکر کنیم و توجه داشته باشیم که وظیفه اجتماعی مان تمام نشده است.

بر اساس مطالعات تأثیر گم شدن در کودکی به میزان استرس زا بودن آن حادثه بستگی دارد. به عبارت دیگر آسیبی که می‌تواند در اثر گم شدن ایجاد شود، در یک طیف قرار دارد. بر اساس میزان ترسی که کودک تجربه کرده باشد میزان آسسیبی که به او وارد شده متفاوت است.

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه می‌گوید: نباید اهمیت تجربیات کودکی را نادیده گرفت، زیرا این گونه حوادث دنیای ذهنی کودکان را به هم م یریزد و آنان احساس ناامنی می‌کنند و این ترس و احساس عدم امنیت در تمام عمر با آنان همراه خواهد بود.

وی ادامه داد: خوب است که والدین از همان کودکی در مورد گم شدن و حوادثی این چنینی با فرزندان خود صحبت کنند و این جدایی را برای آنان توضیح دهند که اگر کودکی با آن مواجه شد آمادگی ذهنی داشته و ترس از رها شدن و دوست داشته نشدن و ناامنی ذهنش را تحت الشعاع قرار ندهد. 

وی خاطر نشان کرد: اثرات روانی این جدایی و گم شدن موجب پریشانی عاطفی، احساس غم و اندوه، اضطراب و رها شدن در کودکان شود. همچنین در آینده آنان را دچار مشکلات رفتاری مانند پرخاشگری، گوشه گیری یا رفتار‌های غیراخلاقی خواهد کرد. 

tags # اخبار حوادث سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است