Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌فرماندار شهرستان ورامین گفت: تمامی مسئولان دستگاه های اجرایی ، واحدهای تولیدی را همراهی کنند.

به گزارش ایسنا، حسین کاغذلو صبح یکشنبه در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ورامین اظهار کرد: بر اساس سازمان تأمین اجتماعی، واحدهای تولیدی فعالی که تا قبل از تاریخ ۲۹ اسفندماه سال ۹۶ بدهی مربوط به دیرکرد بیمه دارند می توانند جهت بخشودگی جرائم خود تا تاریخ ۱۳ شهریور ماه امسال به واحدهای تأمین اجتماعی مراجعه و از این بخشودگی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون کمیته کارشناسی ویژه ای در خصوص بخشودگی جرائم بیمه ای در شهرستان ورامین تشکیل شده که اجرا شدن آن منوط به مراجعه متصدیان واحدهای تولیدی به تأمین اجتماعی است.

فرماندار شهرستان ورامین گفت: یکی از مشکلاتی که همواره واحدهای تولیدی در هنگام مراجعه مسئولان به آنان عنوان می کردند ، مربوط به جرائم بیمه کارفرمایان بود که این فرصت از سوی دولت به تولید کنندگان ارائه شده ، لذا هر چه سریعتر نسبت به رسیدگی به مشکلات خود اقدام نمایند.

کاغذلو با تأکید بر لزوم عملی بودن مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: نتیجه عملی و اثر بخشی مصوبات این کارگروه باید در رفع مشکلات تولید کنندگان خود نشان دهد و تنها به برگزاری جلسات نباید بسنده کرد.

وی تصریح کرد: برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به‌منظور رفع مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و با هدف ایجاد شکوفایی در حوزه تولید و اشتغال و تحقق شعار سال که همان رونق تولید است برگزار می شود و تلاش می گردد تا با دعوت از واحدهای تولیدی و با حضور رؤسای دستگاه های مربوط، مشکلات بررسی و در همان جلسه، برای رفع مشکل تولیدکنندگان تصمیمات مقتضی اتخاذ شود.

فرماندار شهرستان ورامین یادآور شد: تمامی مسئولان دستگاه های اجرایی موظفند تا مصوبات ستاد تسهیل را اجرا و با واحدهای تولیدی همراهی کنند.

وی گفت: به منظور رفع مشکلات موجود در واحدهای تولیدی، جلسات ستاد تسهیل به صورت مرتب و هر هفته برگزار می شود تا مشکلات این واحدها با سرعت بیشتری پیگیری و رفع شود.

کاغذلو در پایان عنوان کرد: ورامین بیش از ۷۰۰ واحد تولیدی صنعتی و صنفی و چهار شهرک صنعتی سالاریه، چرمشهر، شهید ملاآقایی و شهدای خیرآباد برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • اعضای اجرایی انتخابات حق جانبداری از نامزدها را ندارند
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان