Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام امید سعادتی، مسئول جذب و پذیرش حوزه علمیه استان در گفت و گو با ایکنا ازخراسان‌شمالی اظهارکرد: تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر شامل 750 نفر برادر و 750 نفر خواهر درسطح استان متقاضی ورود به حوزه علمیه شده‌اند.
وی با بیان اینکه پس از برپایی آزمون در نهایت 700 نفر پذیرفته شدند، ادامه داد: از این تعداد 400 نفر برادر و 300 نفرل نیز خواهر هستند و این در حالیست که افراد دارای معدل بالای 17 و مدرک تحصیلی بالاتر از کاردانی نیز از آزمون معاف بوده و به مرحله مصاحبه دعوت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعادتی افزود: برای برادران دوره تثبیتی از 15 تیرماه آغاز شده و تا 31 مرداد ماه ادامه دارد که افراد پس از کسب امتیازهای لازم در پایان این دوره می توانند از25 شهریور در حوزه علمیه استان مشغول به تحصیل شوند.
وی یادآورشد: هر سال میزان استقبال افراد از حوزه علمیه در استان بسیار چشمگیر بوده اما این در حالیست که امکان جذب تعداد کمی برای استان فراهم است.
مسئول جذب و پذیرش حوزه علمیه خراسان‌شمالی با اشاره به وجود 15 مدرسه در سطح استان، گفت: هم اکنون دو هزار نفر در حوزه‌های علمیه استان مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ

سرهنگ عمار قهاری با اشاره به مراجعه چندین شهروند کرمانی و تشکیل پرونده با موضوع سرقت از حساب و کلاهبرداری، گفت: نقطه اشتراک اکثر این پرونده‌ها، سرقت اطلاعات حساب و برداشت غیرمجاز وجه پس از دریافت پیامک کالابرگ عیدانه بوده است. 


وی افزود: مجرمین سایبری با ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی و یا ارسال پیامک و قراردادن لینک‌های آلوده به بدافزار و در نهایت ورود یا نصب نرم‌افزار کالابرگ، افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت کرده و در ازای دریافت مبالغ اندک برای فعال‌سازی نرم‌افزار، اطلاعات حساب را سرقت کرده و اقدام به خالی‌کردن حساب می‌کنند. 


جانشین پلیس فتا در این خصوص به کاربران توصیه کرد: به‌هیچ‌عنوان نرم‌افزار‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی برایشان ارسال می‌شود یا در گروه‌ها و کانال‌ها قرار داده شده را نصب نکنند و نرم‌افزار‌ها را از منابع معتبر و تأیید شده دانلود کنند و همچنین از ورود به لینک‌های ارسال شده توسط افراد ناشناس و همچنین دوستان و آشنایان خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • چگونه طلبه شویم؟
  • مدرس حوزه علمیه: اکثر خودکشی‌های اخیر مولود فقر است