Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ مصطفی راستینه، رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیرامون ارائه برنامه‌ها و فعالیت‌های این بنیاد و موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، با سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن تأکید بر ضرورت ورود جدی به آسیب‌های اجتماعی، گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های ما باید توجه به آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع آن‌ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این موضوع یکی از نگرانی‌های مقام معظم رهبری است. این نگرانی‌ها واقعاً به حق است و این وظیفه ما را در برخورد با آسیب‌ها دو چندان می‌کند.

وی در ادامه خطاب به رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: شما با تمام توان در حوزه پیشگیری وارد شوید و در سه حوزه خانواده، سربازان و کارکنان پایور مقتدرانه عمل کنید. این سه حوزه بسیار مهم است و توانمندسازی این عزیزان می‌تواند نقش مهمی در سازندگی جوانان آینده کشورمان ایفا کند.

مصطفی راستینه، رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیز در این دیدار با بیان موضوع ورود به آسیب‌های اجتماعی به پادگان‌ها و ضعف نهاد‌ها و متولیان امر پیشگیری در کشور گفت: اینکه چرا این اتفاقات در حوزه اجتماعی افتاده، در آن دخالتی نمی‌کنیم. در عین حال پیش‌بینی می‌کنیم، اگر فعالیت‌هایی که امروز در حال شکل گرفتن است، در ارتش صورت نگیرد، اتفاقات ناگواری برای سیستم نظامی و جامعه اسلامی ایران، روی خواهد داد.

وی با بیان اینکه ارتش یک سازمان فرهنگ‌ساز در سطح کشور است و حضورش در کنار دستگاه‌های مختلف آموزشی می‌تواند کفه ترازو را به سمت ما سنگین کند، اظهار کرد: از این طریق می‌توانیم شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌ها باشیم، ولی متاسفانه این مردمی‌ترین نیرو از بودجه‌های فرهنگی بهره چندانی ندارد و امیدواریم بعد از همایش بزرگ عزم ملی که با همکاری ارتش در این حوزه انجام شد، بتوانیم با همکاری تمامی دستگاه‌ها مؤثر عمل کنیم.

در ادامه این برنامه، سرهنگ عزیزی، رئیس دبیرخانه پیشگیری از تخلفات ارتش نیز به ارائه گزارشی از عملکرد ارتش با همکاری بنیاد در حوزه آموزش و تربیت مربی و اقدامات صورت گرفته پرداخت.

بعد از ارائه این گزارشات، فرمانده ارتش ضمن تشکر و تقدیر از اقدامات انجام شده، به سخنان مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اشاره و تأکید کرد: باید با تمام توان، فرمایشات مقام معظم رهبری را اجرا کنیم و برای توانمند‌سازی خانواده و آماده‌سازی سربازان و حمایت از پایوران، اقدامات لازم را صورت دهید و در این راه هیچ سستی به خودتان راه ندهید. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه بنیاد پیشگیری ارتش فرمانده ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند