Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه منکر ناکارآمدی و ضعف‌های دولت نیستیم، گفت: ما هرگز موافق تحریم انتخابات نیستیم و مردم را به حضور در انتخابات تشویق می‌کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی کواکبیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه در جمع دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور گفت: مجلس شورای اسلامی متشکل از اصلاح طلبان و اصولگرایان است که هر کدام از چند بخش تشکیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه چهار جریان اصلی اصولگرا در مجلس حضور دارند، افزود: جامعتین، موتلفه، تحول‎‌گرا با محوریت قالیباف، پایداری و جریان طرفداران محمود احمدی‌نژاد طیف اصولگرا را تشکیل می‌دهند.

نماینده مردم تهران درباره جریان مستقل نیز تصریح کرد: این جریان بیشتر طرفداران دولت بوده که بیشتر اعتدالگرا هستند و حزب اعتدال و توسعه پیشانی آن‌ها هستند.

وی ادامه داد: بخشی از جریان‌ها نیز نزدیک به محسن رضایی هستند که همواره فعال بودند و می‌خواهند در انتخابات حاضر شوند.

کواکبیان با اشاره به نظر برخی اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات، تصریح کرد: برخی از احزاب اصلاح طلب همواره اعتقاد دارند که باید در انتخابات حاضر شوند و لیست ارائه می‌دهند.

وی گفت: جریان سوم نیز می‌گوید «نه اهل تحریم انتخابات هستیم و نه اهل اینکه حتماً لیست بدهیم». این گروه که من نیز طرفدار آن‌ها هستم اگر افراد صاحب صلاحیت داشته باشند لیست ارائه می‌دهند و اگر نداشته باشند نیز مردم را به شرکت در انتخابات تشویق می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه صندوق‌های انتخابات بهترین تشخیص برای رأی و نظر مردم هستند خاطرنشان کرد: صندوق‌های رأی مانع از دیکاتوری می‌شود و همین دلیل هرگز موافق با تحریم انتخابات نیستیم و مردم را به حضور در انتخابات تشویق می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه مردم با هر انتخابی باید گامی به سوی جلو بردارند گفت: عده‎ای در داخل حاکمیت به ظاهر طرفداری از نظام است، اما در عمل آب به آسیاب کسانی که به دنبال ناامیدی در مردم هستند، می‌ریزند.

کواکبیان با بیان اینکه چند ماه فرصت داریم که موانع انتخابات پرشور را برطرف کنیم اظهار کرد: مردم مشکلات اقتصادی بسیاری دارند و مشخص نیست که دولت بتواند از پس هزینه و پرداخت حقوق کارمندان برآید.

وی با اشاره به اینکه مشارکت بالا در انتخابات نشان داده که مشکلات برطرف می‌شود تصریح کرد: اگر مشارکت کاهش یابد، نه تنها مشکلات برطرف نمی‌شود، بلکه مسائل و موانع بین المللی بیشتر می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه هنوز در داخل برجام ماندیم و خارج نشدیم ادامه داد: تا زمانی که رهبری، شورای امنیت ملی، مجلس و دولت به اجماع نرسند، تصمیمی اتخاذ نمی‌شود.

وی با اشاره کاهش تعهدات برجامی، تصریح کرد: ما میزان غنی شدن اورانیوم را افزایش داده و اگر اروپا اقدام جدی‌تری نداشته باشد، گام‌های بعدی را برخواهیم داشت.

کواکبیان با بیان اینکه برای شرکت در انتخابات تابع حزب هستم و بنا بر شرایط در این اتفاق بزرگ ورود خواهم داشت ادامه داد: افتخار بنده این است که برند اصلاح طلبی دارم.

وی با اشاره به اینکه مشکل اصلی ما نفت است، خاطرنشان کرد: نفت در اینستکس نیامده در حالی که مهمترین مسأله ما است و مراودات مالی نیز باید در آن دیده شود.

دبیر حزب مردم سالاری با بیان اینکه درباره برجام نظر احساساتی نداریم، گفت: نظرات ما بر مبنای حفظ منافع ملی است و بر این اساس نیز تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه از حمایت روحانی پشیمان نیستیم، اما انتقاد داریم، اظهار کرد: ما وکیل والدوله نیستیم و انتقاداتی داریم، به طوری که قبل از حوادث دی ماه ۹۶ به رئیس جمهور گفتیم که تدابیر خود را آغاز کنند که در غیر این صورت ما هم زیر سوال می‌رویم.

کواکبیان با بیان اینکه موافق شفافیت در مجلس هستم افزود: همواره از شفافیت آراء حمایت کردم، اما رأی نیاورد که مخالفان هم در گروه اصلاح طلبان و اصولگرایان هستند.

وی تصریح کرد: برخی که بیشتر از اصولگرایان هستند، مخالف شفافیت آراء بودند چرا که در حوزه انتخابیه چپ می‌زنند، اما در مجلس راست می‌زنند و برخی نیز نگران شورای نگهبان در دوره بعد هستند که در نهایت شفافیت آراء رأی نیاورد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه fatf ربطی به اروپاییان ندارد ادامه داد: اقدام مالی ویژه برای سیستم بانکی است برای همه کشور‌هایی که می‌خواهند مراوده مالی داشته باشند وجود دارد که برخی آن می‌پذیرند. ۱۸۶ کشور این معاهده را پذیرفتند که همه آن‌ها بدبخت و بیچاره نیستند.

کواکبیان با بیان اینکه دولت احمدی‌نژاد fatf را پذیرفته و شورای نگهبان نیز تصویب کرده بود، گفت: امروز هم اف‌ای تی اف خواهان تصویب چهار اصل توسط مجلس شده است که به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته و تا کنون نیز رد نشده است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه از چهار اصل دو اصلش را شورای نگهبان تصویب کرده، افزود: اینکه می‌گویند با تصویب fatf باید سردار سلیمانی را باید تحویل بدهیم، حرف درستی نیست و معنای تروریست را ما تعریف می‌کنیم.

وی درباره ارائه نامه به مقام معظم رهبری درباره تغییر قانون اساسی گفت: هنوز نامه تغییر در قانون اساسی را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم نکردیم. ما باید به سمت جمهوریت سوم برویم و این به معنای مخالفت با نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست، بلکه برای حفظ نظام باید تغییراتی ایجاد شود.

کواکبیان ادامه داد: اگر مجلس مصوباتی بر خلاف شورای عالی فرهنگی و سیاست‌های کلی نظام داشته باشد توسط شورای نگهبان رد می‌شود و مشخص نیست، که مجلس چه کاره است.

وی با اشاره به اینکه معیار‌های انقلابی بودن و نبودن را باید مشخص کنیم خاطرنشان کرد: هرکسی که آپارتمان گرفته امضاش را پس گرفته، چرا نامش اعلام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اسامی افراد را اعلام کنید گفت: هرکس که خطایی کرده، نامش را اعلام کنید تا نام همه ۲۹۰ نماینده خراب نشود.

وی با بیان اینکه ۲۰۳۰ کجا اجرا شده است؟ اظهار کرد: معاون وزیر آموزش و پرورش امروز در دانشگاه آزاد معاون شده است و هرکس سندی از اجرا دارد، ارائه دهد.

کواکبیان با بیان اینکه از اول مخالف استیضاح رئیس جمهور بودم افزود: یکی از افراد موافق استیضاح اعلام کرد که رهبری فرمودند: صلاح نیست.

وی با اشاره به اینکه اگر دلواپسان داخلی بگذارند، و اجماع داخلی صورت گیرد، قیمت دلار کاهش می‌یابد تصریح کرد: چند سفارت خانه را گرفتند و در مجلس برجام را به آتش کشیدند بنابراین چطور انتظار دارند، قیمت دلار کاهش هم داشته باشد.

نماینده مردم تهران در خانه ملت با بیان اینکه البته ناکارآمدی و ضعف‌های دولت را منکر نیستیم، ادامه داد: دولت نمی‌تواند قیمت دلار را پایین‌تر بیاورد و اگر می‌توانست انجام می‌داد و این همه مشکلات را تحمل نمی‌کرد بنابراین نمی‌توان ادعا کرد که دولت از روی عمد باعث افزایش قیمت دلار شده است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط سال ۹۶ دوباره از روحانی حمایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: گام دوم انقلاب هم تنها مختص به دولت نیست و جوانگرایی در سایر بخش‌ها نیز باید صورت گیرد.

کواکبیان با بیان اینکه مجلس قانون منع به کار گیری بازنشستگان را تصویب کرد، گفت: کفایت سه دوره برای نمایندگی نیز تصویب کردیم که شورای نگهبان تأیید نکرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دوره حیات طیبه دانشگاه آزاد کواکبیان نماینده تهران ناکارآمدی دولت تحریم انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، اسامی نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بر اساس زیر اعلام شد:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳-سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

«احسان محمدحسینی» مدیر روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت در خصوص این لیست گفت: در فرایند انتخاب نمایندگان تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.



کد خبر 849001 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه مجلس - انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • ایروانی: آمریکا تنها مانع تحقق آرمان شریف مردم فلسطین است
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات