Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حسن رستم زاد روز یکشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی آستارا در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: امسال نیز اعتبارات دولتی با لحاظ شاخص جمعیت تصویب شده و امیدواریم در سال های آینده شاخص جمعیت شناور، موقعیت گردشگری و مرزی آستارا نیز مد نظر قرار بگیرد زیرا توزیع اعتبار بر اساس میزان جمعیت در شهرستان آستارا پاسخگوی نیاز های این شهرستان نیست به دلیل اینکه آستارا یک شهرستان گردشگر پذیر است که سالانه پذیرای بیش از  6میلیون  گردشگر داخلی و خارجی می باشد و نباید بر اساس جمعیت ثابت به آن نگاه شود، بلکه جمعیت شناور آن هم در اختصاص اعتبارات لحاظ گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار آستارا از تصویب 185 میلیارد و 810 میلیون ریال اعتبار برای تکمیل 121 طرح این شهرستان در سال جاری خبر دادو افزود: این اعتبار از محل منابع مختلف استانی در نظر گرفته شده است همچنین در سفر رئیس جمهوری به استان گیلان نیز 630 میلیارد ریال برای طرح های آب و فاضلاب آستارا اختصاص یافته است.

حسن رستم زاداضافه کرد: اعتبارات تخصیصی به آستارا نسبت به سال گذشته ۷/۸ درصد افزایش داشته است.

فرماندار بندر آستارا با بیان اینکه ۱۸۵ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال به این شهرستان تخصیص پیدا کرده است،افزود: از این اعتبار تخصیصی ۴۹ میلیارد و ۵۸۷ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی است.

وی تصریح کرد: از اعتبار تخصیص یافته به شهرستان آستارا چهارمیلیارد و ۹۷۸ میلیون ریال از محل منابع سه درصدی نفت و گاز و ۱۳۱ میلیارد و ۲۴۴ میلیون ریال از محل جزء ۱۴ است.

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا خاطرنشان کرد: از اعتبارات تخصیص یافته به دستگاه ها،مدیران باید با فکر و تدبیر و مدیریت جهادی از اعتبار اختصاص یافته بهره برداری  لازم را در حوزه خود ببرند.

رستم زاد از درنظرگرفتن یک میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرستانی به مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و افزود: حدود ۲ میلیارد تومان هم از محل اعتبارت استانی برای این مجتمع در نظر گرفته شده است.

فرماندار بندر آستارا به سال رونق تولید اشاره کرد و افزود: مدیران دستگاه ها در حوزه خود نقشه راهی برنامه ریزی نموده و برای اشتغالزایی  نیز برنامه های لازم را برای اجرا داشته باشند.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه ها باید از عمل کردن جزیره ای و بخشی بپرهیزند،یادآور شد: تدبیر استاندار وقت و مسئولین مرتبط در اجرای تعریض محور آستارا – اردبیل و همچنین تنظیم و ابلاغ شیوه نامه ساماندهی رودخانه ها و تالاب های استان گیلان باعث صرفه جویی چند صد میلیارد تومانی در اعتبارات شد که این نتیجه جزیره ای و بخشی عمل نکردن است  که دستگاه های اجرایی در شهرستان آستارا هم باید با هم تعامل و هم افزایی خوبی داشته تا  خدمات دهی  به مردم سریعترو با کیفیت مطلوب باشد.

وی خطاب به مدیران شهرستان در رابطه با گام دوم انقلاب و مدیرت جهادی افزود: مدیریّت جهادی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم »، عامل عزّت و پیشرفت ایران در همه عرصه ها است به رغم همه  این مشکلات طاقت فرسا، جمهوری اسلامی ایران روز به روز گامهای بلندتر و استوارتری به جلو برمی دارد.

وی یادآور شد: این چهل سال شاهد جهاد های بزرگ و و افتخارات درخشان و پیشرفت های شگفت آور در ایران اسلامی است  و عظمت پیشرفت های چهل ساله ملت ایران آنگاه به درستی دیده می شود که این مدت با مدت های مشابه در انقلاب های بزرگی چون انقلاب فرانسه و انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب هند مقایسه شود. مدیریت های جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل (( ما می توانیم)) که امام بزرگواربه همه ما آموخت که ایران به عزت و پیشرفت در همه عرصه ها برسانید.

رستم زاد در پایان از مسئولان کشوری خواست به بندر آستارا به  بدلیل وجود مرز،بندر، راه آهن، گمرک، راه ارتباطی بین اروپا و همسایگان شمالی و همچنین قرار گرفتن در کریدور شمال، جنوب و متصل کننده هند و آفریقا به کشور های حوزه قفقاز نگاه ویژه شود و در توزیع  اعتبارات جمعیت شناور و مرزی بودن شهرستان را نیز لحاظ نمایند .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فرماندار آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس گفت: انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد که بعد از اخذ ماده ۲۳ این مهم را پیگیری خواهیم کرد.

فتح‌الله توسلی چهارشنبه ۵ اردیبهشت در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: ۶۵ روستای شهرستان  کبودراهنگ مشکل آب شرب دارد که مشکل تعدادی از این روستاها حل شده و به طور قطع انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ از نقش مؤثری در حل مشکل اساسی سایر روستاها برخوردار خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: طی صحبت و رایزنی با مجموعه  وزارت نیرو و وزارت جهادکشاورزی برای آبرسانی و قنوات اعتبار لازم تعریف شده و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجهی رسیده است.

توسلی با بیان اینکه همه تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم، خاطرنشان کرد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های مستمر در بحث آب شرب نبود به طور قطع با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون  دارای آب پایدار هستند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت با اشاره به اینکه در پیوست یک  بودجه تا سال گذشته اعتباری برای شهرستان نداشتیم، گفت: از مدیران درخواست داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم.

وی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات افزود: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است و مدام پیگیری می‌کنیم تا این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید، تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی ادامه داد: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات بوده که این امر برای استان  فاجعه است و باید به سمت درآمدهای پایدار برود و دست به دست هم تولید را رونق دهیم چرا که افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد می‌کند.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰  میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلوگیری شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: سال گذشته بیش از  ۱۵میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس و هفت میلیارد برای تجهیز مدارس اخذ کردیم.

وی همچنین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از  عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

توسلی  ادامه داد: اورژانس جزو اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم داده شود، همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای کبودراهنگ

فرماندار کبودراهنگ هم از بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای این شهرستان در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: اعتبار لازم برای این تعداد از روستاهای تخصیص یافته و با این اعتبارات تخصیصی بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان در سال‌جاری انجام خواهد شد.

مسلم غلامی با بیان اینکه در سال گذشته شهرستان کبودراهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی خوش درخشید، افزود: همه ما مسئولان دغدغه شهرستان را داریم، باید فرصت‌سوزی نکنیم و با تلاش لازم با استفاده از فرصت‌ها کمبودهای شهرستان را مرتفع و بیشترین اعتبارات و آورده را برای شهرستان کسب و پیگیری کنیم.

غلامی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید با مشارکت مردمی" تصریح کرد: برای تحقق شعار سال همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید دارای برای مدون باشند.

وی با اشاره به نقش مهم مردم در تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: شهرک خصوصی کبودراهنگ که توسط یکی از جوانان در شهرستان راه‌اندازی شده است، طی دو سال گذشته ۷۰ درصد این شهرک پر شده که این امر نشان از نقش مهم مردم و مشارکت مردمی در تولید دارد.

غلامی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های شهرستان توسط دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: برای تحقق شعار سال هر جایی که دارای ظرفیت هستیم شناسایی این ظرفیت‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ تعاونی تولید زراعی در شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای و سردخانه از جمله کمبودهای شهرستان کبودراهنک بوده که توجه به این حوزه‌ها از نقش مؤثری در تحقق شعار سال برخودار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان همچنین اظهار کرد: در سال گذشته با حضور وزیر صمت در روستای کردآباد قرار شد در ابن روستا دو تعاونی راه‌اندازی شود که هنوز این امر محقق نشده است و به طور قطع راه‌اندازی این دو تعاونی در کاهش قیمت مواد اولیه تولیدکنندگان نقش مؤثری می‌تواند داشته باشد.

غلامی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان خبر داد و یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان انجام شده و با شکل‌گیری و احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی  کبودراهنگ به طور قطع حوزه بهداشت و درمان شهرستان پیشرفت دوچندانی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ساخت دو درمانگاه در شهرستان کبودراهنگ شروع شده و چهار خانه بهداشت به‌زودی آماده اجرای عملیات اجرایی است، گفت: انبار دارویی یکی از نیازهای مهم شهرستان بود که خوشبختانه این انبار دارویی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

فرماندار کبودراهنگ مطرح کرد: ایمن‌سازی راه‌ها، روکش جاده‌ها، افتتاح چندین واحد اقتصادی، برگزاری همایش‌ها، اقدامات مختلف فرهنگی، کاهش طلاق و افزایش موالید از جمله مواردی است که در سال گذشته در این حوزها در شهرستان چشمگیر بوده است.

جذب اعتبارات سال گذشته، برنامه‌ریزی مدون برای سال جدید از دیگری مواردی بود که فرماندار کبودراهنگ در این‌جلسه نسبت به آن توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار