Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت‌های گردشگردی مازندران تناسبی با میزان ورود توریست ندارد و این در حالی است که برای ارتقا صنعت گردشگری باید امکانات گردشگری با شاخص‌های جمعیتی توریست همخوانی داشته باشد. به گزارش بلاغ، علی اسماعیلی در گفت ‌و گو با خبرنگار ما درباره مشکلات کنونی استان مازندران برای خدمات رسانی به گردشگران، اظهار کرد: استان مازندران 3 میلیون 200 هزار نفر جمعیت دارد و تقریبا 5الی 6برابر جمعیتی که دارد به مسافرین و گردشگران خدمات ارائه می دهد بنابراین جا دارد نگاه ویژه به مقوله گردشگری در استان مازندران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حجم گسترده زباله ها، ترافیک سنگین ، معضل فاضلاب از مشکلات اساسی استان مازندارن که می بایست با برنامه ریزی کاربردی برطرف شود تصریح کرد: برطبق برآوردهای اتخاذ شده برای رفع بخشی از معضل زباله ها و پسماندها ما نیازمند تزریق اعتبار 1000 میلیارد تومانی هستیم.

وی ادامه داد: در طی جلسه ای که میان نمایندگان مازندران و شمال کشور با وزیر صنعت ومعدن وتجارت برگزار شد بر این مسئله تاکید شد که از کارخانجاتی که کالاهای آلاینده تولید می‌کنند، عوارض اخذ شود تا بتوان عوارض مذکور را صرف هزینه رفع معضل پسماندها و زباله هادر استان مازندران کرد.

این مسئول افزود: زیر ساختهای گردشگردی استان مازندران تناسبی با میزان ورود توریست ندارد و این در حالی است که برای ارتقا صنعت گردشگری می بایست امکانات گردشگری با شاخص های جمعیتی توریست همخوانی داشته باشد.

اسماعیلی گفت: بخشی از شیرابه های زباله در استان مازندارن از رودخانه وارد دریا می شود واین امر سلامت آبزیان را نیز به شدت به خطر انداخته است.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری باهدف ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌های حوزه گردشگری، تشویق بنگاه‌ها برای شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل‌بهبود و اجرای پروژه‌های بهبود، ایجاد فضای مثبت، توأم با خلاقیت و نوآوری و تبادل تجربیات موفق بنگاه‌های گردشگری، ارج‌نهادن به کارکنان سازمان‌های متعالی و بهره‌ور صنعت گردشگری و به‌رسمیت‌شناختن بهترین سازمان‌ها اعم از خصوصی، دولتی یا غیرانتفاعی در زمینه گردشگری است، تابستان امسال برگزار می‌شود.

برگزاری جایزه ملی تعالی گردشگری با بهره‌گیری از مدل‌های علمی روز دنیا، خطوط راهنمایی برای سازمان‌های گردشگری ایجاد می‌کند تا پیشرفت‌ها و عملکرد خود را در زمینه کیفیت و سرآمدی سازمانی اندازه‌گیری کند.

جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری بر مبنای ارزیابی خبرگان صنعت گردشگری و اساتید دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، به بنگاه‌ها و نهادهایی اعطا می‌شود که در کسب نتایج مطلوب در صنعت گردشگری توانمند هستند. کلیه بنگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری در بخش‌های مختلف اعم از اقامت، حمل‌ونقل، تفریح و سرگرمی، آژانس‌های مسافرتی، رستوران و خدمات غذایی و… می‌توانند متقاضی جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری باشند.

همچنین اطلاعات کامل برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6090092 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است