Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@17:41:39 GMT

زمین از نگاه فضاپیمای خورشیدی+عکس

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۴۴۷۲

زمین از نگاه فضاپیمای خورشیدی+عکس

در ابتدای ماه جاری، انجمن سیاره‌ای، فضاپیمای خورشیدی به نام « LightSail 2» را توسط راکت فالکون هوی اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کرد. پس از گذشت سه هفته، این انجمن نخستین سیگنال‌ها را از فضاپیمای خورشیدی خود دریافت کرد.

براساس گزارش «ساینس آلرت»، برخلاف دیگر فضاپیماهایی که با موتور راکت حرکت می‌کنند، « LightSail 2» به گونه‌ای طراحی شده که انرژی مورد نیاز خود را تنها از طریق فوتون‌های خورشیدی تامین می‌کند و برای آزمایش همین قابلیت به عنوان یک نمونه آ‌زمایشی به فضا پرتاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکنون این فضاپیمای خورشیدی تصاویری از سیاره آبی ما گرفته و به نمایش گذاشته است.  

« LightSail 2» این تصویر را در 12 ژوئیه سال 2019 و از شرق مکزیک گرفته است.  

این فضاپیما در 7 ژوئیه به بالای دریای «کارائیب» قرار گرفته و تصویری از آب‌های سبز و آبی این دریا گرفته است.  

در 6 ژوئیه، فضاپیمای « LightSail 2» این تصویر را گرفته است.

گفتنی است؛ اگر LightSail 2 آزمایشات را با موفقیت به پایان برساند نخستین سفینه قابل کنترلی خواهد بود که با انرژی خورشیدی در مدار زمین حرکت می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری زمین فضا فضاپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد

به گزارش صدای ایران از از «سی‌اِن‌اِن»، این ماموریت به شروع تاریخی خود نزدیک شده و مقامات سازمان فضایی «ناسا» موافقت خود را با پرواز این فضاپیما در ساعت ۱۰ و ۳۴ دقیقه شب دوشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به وقت شرق آمریکا اعلام کردند.

فضاپیمای «استارلاینر» دو فضانورد ناسا با نام‌های «سانی ویلیامز» و «باچ ویلمور» را به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل خواهد کرد و این اقدام قرار است یک پیروزی مهم برای شرکت بویینگ باشد که از مدت‌ها پیش در انتظارش بودند.

استارلاینر در صورت موفقیت در این کار در زمینه سفر‌های معمول (روتین) به ایستگاه فضایی، به فضاپیمای «کرو دراگون» شرکت «اسپیس ایکس» خواهد پیوست. چنین سناریویی که ضمن آن دو فضاپیمای یاد شده بطور منظم پرواز کنند، امری است که سازمان فضایی آمریکا از مدت‌ها پیش در انتظار آن بوده است.

«بیل نلسون» مدیر ناسا پیش از این در یک کنفرانس خبری در روز ۲۲ مارس گفته بود: این یک رویداد تاریخی در حال روی دادن است و ما اکنون در دوره طلایی کاوش‌های فضایی هستیم.

شرکت‌های اسپیس‌ایکس و بویینگ فضاپیما‌های خود را در چهارچوب مشارکت «برنامه خدمه تجاری» (Commercial Crew Program) ناسا با پیمانکاران خصوصی ساخته‌اند، اما ناسا در ابتدا پیش بینی نکرده بود که فضاپیمای «کرو دراگون» اسپس‌ایکس مجبور باشد نزدیک به چهار سال به تنهایی کار کند تا استارلاینر شرکت بویینگ به اولین پرواز آزمایشی با خدمه خود برسد.

در حالی که شرکت بویینگ دچار مشکلات فنی در اجرای کار شده بود، شرکت اسپیس‌ایکس در ماه مه ۲۰۲۰ با پرتاب پرواز آزمایشی «دمو-۲» تاریخ‌ساز شد و دو فضانورد با نام‌های «باب بینکن» و «دوگ هرلی» را در ماموریتی دو ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل کرد.

فضاپیمای «کرو دراگون» اسپیس‌ایکس از آن زمان تاکنون در حال انجام سفر‌های معمول بوده و فضانوردان ناسا و حتی مشتریان پولدار و گردشگران را به فضا برده است. این فضاپیما ۱۳ پرواز با خدمه به مدار انجام داده است.

دیگر خبرها

  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • (عکس) سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی (عکس)
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند