Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@11:58:05 GMT

فن بازاریابی را به مهارت‌آموزان آموزش دهیم

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۴۶۰۱

فن بازاریابی را به مهارت‌آموزان آموزش دهیم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی تنها مهارت آموزش یک کار نیست بلکه باید مهارت بازاریابی فروش را به افراد بدهیم، افزود: بسیاری از افراد آموزش می‌بینند و تولید خوبی دارند، اما در در بازار کار می‌مانند چرا که این آموزش‌ها را فرانگرفته‌اند.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، داوود شهرکی، امروز 31 تیر، در حاشیه بازدید از نمایشگاه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ضعف‌های ما در بحث تولید همواره آموزش نیروی کار به ویژه توانمندسازی نیروهای جوان و تحصیل کرده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نیروهای جوان و تحصیل کرده در عین تخصص و تجربه علمی که فرا می‌گیرند، نیاز دارند مهارت و کار اجرایی و عملیاتی را آموزش ببینند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: این موضوع تنها مربوط به حوزه صنعت کوچک نیست، بلکه در صنایع بزرگ و بسیاری از کارخانجات نیاز است نیروهای کار آموزش‌های مهارتی لازم، آشنایی با سیستم کار و فرآیندهای تولید را فرابگیرند و با آشنایی وارد عرصه تولید شوند.

شهرکی تصریح کرد: در مراحل و صنایع کوچکتر که خود افراد عامل تولید هستند نیز مهارت نقش پررنگی پیدا کرده و این مهارت‌ها و آموزش‌ها کمک شایسته‌ای به اشتغال و ورود به بازار کار می‌کند.

وی با بیان اینکه این آموزش‌ها تنها مهارت آموزش یک کار نیست بلکه باید مهارت بازاریابی فروش را به افراد بدهیم، افزود: بسیاری از افراد آموزش می‌بینند و تولید خوبی دارند، اما در در بازار کار می‌مانند چرا که این آموزش‌ها را فرانگرفته‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: لازم است آموزش‌ها را هدفمند و از مرحله صفر آغاز کنیم و آموزش‌های تئوری، فن و حرفه و فروش را در دستور کار قرار دهیم چراکه در هر مقطعی که تک بعدی عمل کردیم، دچار آسیب شدیم.

شهرکی اظهار کرد: آموزش‌های تولید داریم، اما هنوز نتوانستم این تولیدات را به خوبی عرضه کنیم لذا باید از بازارهای هدف شناخت داشته باشیم و مهارت بر اساس نیاز بازار کار را تعریف کنیم.

وی یادآور شد: برخی از مهارت‌ها در جامعه صورت می‌‌گیرد، اما بازاری برای فروش وجود ندارد بنابراین باید در سازمان فنی و حرفه‌ای به این مهم توجه شود.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بازار کار جامعه خراسان جنوبی سازمان صنعت معدن و تجارت فنی و حرفه ای قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است