Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-26@13:24:03 GMT

دلایل عبور بانک صادرات از نقطه سر به سر

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۷۱۳۲

دلایل عبور بانک صادرات از نقطه سر به سر

به گزارش پایگاه خبری امتداد، گزارش های (حسابرسی نشده) سه ماهه ابتدای سال ٩٨ بانک صادرات ایران که در سامانه کدال منتشر شده، نشان می دهد که سود خالص بانک صادرات در فصل بهار ۹۸به ١۴٢ میلیارد ریال رسیده است. این رقم در مقایسه با زیان ٩ هزار و ۴٧٨ میلیارد ریالی سه ماه مشابه سال ٩٧، افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماد «وبصادر» که از تاریخ ۲۹تیر ۱۳۹۵بسته و در ۲۳اسفند ۱۳۹۶بازگشایی شد، بیش از سه سال بود که سودده نبود و این برای اولین بار است که بزرگترین بانک بورسی کشور از نقطه سر به سر عبور کرده است.

بر اساس گزارش سود و زیان سه ماهه مورد اشاره، زیان ۵۴ ریالی انباشته هر سهم در سه ماه اول سال ٩٧ به یک ریال سود در سه ماه اخیر کاهش یافته و تداوم این روند، می تواند باعث ورود بانک صادرات به منطقه سودآوری شود.

بررسی صورت های مالی بانک صادرات در سه ماهه ابتدایی سال ۹۸نشان می دهد که زیان انباشته این شرکت که در دوره مالی منتهی به ۲۹اسفند سال قبل رقم ۷۶.۶۰۳.۹۲۹میلیون ریال بود، در سه ماهه نخست امسال به ۷۶.۴۶۱.۶۹۴میلیون ریال کاهش پیدا کرده است.

این موضوع پس از آن اتفاق می افتد که سرمایه بانک صادرات افزایش یافت و به رقم ۱۷۵میلیون و ۳۵۳هزار و ۹۷۲میلیون ریال رسید. البته این تنها موضوعی نبود که باعث عبور این بانک از نقطه سر به سر شده است بلکه یکی دیگر از مهم ترین دلایل این مساله، تلاش برای کاهش ۳۳درصدی میزان زیان بانک صادرات در سال ۹۷عنوان می شود.

از سوی دیگر دلایلی همچون افزایش ۵۰درصدی منابع ارزان قیمت، فروش حدود ۱۷۲میلیارد تومان اموال مازاد بانک صادرات در سال گذشته (که نسبت به سال قبل از آن بیش از ۱۰۰درصد رشد داشت)، رعایت انضباط مالی، استفاده از طرح های نوین و متفاوت بانکی و تجدید ساختار بانکداری الکترونیک و… در این مسیر تاثیرگذار بوده اند.

همچنین درآمدهای بانک صادرات در سال ۹۷بیش از ۱۸درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشت و به حدود ۲۳هزار میلیارد تومان رسید که تمامی این موارد زمینه ساز عبور آن از نقطه سر به سر بوده است.

به گزارش ایبِنا، به گفته حجت الله صیدی مدیرعامل بانک صادرات، ارزش سرمایه این بانک در بازار سرمایه به بیش از ۷هزار و ۸۰۰میلیارد تومان رسیده است. وی که از ۱۵بهمن ۹۶به عنوان مدیرعامل وارد بانک صادرات شد، سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت را در دستور کار قرار داد که برنامه کوتاه مدت آن بازگشایی نماد «وبصادر» در بورس و کند شدن روند زیان دهی بود و در برنامه میان مدت نیز به حداقل رساندن مطالبان و زیان بانک صادرات را دنبال می کرد. اما برنامه بلندمدت صیدی ورود به منطقه سودآوری اعلام شده است.

  


 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۲۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، یاسر عبداللهی‌عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته، ۲,۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

وی با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند «ب» گفت: خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار هستیم.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، دوم ۸۰ میلیون تومان، سوم ۱۲۰ میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست مدیران بانک‌های استان اردبیل گزارشی را از میزان پرداختی تسهیلات ابلاغی در زمینه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن ارائه کردند.

کد خبر 747465

دیگر خبرها

  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • صادرات ۱۲ هزار تُن کالا از قم در فروردین ۱۴۰۳
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور