Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک تاکید کرد: در تهران و بعضی از شهرستان های دیگر با حقوق ماهیانه کمتر از ۷ یا ۸ میلیون تومان نمی توان زندگی آبرومندانه داشت. ناطقان: در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۳۱ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میاندستور خود، گفت: از دولت می خواهم کار بازسازی خانه های ویران شده مسجدسلیمان را به دلیل زلزله شروع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: از اقدام مقتدرانه سپاه پاسداران در ادب کردن روباه پیر که  نوکری آمریکا تنزل پیدا کرده است تشکر و قدردانی کنم امیدوارم کشورهای همسایه و برادر منطقه از این کشورها دوری کند و سرزمین خود راپایگاه آنها نکنند که اگر جنگی رویداد فرصت فرار را هم به هیچکدامتان نخواهیم داد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: از روزی که به عنوان وکیل مردم  وارد مجلس شده ام هیچ چیز برای خود نخواسته ام و  به جز با منافع مردم و کشورم با هیچ چیز دیگری قانع نشده ام و توانسته ام پروژه های مهمی هم که سال‌ها حسرت آنها را داشته‌ایم با همت دولتمردان در منطقه شروع و در حال اتمام هستند از این بابت از دولت و استاندار خوزستان قدردانی می‌کنم.

وی اظهار داشت: پروژه های مانند بیمارستان بزرگ باغملک، بزرگترین پروژه راه سازی هفتکل-باغملک-ایذه، بزرگترین اورژانس خوزستان در ایذه، پلی کلینیک، غربالگری، بلوک زایمان، پزشک قانونی، بزرگترین موزه جنوب غرب، بزرگترین پل کابلی کشور، پلیس راه، خانه کشتی، مجتمع ورزشی بانوان، درمان بستر، درمانگاه، حفاری چندین چند چاه، جاده ها روستایی، ساخت و نوسازی ۱۲۳ مدرسه، اخذ مجوز پتروشیمی پلی پروپیلن که متاسفانه تعدادی سودجو برای آن مشکل ایجاد کردند و ۱۰ ها پروژه بزرگ و کوچک، ذکر همین پروژه ها نشان دهند مظلومیت ما است که در سال های گذشته کاری نشده بود.

این نماینده مجلس عنوان کرد: یکی از مشکلات اساسی شهر ایذه مشکل محلی برای دفع زباله ها است که هنوز حل نشده و شاید از عهده شهرداری برنیاید، انتظار است وزارت کشور کمک کند و مدیریت پسماند را در ایذه انجام دهد.

خادمی در ادامه نطق میاندستور خود گفت: منطقه ما در بحران بی آبی به سر می برد،  رودخانه کارون ۲۰۰ کیلومتر از وسط بخش ها و روستاهای ما می گذرد اما نه آب شرب داریم نه کشاورزی، مافیای بخش دیگر آب چه بلایی بر سر مردمی کاملا ولایی  آورده اند، چند ۱۰ سال است که مدیریت آب کشور در دست یک گروه خاص با نگاه یکجانبه گرانه و ضد مناطق چهارمحال و خوزستان قرار گرفته است، به کجا شکایت ببریم، چرا نباید آب کارون به منطقه ما که در آن جاری است بدهند و به فکر انتقال بین حوزه ای بدون نگاه زیست محیطی باشد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: اگر آب کارون را به مناطق ما نرسانید، مافیای آب مسئول تنش با برادران دیگرمان خواهد بود، هرچه خواهش کردیم فریاد زدیم گوش شنوایی وجود ندارد تنها راه چاره ما این است دستمان را به سوی مقام معظم رهبری دراز و تمنا کنیم تا اجازه نفرمایند چنین ظلمی به مردم ما بشود، ما در کنار کارون تشنه، بیکار و بی نان هستیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: ظلم عجیب دیگری که به ما شد عدم اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری در خوزستان که یک متر مربع آن در شهرستان های حوزه انتخابیه بنده انجام نشد، این چه خیانتی است که مافیای آب و خاک به این مردم می کنند.

وی گفت: حضرت آقا، مقام معظم رهبری التماست می کنم سال ها است که مردم شرق خوزستان منتظر تشریف فرمایی حضرتعالی به این منطقه هستند، تمنا دارم که قدوم مبارکتان را به این مناطق بگذارید تا با مردم ما دیداری صورت گیرد.

این نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهور و سایر دولتمردان چند ۱۰ سال گذشته، اظهار داشت: آیا می دانید بامردم ایران چه کرده اید؟ روز به روز سرمایه های مردم و ارزش پایه پولی کشور کاهش می یابد، جوانان بیکارند و در فقر به سر می برند و امکان ازدواج ندارد، پدران و مادران توان اداره زندگی خود را ندارد، کارتون خوابی، کوله بری، فقر، افسردگی بی داد می کند جامعه به دو قشر فقیر و ثروتمند تقسیم شده است.

خادمی تاکید کرد: در تهران و بعضی از شهرستان های دیگر با حقوق ماهیانه کمتر از ۷ یا ۸ میلیون تومان نمی توان زندگی آبرومندانه داشت، قیمت مواد غذایی و هزینه های زندگی در کشور گران تر از کشورهای غربی بوده اما دریافتی مردم حداکثر یک بیستم آنجا است همین جوانان خبرنگاری که می بینید حداکثر ماهیانه ۲۰۰ دلار می گیرند این در حالی است که برخی مسئولان و وزرا که معمولا همه با آن فامیلند دارای ثروت های باد آورده، با کاخ های افسانه ای هستند که فرزندان تعدادی از آنها در آمریکا، انگلیس و کانادا زندگی می کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: ای مسئولین ارشد، ای سران، واقعا فرزندانتان در انگلیس، آمریکا و کانادا زندگی می کنند  آن وقت می خواهید با آن کشورها مبارزه کنید؟ از شما تقاضا دارم اگر فرزندانتان در آن کشورها نیستند تکذیب کنید و اگر هستند وای به حال این مردم.

وی مطرح کرد: آن کلید شفا بخش که قرار بود هم سانتریفیوژها را بچرخاند و هم چرخ زندگی مردم را، به جای باز کردن قفل های اشتغال و توسعه قفل های فقر، بدبختی، فساد، رانت و دزدی را باز کرد، چرا چنین شد؟ اگر می خواهید حرمت این مردم حفظ شود، مسئولیتی که ظرف ۴۰ سال گذشته به ثروت های افسانه ای رسیده اند و فرزندانشان در آمریکا و انگلیس هستند باید برکنار، محاکمه و همه اموال نامشروع آنها پس گرفته شود که چرا به اعتماد مردم خیانت کردند.

این نماینده مجلس توصیه کرد: ای مردم بخش اعظمی از این معضلات هم به مجلس و ما نمایندگان بر می گردد زیرا نظارت ما اثری ندارد، وظیفه نظارتی را فراموش کرده ایم چون بعضی ها با کمک دولت به مجلس می آیند وقتی با این شرایط به قوه مقننه بیایند یعنی وکیل الدوله نه وکیل مردم.

خادمی تاکید کرد:مردم فریب گروه هایی که یک شبه در زمان انتخابات تشکیل و تعدادی را با رانت های اقتصادی وارد لیست می کنند را نخورید، مطالعه کنید و کتاب بخوانید تا نه چنین دولتی داشته باشیم که با کلید فریب بخورید و نه مجلسی که با لیست تشکیل شود.

این عضو کمیسیون انرژی بیان داشت که اگر در رابطه با توتال صحبت کند هیات نظارت حق را به وزارت نفت می دهد.

منبع: ایلنا برچسب ها: عضو کمیسیون انرژی مجلس ، تهران ، حقوق ، زندگی آبرومندانه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عضو کمیسیون انرژی مجلس تهران حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت، وجوه مهم سلامت را برشمرد و بر نقش خانواده در سلامت افراد تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار دکتر سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت آورده است:

یکی از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی، «سلامت» است. چه، با برخورداری از تراز بالای صحت و سلامت است که می‌توان برای تحقق اهداف ریز و درشت زندگی و بیشینه سازی شادابی و موفقیت، گام فراسو نهاد و جهد و جد روزافزون نمود. لیکن، نباید از یاد برد که قلمرو و حیطه سلامت هرگز در سطح «سلامت جسم» محدود نمی‌ماند بلکه حیطه‌های پر اهمیت دیگری را نیز در بر می‌گیرد که از آن میان سه حیطه دیگر سلامت، یعنی «سلامت روان»، «سلامت اخلاق» و «سلامت اجتماعی» در خور توجه فزون تری هستند (نیازی به یادآوری نیست که این چهار حیطه سلامت پیوند وثیق و جدایی ناپذیری با یکدیگر دارند و لاجرم زوال یا نقصان هریک قادر است آن سه دیگر را دستخوش کژکارکردی نماید).

چنانچه از حیث یادآوری و بیش و کم از منظر امروزین بخواهیم تعریفی بس مختصر از این چهار حیطه سلامت به دست دهیم چنین می‌توان گفت که جسم آنگاه سالم است که بتوان بی هیچ محدودیتی از همه ظرفیت و توان آن برای «نیکو زیستن» بهره جست، روان نیز زمانی در سلامت است که نه تنها در دام هیچ «تعارض» آشفته ساز و نشانگان ملال انگیز و تنیدگی آشوبناکی گرفتار نشده باشد بلکه لبریز سُرور و وجد و خرسندی و پیوسته در تعالی و پویایی باشد. به همین قیاس سلامت اخلاقی نیز به حالتی اطلاق می‌شود که ذهن و ضمیر فرد عاری از «احساس گناه» باشد؛ آشکار است که لازمه فراچنگ زدن چنین خلق و حالتی آن است که فرد در کنش و منش و بینش خود، «فضایل اخلاقی» (نظیر صداقت، عدالت، اصالت، امانت و جز آن) را فرو نگذارد و برای بیشینه سازی آن‌ها پیوسته بکوشد. سر انجام، مراد از «سلامت اجتماعی» آلوده نشدن به آسیب‌های مختلف از یک سو و داشتن ارتباط و تعامل «شفابخش» با جمع و جامعه از دیگر سو است.

ناگفته پیداست که یک دوجین عامل را می‌توان نشان کرد و نشان داد که بر هر یک از این چهار حیطه سترگ سلامت تاثیر می‌گذارند. اما، تردیدی نمی‌توان کرد که در این میان سهم و نقش خانواده برجسته‌تر است. چون همانگونه که می‌دانیم در خانواده است که «اندیشه» شکل می‌گیرد، «شخصیت» فرا می‌بالد، «منش» نضج می‌یابد، «نگرش به خویشتن» پایه ریزی می‌شود و «نحوه رفتار» در برابر پدیده‌ها و در شرایط مختلف، سمت و سو داده می‌شود.

حال این پرسش در برابر ما عرض اندام می‌کند که کدام خانواده قادر است تراز و میزان هر یک از چهار نوع سلامت را ارتقا دهد و مانع از فرو شدن در «بیماری» و نقصان سلامت شود؟ در پاسخ به این پرسش می‌توان انبوهی شاخص و ملاک را برای «خانواده سلامت محور» و «سالم پرور» فهرست کرد. لیکن به باور من از آن میان شاخص‌های زیر اهمیت بیشتری دارند:

۱. سبک زندگی برخوردار از تحرک بهینه (۶۰ دقیقه در روز)، بهداشت مطلوب، چک آپ دوره ای، تفریح به موقع و تغذیه مناسب. چنین سبکی نه تنها به سلامت جسم یاری می‌رساند بلکه سلامت ذهن و روان را نیز مضاعف می‌نماید.

۲. پیروی از الگوی گفت و گوی سازنده برای از میان راندن تعارضات ناگزیر زندگی. در چنین خانواده‌ای کمتر مشاجره و منازعه و مجادله دیده می‌شود. چه، اینگونه خانواده‌ها زبان و کلام را در جهت «مفاهمه» و مصالحه بکار می‌گیرند و با گفت و شنود به موقع مانع از سایه انداختن تعارضات و مسائل حل نشده بر ساحت جان و روان می‌شوند.

۳. افزایش مستمر ذخیره شناختی. در خانواده سلامت محور، مطالعه و یادگیری رفتاری رایج و مستمر است و لاجرم اعضای اینگونه خانواده‌ها پیوسته دانایی خود را افزایش می‌دهند و اندیشه خود را زیبا و غنی می‌سازند. آنان همچنین می‌کوشند تا «دانش» خود را به «خِرد» تبدیل سازند و آن را در کنش و عمل خود بکار بندند. ناگفته پیداست که پیامد دانایی، خردمندی و «اندیشه زیبا» خوشامدگویی مستمر به زیبایی‌های بیکران زندگی و شادابی و شورمندی جسم و روان است.

۴. فضیلت‌مند زیستن. در خانواده سالم پرور و سلامت محور به فضائل اخلاقی نه تنها در «گفتار» بلکه در «کردار» ارج نهاده می‌شود. به همین سبب اینگونه خانواده‌ها اغلب با خود و دیگران «در صلح» و آرامش هستند.

۴. برخورداری از روابط و پیوند‌های اجتماعی خرسند ساز. چنین پیوندی نوعی «حمایت اجتماعی» است که همچون «سپری نیرومند» از اعضای خانواده در برابر سختی‌ها و رنج‌های ناگزیر زندگی حفاظت می‌کند (یادمان باشد که در جهان بودن یعنی با دیگران بودن).

خلاصه آنکه، خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد و لاجرم احساس خوشبختی و بهروزی و شادابی آن پیوسته در حال افزایش است.

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • از روان تا درمان
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است