Web Analytics Made Easy - Statcounter

حافظ کل قرآن کریم گفت:باعلاقه وحمایت خانواده واطرافیانم ازسن 15 سالگی شروع به حفظ قرآن کردم و قرآن خواندن تاثیربه سزایی درسبک زندگی آگاهانه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، قرآن کتاب راهنما برای انسان‌ها در تمام مراحل زندگی است که اگر با توجه به معانی آن در راه زندگی قدم بگذاریم، می‌توانیم به سعادت و خوشبختی دست پیدا کنیم؛ مهدی رجبی متولد سال‌ ۱۳۷۷؛ در مسابقات حفظ کل قرآن کریم موفق به کسب رتبه اول در  چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم استان قزوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفت‌وگو با خبرنگار شاخص، با بیان اینکه اکنون در حوزه علمیه امام صادق(ع) مشغول به تحصیل است، می‌گوید: از ۱۵سالگی و از سال ۱۳۹۱‌ شروع به حفظ قرآن کریم کردم که در سال ۱۳۹۴ به لطف خداوند موفق به حفظ کل قرآن شدم.

این طلبه قزوینی با اشاره به اهمیت تشویق افراد خانواده اظهار می‌‌کند: از ابتدا علاقه به حفظ قرآن کریم را داشتم و در فعالیت‌های قرآنی و محافلی از جمله حفظ، قرائت و انس با قرآن کریم شرکت می‌کردم اما تشویق اعضای خانواده و استادان هم تاثیر بسزایی در ادامه این راه داشت.

حافظ کل قرآن کریم ادامه می‌دهد: در روز یک ساعت الی ۲ ساعت و بعضی روزها حتی ۴ ساعت را به حفظ قرآن اختصاص می‌دادم و اکنون هم ساعاتی از روز را به قرائت قرآن مشغول هستم؛ بیشتر در جلسه‌های قرآنی و یا به صورت خصوصی با استاد بزگوارم سیدحسین حاتمی کار می‌کردم و در منزل مشغول به حفظ قرآن بودم.

 

رجبی در مورد مقام هایی که در حوزه قرآنی کسب کرده است، تصریح می‌کند: از اوایل حفظ نیز از سال ۹۲ در مسابقات ۲ونیم جزء و درمسابقات بالاتر شرکت کردم و در مسابقات استانی مقام‌های بسیاری از جمله در سال ۱۳۹۴ رتبه دوم را در مسابقات حفظ ۲۰ جزء و رتبه شایسته تقدیر را در مسابقات حوزه علمیه کسب کردم و در مسابقات کشوری موفق به کسب رتبه پنجم و ششم شدم.

حافظ کل قرآن کریم تشریح می‌کند: مسابقات اوقاف از سطح خوبی برخوردار است و نیز سطح بالاتری نسبت به سایر مسابقات دارد و همه افرادی که فعالیت‌های قرآنی دارند، در این مسابقات حضور پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه قرآن کتاب زندگی است، می‌افزاید: جامعه با مفهوم واقعی قرآن فاصله گرفته است در حالی که قرآن برای ما برنامه‌ای از پیش تعیین شده دارد و کسی که دائما قرآن می‌خواند نیز در تمام لحظات زندگی به یاد معانی آن است و کار خطایی انجام نمی‌دهد و انس با قرآن باعث دگرگونی در روش و سبک زندگی می‌شود.

این طلبه ابراز می‌کند: محوریت و اولویت در زندگی را براساس قرآن قرارداده‌ام و وارد حوزه علمیه شدم تا قرآن را بهتر بشناسم تا اعمالی که در تضاد با معانی قرآن است را انجام ندهم.

وی در آخر تاکید می‌‌کند: به همه توصیه می‌کنم که قرآن زیاد بخوانند و لازم نیست همه حافظ باشند و حفظ بستگی به حافظه و شرایط زندگی دارد اما این مسئله را مدنظر قرار دهند که از طریق قرائت هم می‌‌شود با قرآن انس گرفت مانند علامه طباطبایی که روزی یک جزء قرآن قرائت می‌کردند و کسی که دائما قرآن بخواندبه مرور حفظ و با مفاهیم قرآن آشنا می‌شود و این عمل تاثیر بسزایی در زندگی افراد دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی اعظم السادات برغمدی اظهار کرد: همه دختران ۱۴ تا ۲۴ سال استان می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: ثبت نام از دختران تا پایان اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام به تارنمای طرح ملی قرآنی حفظ نور https://beitnarjes.ir/Article/Single/۴۸ مراجعه کنند.

مدیر طرح ملی حفظ قرآن کریم کشور ادامه داد: تربیت نسل جوان، تربیت نسل قرآنی مهدوی، تحقق خواسته رهبری در خصوص تربیت حافظ قرآنی و انتقال فرهنگ قرآنی با خانواده‌ها از جمله اهداف این طرح است.

برغمدی افزود: این طرح فرصت بی نظیری پیش روی دختران علاقه‌مند در استان آذربایجان شرقی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در دوره‌های گذشته بانوان علاقمند تبریزی به صورت مجازی از برنامه‌های آموزشی حفظ قرآن کریم بهره‌مند شدند.

چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" ویژه بانوان سراسر کشور در سال ۱۴۰۳ با شعار «حافظ قرآنی، مکتب سلیمانی» با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام این شهید بزرگوار برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد