Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سیرجان گفت: با توجه به جلسه ای که در ماه مبارک رمضان برگزار شد توافق شد که شش ماه بعد از دریافت پروانه میدان تره بار جدید ساخته و غرفه ها واگذار گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمودآبادی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سیرجان در گفت و گوی با خبرنگار راه آرمان در خصوص زیر ساخت های شهرستان سیرجان اظهارداشت: فعالیت های زیر ساختی در شهرستان سیرجان در حال اجرا است و به بعضی از طرح ها سرعت بخشیدیم و طرح های جدیدی را عنوان کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی آخرین بازدیدی که از ترمینال جدید داشته ایم پیشرفت خوبی داشته و تقریبا آماده بهره برداری است ، یک سری از کار محوطه سازی انجام نشده است که قرار شد هرچه سریع تر انجام شود و حداکثر در هفته دولت ترمینال جدید افتتاح و به بهره برداری برسد.

محمودآبادی در خصوص میدان تره بار جدید گفت: با توجه به جلسه ای که در ماه مبارک رمضان برگزار شد توافق شد که شش ماه بعد از دریافت پروانه میدان تره بار جدید ساخته و غرفه ها واگذار گردد.

معاون استاندار در خصوص مشکلات زیر ساخت های شهر سیرجان اظهار داشت: شهرداری خیابان های که آسفالت نامناسبی دارند عملیات برداشت آسفالت فرسوده را آغاز کرده و ابتدا زیرساخت آسفالت انجام می شود و سپس آسفالت می شود که این آسفالت تا ۱۰ سال ضمانت دارد و نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا پایان امسال تمامی خیابان های که آسفالت فرسوده دارند آسفالت جدید شوند.

محمودآبادی اظهارداشت: در بحث محورهای مواصلاتی شهرستان ورودی و خروجی های شهر از چهار طرف دو بانده هستند و در بعضی از مسیرها نیاز به اصلاح هندسی دارد که درحال اجرا می باشد و از اعتبار ۱۲۰ میلیاردی که از منابع شرکت های غیر دولتی تامین و مشخص شده است به جاده های که دچار نقص هستند اعتباراتی است، داده شود تا رفع نقص شوند.

معاون استاندار افزود: در بحث زیرگذر مکی آباد مبلغی هزینه شده و لاین زیر پل را آماده کرده اند ، برای خرید و تملک خانه های آن محدوده حدود یکصد و بیست میلیارد ریال باید اعتبار داشته باشیم تا این خانه ها خریداری شوند و در جلسه شورای ترافیک که هفته گذشته برگزار شد و مشاوره ترافیکی شهرداری در این جلسه اعلام کرد که زیر گذر زدن و پل زدن در این نقطه غیر فنی است و تا چند وقت آینده کمربندی جا به جا می شود و حجم ترافیک سبک می شود و این مسیر تبدیل به خیابان می شود و با اصلاح وضعیت هندسی خیابان مسئله حل می شود و نظر مشاور ترافیکی این است که خیابانی که از طرف بیمارستان غرض می آید مسدود شود و حدود ۱۰۰۰ متر جلوتر یک دور برگردان استاندارد ایجاد شود و بر سر چهار راه با ایجاد دو چراغ راهنمایی مشکل تصادفات حل خواهد شد.

وی در ادامه افزود: بحث احداث زیر گذر مکی آباد کاملا منتفی می شود زیرا حدود بیست میلیارد هزینه دارد اما با اصلاح هندسی در خیابان کمتر از دو میلیارد هزینه می شود و ۱۸میلیارد تومان در اعتبارات شهری صرفه جویی کرده ایم و این آخرین طرحی است که مشاور ترافیکی داده و در حال مطرح شدن در صحن علنی شورا است و بعد از تصویب در شورا در دستور کار شهرداری قرار می گیرد.

معاون استاندار درادامه افزود:سیرجان یک شهر کارگری است و حدود ۲۲۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی داریم که عمدتا بیمه کارگری هستند و از اول اردیبهشت تا مرداد ماه فصل تمدید قرارداد کارگران با پیمانکاران است که یکسری معضلاتی وجود دارد.

محمودآبادی ادامه داد: یک سری از جوسازی ها توسط کارفرمایان انجام می شود به دلیل اینکه بتوانند برای امتیاز بگیرند و دوستانه اعلام کرده ایم که در جهت تمدید قرارداد کارگران جوهای تجمع و امنیتی به وجود نیاورند.

وی اظهار داشت : بعضی از خواسته های کارگران قابل احترام است و مرتب کمیسیون کارگری برگزار می شود و مشکل کارگران مورد بررسی قرار می گیرد.محمود آبادی در خصوص تجمع کارگران در هفته گذشته اظهار داشت: بین معدن ۵ و ۳ یک سری مسائل کارگری به نوعی بین کارفرما و پیمانکار رخ داده که منجر به تغییر محل کار شده است و پیمانکاران ضامن هستند که محل و پیمان را تغییر می دهند تمام کارگران سرکار باشند و کارگری بیکار نشود که طی تماسی با مدیر عاملان شرکت ها و پیمانکار ها داشته ایم بنا شد تمامی کارگران به کار گیری شوند.

سرپرست فرمانداری سیرجان گفت: برای سامان دهی میدان دام قرار شده است محل های غیر استاندارد و غیر بهداشتی که دام در آنها نگهداری می شود جمع آوری و صنف دامداران تشکیل شود زیرا در حال حاضر صنف ندارند و قابل کنترل نیستند و مقرر شده است که برای دامداران جواز صادر شود و به محل جدید جنب کشتارگاه منتقل شوند.

محمودآبادی ادامه داد: ۴۰ آغل ایجاد شده است و با رایزنی های که با اداره جهاد کشاورزی داشته ایم بنا شد با هماهنگی اراضی زمین مجوز توسعه میدان به شهرداری داده شود تا بازار دام زنده افتتاح شود.

وی ادامه داد: در رابطه با ورزشگاه امام علی تا ۵ مرداد باید آمادگی خودمان را به سازمان لیگ اعلام کنیم از زمانی که تجهیز و آماده سازی ورزشگاه امام علی را آغاز کردیم تا به الان پروژه های اولیه حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته و پروژه هایی که جدیدا اعلام شده حدود ۵۵ تا ۶۵ درصد پیشرفت داشته است که چیزی حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد این پروژه عملی شده و کار به سرعت پیش میرود و من خیلی امیدوارم که آن آیتم های اساسی که سازمان لیگ برتر از ما خواسته بتوانیم عملیاتی کنیم .

محمودآبادی در پایان گفت: لیگ برتر امسال با تاخیر انجام شود و ما با این تاخیر یکی دو هفته ای فرصت بیشتری داریم تا نواقص را برطرف نماییم .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، سردار محمد زهرایی صبح امروز در مراسم افتتاحیه دو هزار و 950 طرح عمرانی محرومیت‌زدایی در خراسان رضوی، از اجرای پنل‌های خورشیدی خانگی توسط بسیج سازندگی کشور خبر داد و گفت: سال گذشته بسیج سازندگی دو هزار و 680 مورد پنل‌های خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و 30 مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت کاری بسیج سازندگی کشور است.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بیان کرد: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم که طرح‌های اشتغال‌زایی و تولیدی است را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند.

سردار زهرایی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی تأمین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد، گفت: بستر کار ما صندوق‌های قرض‌الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند، همچنین در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم

وی عنوان کرد: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این راستا آبرسانی یک هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» معطل اعتبارات دولت نماندیم و با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستاهای کشور اجرا شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان کرد: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته سردار زهرایی، سازمان بسیج سازندگی سال گذشته دو هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی نصب کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور آمادگی بسیج سازندگی را در عرصه‌های مختلف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، مهارت‌آموزی، آبرسانی، آموزشی، آسفالت جاده‌های بین مزارع اعلام کرد و گفت: نوکری و خادمی مردم توفیق می‌خواهد و مردم شایسته خدمت بیشتر هستند، ما مدیون هنوز مردم هستیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم از تدوین طرح جهش تولید با مشارکت مردم در بسیج سازندگی خبر داد و اظهار کرد: ظرف یک ماه آینده این طرح را به مجلس و دولت ارائه می‌دهیم که بتوانیم در حوزه‌ تولید و  اشتغال گام‌های بهتری برداریم.

سردار زهرایی بیان کرد: بسیج سازندگی همواره این آمادگی را دارد که در عرصه‌های مختلف از جمله پروژه‌های آبخیزداری،آبرسانی به روستاها، اشتغال‌زایی، مهارت‌آموزی، آسفالت جاده‌های بین مزارع با مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی پروژه اجرا کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: امروز ایران اسلامی در بعد نظامی سرآمد است و اگر اراده کند و دشمنان دست از پا خطا کنند پاسخ دندان‌شکنی قوی‌تر از عملیات قبلی به دشمنان خواهیم داد.

وی گفت: در عملیات وعده صادق بعد از الطاف الهی چیزی جز تدبیر حکیمانه مقام عظمای ولایت نبود و امروز ایران اسلامی در سطح بین‌المللی نیز به دستاوردهایی از جمله مباحث پزشکی، نانو، فناوری دانش بنیان و حتی در حوزه سدسازی تا ۱۰۰ متر زیر زمین دست پیدا کرده است که خیلی  اطلاع‌رسانی نشده است.

سردار زهرایی تأکید کرد: امروز دشمنان در جنگ شناختی به دنبال یأس و ناامیدی و ناکارآمد جلوه دادن پیشرفت‌های نظام هستند که با بصیرت و پای کار بودن مردم نمی‌توانند به اهداف  شوم خود علیه نظام دست پیدا کنند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد