Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:26:55 GMT

نظارت بر مجتمع‌های بین راهی اردکان تشدید شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۳۸۵۰

نظارت بر مجتمع‌های بین راهی اردکان تشدید شد

علیرضا جدیدی روز سه شنبه در نشست کمیته فرعی ویژه نظارت بر مجتمع‌های خدماتی رفاهی و کلیه اماکن بین راهی در حال فعالیت افزود: در نظر داریم که نظارت و بازدید از اماکن رفاهی، پذیرایی و خدماتی را در تمام فصول سال جدی بگیریم تا خدمات بهتری به مسافران و رانندگان داده شود و گلایه‌ها کاهش یابد.

وی اضافه کرد: با رعایت اصول بهداشتی و بالا بردن خدمات رفاهی و پذیرایی مناسب و در شأن مسافران توقف‌ها افزایش می‌یابد و گامی در جهت گسترش صنعت توریسم برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرماندار اردکان با بیان اینکه احداث مجتمع‌های خدمات رفاهی و ساماندهی آنها تأثیر به سزایی در کاهش میزان تصادفات جاده‌ای و افزایش ضریب ایمنی جاده‌ها و فراهم کردن آسایش بیشتر رانندگان و مسافران خواهد داشت تصریح کرد: با توجه به اینکه اردکان یکی از دروازه‌های ورودی استان یزد به شمار می‌آید و تعداد زیادی از مسافران در طول سال و بخصوص ایام نوروز و تعطیلات تابستان از این منطقه عبور می‌کنند، وجود تأسیسات، امکانات رفاهی و خدماتی را در طول مسیر، می توان یکی از ضرورت‌ها بر شمرد که نبود آن سبب جلوگیری از مسافرت‌های مجدد به اردکان شده و کاهش گردشگران را به دنبال خواهد داشت.

جدیدی اظهار داشت: به منظور نظارت بهینه بر عملکرد مجتمع‌های خدماتی بین راهی بخصوص مجتمع‌های درجه ۲ و سه، کمیته‌ای تشکیل شده است که با تشدید نظارت و حتی پلمپ مجتمع‌های متخلف، عملکرد آنها را به حد مطلوب نزدیک نماید.

وی با بیان اینکه تجربه نشان داده به هر میزان که نظارت بر عملکرد مجتمع‌های بین راهی بیشتر شود، کیفیت آنها بهتر شده و مسافران و گردشگران با رضایت بیشتری از آن محورها تردد می‌کنند افزود: با توجه به اینکه گردشگران و مسافران نوروزی به هنگام ورود به مجتمع‌های خدماتی تقریباً از تمام تسهیلات و امکانات مجتمع اعم از سوخت گیری، رستوران، سرویس‌های بهداشتی، پارکینگ و… استفاده می‌کنند، بنابراین بازرسان ما شرایط بهداشتی همه مراکز را کنترل و در صورت بروز تخلف با آن برخورد می‌کنند

در حال حاضر اردکان ۶ مجتمع بین راهی دارد.

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.

۷۵۴۴/‏‬ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است

به گزارش خبرآنلاین، روزبه کردونی رئیس سابق مرکز پژوهش های تامین اجتماعی با اشاره به اینکه مطابق گزارش مرکز پژوهش های مجلس در سالیان اخیر هم فقر در فقرا عمیق تر شده است و هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند و به عبارت دیگر طبقه متوسط فقیرتر شده است اظهار داشت: سرانه خط فقردر سه سال اخیر سه برابر شده است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه و محاسبه خط فقر و شاخص های رفاهی از ماموریت های وزرات رفاه است، اما با توجه به اینکه در دو سال اخیر هیچ گزارش رسمی از سوی این نهاد مسئول منتشر نشده است، اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد که بار این مسئولیت را به عهده گرفته است و با انتشار گزارش های راهبردی امکان تحلیل و پایش وضعیت فقر در شرایط کنونی کشور را فراهم می کند.

این پژوهشگر حوزه رفاهی در ادامه اظهار داشت: مطابق گزارش های منتشر شده مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سرانه خط فقر مطلق کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از سه برابر شده است و علی رغم آنکه گفته می شود کشور رشد اقتصادی را تجریه می کند، نه تنها از جمعیت زیر خط فقر کشور کم نشده است بلکه فقر در کشور پایدار شده است.

کردونی در ادامه گفت : دیگر شاخص های مربوط به فقر هم از بدتر شدن وضعیت حکایت دارد. برای نمونه شاخص شکاف فقر که نشان می دهد وضعیت فقرا تا چه اندازه وخیم است هم در این سه سال افزایش یافته است که بیانگر آن است که فقرا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ شرایط معیشتی سخت تری را تجربه کرده اند.

این کارشناس رفاهی همچنین تاکید کرد : نکته دیگر آنکه در کنار افزایش فقر شاغلین که دیگر مطالعات رفاهی نیز بر آن اذعان دارد، مطالعات اخیر نشان می دهد سطح رفاه افراد غیر فقیر هم کاهش یافته است به عبارت دیگر احتمال ورود غیرفقرا به زیر خط فقر افزایش داشته و لذا ظرفیت تأمین منابع بودجه از جمعیت غیرفقرا هم کم شده است که این به معنای افت شدید رفاه طبقه متوسط است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه با توجه به عدم تدوین برنامه اقدام سیاست های کلی تامین اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ توسط رهبری نظام ابلاغ و قرار بود ظرف شش ماه توسط دولت تدوین شود اما با گذشت بیش از دو سال هیچ خبری از آن نیست، گفت: وضعیت برنامه هفتم توسعه که کارشناسان آنرا ضعیف ترین و نارکارمدترین سند بالادستی در حوزه رفاه تحلیل می کنند و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳ که آنهم فاقد ظرفیت های لازم برای مبارزه با فقر است، هیچ سیاست رفاهی و سیاست اجتماعی موثری در راستای مبارزه با فقر مشاهده نمی شود. وی اظهار امیدواری کرد که یک تحول عملی در عزم تصمیم گیران برای ارتقا وضعیت رفاهی بوجود آید.

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900167

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • چادرملو اردکان در جمع هشت تیم پایانی جام حذفی
  • یک هشتم نهایی جام حذفی، صعود چادرملو در ضیافت پنالتی‌ها
  • سلام دختران فوتسالیست چادرملو به لیگ برتر
  • فجر ساعت پخش زنده بازی مس کرمان و چادرملو اردکان‌ + پخش آنلاین
  • اینفوگرافیک | مجتمع های خدماتی رفاهی استان قزوین