Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «عمو پورنگ» گفت: خانه من تلویزیون است، من کار برای کودکان را دوست دارم از این رو در آثارام همواره تلاش کرده‌ام تا علاوه بر کیفیت کمیت نیز افزایش پیدا کند و در این راه پول برایم از اهمیت کمتری برخوردار است. تاریخ انتشار: 08:50 - 01 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۵۴۲۹

داریوش فرضیایی «عمو پورنگ» در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره علاقه‌اش به کار و فعالیت در حوزه برنامه های کودک و نوجوان در تلویزیون گفت: خانه من تلویزیون است، من کار برای کودکان را دوست دارم از این رو در آثارام همواره تلاش کرده‌ام تا علاوه بر کیفیت کمیت نیز افزایش پیدا کند و در این راه پول برایم از اهمیت کمتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در همین راستا ادامه داد: من معتقدم باید برای رسیدن به اید‌ه‌آل در حوزه برنامه‌های کودک و نوجوان تلاش کرد و فرهنگ را تعالی داد بدین ترتیب باید از دوره کودکی آموزش و فرهنگ سازی را آغاز کرد.


عمو پورنگ کار در حوزه کودکان را سخت و دشوار دانست و اظهار کرد: ساخت برنامه برای کودکان علاوه بر علاقه نیازمند توجه به شاخص‌های ویژه‌ای مانند شناخت روحیه کودکان و تسلط بر روان شناسی این قشر حساس جامعه است چراکه این امر موجب می‌شود کار دست‌اندرکاران تولید برنامه‌های کودک از حساسیت ویژه‌ای برخوردار باشد.

فرضیایی پیرامون وسعت مخاطبان برنامه‌هایی چون «محله گل و بلبل» که فقط قشر کودک و نوجوان را شامل نمی‌شود بیان کرد: تنها کودکان مخاطبان برنامه «محله گل و بلبل» نبودند بلکه سالمندانی که در منزل به سر می‌برند نیز برنامه «محله گل و بلبل» را می‌دیدند و این مسئله برایم جذابیت خاصی داشت.

این مجری و برنامه سازه حوزه کودک در حوزه تلویزیون اظهار کرد: متاسفانه سرمایه‌گذاری در حوزه برنامه‌های کودک بسیار کم است و این امر دست تولیدکنندگان و دست اندرکاران حوزه کودک را می‌بندد با این همه تمام کسانی که در مجموعه «محله گل و بلبل» کار می‌کردند با تمام سختی ها، کمبود‌ها و کاستی‌ها ساخته اند، اما از کیفیت کار کم نکردند.

فرضیایی در خصوص ادامه فعالیت در حوزه کودک بیان کرد: قطعا کار تولید برای کودک را ادامه خواهیم داد و همراه با گروه به اجماع خواهیم رسید و کار‌های متفاوت‌تری را در آینده تولید خواهیم کرد. استقبال کودکان از برنامه «محله گل و بلبل» و «عمو پورنگ» برایم جذابیت خاصی دارد، زیرا هر بار که با کودکان برخورد داشتم آن‌ها در خصوص ادامه برنامه از من سوال می‌کردند.


وی درباره کیفیت برنامه‌های کودک در تلویزیون ابراز کرد: برنامه در حوزه کودک و نوجوان بسیار محدود‌تر نسبت به سایر برنامه‌های تولید شده است، با این حال همکاران تلاش می‌کنند تا کیفیت کار‌های تولیدی کودکان در سطح مناسبی باشد، اما کمبود منابع، کمیت و در برخی مواقع کیفیت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

«عمو پورنگ» خاطرنشان کرد: برنامه «محله گل و بلبل» به موضوعات اجتماعی مثل آداب و مراعات‌های اخلاقی، روحیه پهلوانی و کمک به هم‌نوع، فرهنگ شهرنشینی و مطالعه و کتابخوانی توجه ویژه‌ای دارد و با تدارک روایت‌هایی جذاب و روان می‌کوشد رفتار‌های اجتماعی درستی را به کودکان بیاموزد.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: داریوش فرضیایی عمو پورنگ کودکان محله گل و بلبل کیفیت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است