Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@04:46:04 GMT

دلار و یورو از صعود افتادند

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۴۹۳۲

دلار و یورو از صعود افتادند

رویکرد صبر معامله‌گران تا برگزاری نشست بانک مرکزی آمریکا باعث شد روند صعودی دلار متوقف شود.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اکنون بیش از هر زمان دیگری در یک سال اخیر، کاهش نرخ بهره توسط بانک های مرکزی آمریکا و اروپا به منظور تقویت رشد اقتصادی تضعیف شده این دو قدرت اقتصادی محتمل است و انتظار برای کاهش ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصدی نرخ بهره در آمریکا به ۴۶ درصد رسیده که تقریبا دو برابر رقم ثبت شده در دو هفته قبل است.

برندن مک کانا - استراتژیست ارزی در "ولز فارگو" گفت: بازارها منتظر نظر ماریو دراگی (رئیس بانک مرکزی اروپا) در خصوص سیاست پولی بعدی هستند.

هر چند که احتمال بالای کاهش نرخ بهره باعث متوقف شدن دلار و یورو شد اما ارزش فرانک سوئیس در معاملات سه شنبه بازارهای ارزی به طرز محسوسی تقویت شد تا جایی که هر یورو با عقب نشینی به محدوده ۱.۰۹۹۹ فرانک در پایین ترین سطح دو سال اخیر خود در برابر ارز امن سوئیسی قرار گرفت.

دلار نیز به مانند یورو نتوانست صعودی داشته باشد و شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد در سطح ۹۷.۲۴۱ واحدی باقی ماند. نرخ دلار در برابر یورو بدون تغییر باقی ماند و هر یورو به ازای ۱.۱۲۱۲ دلار مبادله شد. بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا مجددا به زیر ۲ درصد بازگشت و به ۱.۸۰۱ درصد رسید.

مک کانا افزود: به نظر نمی‌رسد که اعضای هیات مدیره بانک مرکزی مرکزی با کاهش شدید نرخ بهره در نشست بعدی خود موافقت کنند. فکر نمی‌کنم شاهد شروع یک چرخه کاهشی در نرخ بهره باشیم.

ین بر خلاف فرانک نتوانست امروز را با موفقیت زیادی به پایان برساند. هر دلار نسبتا بدون تغییر در مقایسه با روز قبل به ازای ۱۰۸.۸۸ ین و هر یورو به ازای ۱۲۰.۹۵ ین مبادله شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دلار يورو بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • یورو رکورد زد