Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@04:11:19 GMT

بمبی ساعتی به نام اپلیکیشن FaceApp

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۶۹۴۰

بمبی ساعتی به نام اپلیکیشن FaceApp

براساس گزارش‌های رسمی برنامه تغییر چهره می‌تواند اطلاعات کاربران را در اختیار افراد دیگر قرار دهد.

به گزارش مشرق، این روزها با ورود به فضای مجازی احساس احساس می‌کنید سی سال به آینده سفر کرده‌اید؛ حال‌وهوای همه تغییر کرده است، همه پیر شده‌اند و موی سپید کردند اما کسی ناراحت نیستند که گذر عمر چه شتابان آنها را پیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه اینها از یک نرم‌افزار شروع می‌شود؛ برنامه‌ای که به شما سفر به آینده را نشان می‌دهد. اما این سفر چندان هم از نظر کارشناسان سایبری رضایتبخش نیست و آنها هشدارهایی در این خصوص داده‌اند و شاید باورتان نشود که اطلاعات حساب بانکی شما نیز از این طریق بسیار راحت‌تر در اختیار سارقان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: فیلم/ هشدار پلیس فتا درباره برنامه FaceApp کار اطلاعاتی تمیز با برنامه FaceApp

براساس گزارش فاکس نیوز جیم تئورس یکی از کسانی است که قربانی این دزدی‌ها شد. اما برخی تصور می‌کنند این فرد مایل‌ها دورتر از ماست بنابراین جای نگرانی وجود ندارد ولی باید گفت از این موضوع راحت گذر نکنید چون ماهیگیران زیادی هستند که برای به دام انداختن شما طعمه‌های وسوسه‌انگیزی تدارک می‌بینند تا هدف خود را عملی کنند.

FaceApp همانند یک صاعقه برای کاربران خطرناک است چراکه از طریق آن حریم خصوصی و اطلاعات شخصی به صورت کامل در دسترس کلاهبرداران و مافیای سایبری قرار می‌گیرد. این موضوع به قدری در ایالات متحده آمریکا خطر آفرین بود که تمامی دموکرات‌های سنا و سازمان‌های فدرال از جمله FBI خواستار بررسی خطرات و دیگر مشکلات این برنامه شدند.

چالش‌های جدید، بمب ساعتی جدید

برنامه‌هایی که بسیار زود وارد جریان‌های مد و به روز بودن می‌شوند توسط الگوریتمی برنامه‌ریزی شده‌اند که تمامی اطلاعات کاربران را جمع‌آوری می‌کنند و در جهت اهدافی سودجویانه از آن بهره می‌شود. شاید باورش سخت باشد اما بسیاری از اپلیکیشن‌های خارجی همانند بمب ساعتی هستند که هر لحظه امکان انفجار آنها و نابود کردن شما وجود دارد.

زمانی که شما برنامه‌ای را روی گوشی خود بارگذاری می‌کنید در حقیقت به طراحان آن اپلیکیشن اجازه می‌دهید به صورت توافقنامه امضاشده به زندگی شما ورود کنند و به همه موارد دسترسی داشته باشد. زمانی که آدرس ایمیل، شماره تماس شما را می‌خواهند تا اجازه ورود شما به برنامه را دهند حتی به چیزهایی که در گوگل جستجو می‌کنید نیز پی می‌برند. تمام اینها یعنی به وجود آوردن یک کسب‌وکار جدید و خلق رسوایی‌هایی بزرگ که با اپلیکیشن FaceApp این موضوع محقق می‌شود.

آیا استفاده از برنامه‌هایی که موجب می‌شود یک سیستم بزرگ و پیچیده شما را تحت نظر داشته باشد و تمامی کارهای شما از نگاه آنها مخفی نماند ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن دارد؟ بهتر است قبل از نصب برنامه‌های این چنینی که کاربران کشور سازنده هم از آن استفاده نمی‌کنند، کمی تأمل کنیم.

احتمالاً با کلود آشنایی دارید؛ رایانش ابری (کلود) نوعی فناوری است که این امکان را به شرکت‌ها، سازمان‌ها، برنامه‌نویس‌ها و مهم‌تر از همه کاربران عادی می‌دهد تا در هر لحظه و از هر جایی که قرار داشته باشند به راحتی به فضایی که داده‌ها در آن ذخیره شده است یا منابع کامیپوتری مورد نیازشان از جمله سرور، پایگاه داده، نرم‌افزار، سرویس‌های آنالیتیکس و ... به منظور پردازش اطلاعات از طریق اینترنت دسترسی یابند.

در میان ویژگی‌های دیگر این برنامه خطرناک، عکس‌های کاربران در نسخه‌های آیفون و اندروید برای ارسال و مورد هک قرار گرفتن، پردازش و به فناوری کلود منتقل می‌شوند. FaceApp به صراحت به کاربران نمی‌گوید که عکس‌ها به کلود ارسال شده است اما بسیار نامحسوس زندگی شما را تحت شعاع قرار می‌دهد.در حقیقت سیاستFaceApp این چنین اظهار می‌کند که استفاده از داده‌ها و اطلاعات شما برای افرادی که به چهره کاربران برای تبلیغات هدفمند نیاز دارند مشکلی ندارد و حتی به اشخاص ثالث نیز فروخته می‌شود.

طراحان این برنامه هنوز به سوالات بسیاری از کاربران پاسخ نداده‌اند؛ سوالاتی با چنین محور؛ آیا کاربران می‌تواننداز این برنامه درخواست کنند که اطلاعات کاربری‌شان حذف شود؟

کلام آخر

نکته دیگر اینکه، اگر به یک باره عکس‌های خانوادگی و شخصی خود را در اینترنت مشاهده کردید نباید شوکه شوید چراکه این اپلیکیشن‌ها اقدام به جمع‌آوری چنین مواردی می‌کنند و در ازای دریافت مبالغی، اقدام به حذف آن از اینترنت می‌نمایند. حتماً فرآیند حذف عکس از گوگل کمی سخت شده است. باور اینکه این برنامه از سوی افرادی کنترل و هدایت می‌شود که می‌توانند با یک اشاره زندگی شما را تحت تأثیر قرار دهند، سخت نیست. ثبت، ضبط و دسترسی به اطلاعات کاربران به صورت خودکار صورت می‌گیرد و این موضوع چندان خوشایند نیست؛ پس مراقب باشید.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی اپلیکیشن هکرها فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک

بسته مصوب سنای آمریکا مالک تیک تاک را موظف کرد که بخش آمریکایی این شبکه اجتماعی را تا یک سال آینده واگذار کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سنای آمریکا به اتفاق آرا با 79 رای موافق در برابر 18 رای مخالف، به ممنوعیت فعالیت شبکه اجتماعی تیک تاک در خاک آمریکا در صورتی که مالک چینی آن از واگذاری این شبکه طی 9 ماه تا یک سال آینده خودداری کند، رای داد.

استفاده از شبکه اجتماعی تیک تاک باعث نگرانی زیادی در بین قانونگذاران آمریکایی شده و بیم آن می رود که شرکت چینی بایت دنس که مالک تیک تاک است، به اطلاعات میلیون ها کاربر آمریکایی دسترسی داشته باشد.

براساس این گزارش، این لایحه 4 روز پیش در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده بود که در صورت عدم فروش تیک‌تاک به شرکت‌های غربی، این پلتفرم در ایالات متحده ممنوع می شود، و با تصویب در سنا نیز، جو بایدن اعلام کرده که امروز این لایحه را امضا خواهد کرد تا روند اجرایی شدن آن آغاز شود.

براساس این لایحه، وجود این نرم افزار چینی در فروشگاه‌های اپلیکیشن ایالات متحده ممنوع می‌شود، مگر اینکه پلتفرم این رسانه اجتماعی که توسط تقریباً 170 میلیون آمریکایی استفاده می‌شود، طی 9 ماه تا یک سال آینده از شرکت مادر خود بایت‌دنس (ByteDance) منفک شود.

قانونگذاران حامی این لایحه مدعی هستند که تیک‌تاک یک تهدید امنیت ملی است چرا که دولت چین می‌تواند از قوانین اطلاعاتی علیه بایت‌دنس استفاده کرده و آن را مجبور کند تا اطلاعات کاربران آمریکایی را در اختیار پکن قرار دهد.

درگیری بین شرکت تیک‌تاک و دولت آمریکا به یک زمینه بین‌المللی گسترده تبدیل شده است. این درگیری، به دلیل موارد مختلف از جمله حفظ حریم خصوصی، امنیت ملی و رقابت اقتصادی به وجود آمده است.

به علاوه، درگیری‌های اقتصادی بین آمریکا و چین نیز نقش مهمی در این تنش‌ها ایفا می‌کند. این درگیری‌ها باعث شده تا اقدامات دولت آمریکا علیه شرکت‌های چینی، از جمله تیک‌تاک، افزایش یابد.

در پاسخ به این تنش‌ها، تیک‌تاک تلاش می‌کند تا با ارائه تضمینات در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها، از جمله ایجاد مراکز داده مستقل در خارج از چین، اعتماد دولت آمریکا را جلب کند.

با این حال، این درگیری‌ها احتمالاً همچنان ادامه دارد و تأثیراتی بر روابط بین‌المللی، اقتصاد، و حقوق شهروندان دارد. برای کنترل این تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل‌های مناسب، نیاز به همکاری بین دولت‌ها، شرکت‌ها، و سازمان‌های بین‌المللی است.

در همین حال اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا در این باره گفت: ممنوع کردن و یا الزام به واگذاری تیک تاک، یک پیشینه جهانی هشداردهنده برای کنترل فزاینده دولت ها بر پلتفرم های شبکه های اجتماعی است. اگر ایالات متحده یک پلتفرم خارجی را ممنوع کند، باعث ایجاد قوانین مشابهی از سوی دیگر کشورها می شود.

چندی قبل نیز کنگره آمریکا لایحه واگذاری تیک تاک را تصویب کرده بود. براساس این لایحه، شرکت بایت دنس غول بزرگ تکنولوژی چین و مالک تیک تاک، 165 روز یعنی حدود 6 ماه فرصت خواهد داشت تا تیک تاک را واگذار کند. اگر بایت دنس از انجام این کار خودداری کند، فروشگاه های عرضه اپلیکیشن که توسط گوگل، اپل و دیگر شرکت های فناوری راه اندازی شده اند، دیگر نمی توانند به صورت قانونی تیک تاک را به کاربران معرفی کرده و یا از سرویس های میزبانی وب برای اپلیکیشن های ساخت بایت دنس، پشتیبانی کند.

در همین حال کمپین انتخاباتی جو بایدن در تاریخ 11 فوریه برای تشویق و جلب آرای رأی‌دهندگان جوان، به شبکه اجتماعی تیک‌تاک پیوست.یکی از مقامات کمپین بایدن اظهار کرد این کمپین اقدامات احتیاطی پیشرفته امنیتی را برای ابزارهای الکترونیکی خود که به‌روی آنها تیک‌تاک نصب می‌شود، اتخاذ می‌کند و موضوع پیوستن آنها به تیک‌تاک جدا از بررسی‌های امنیتی در حال انجام به‌روی این اپلیکیشن است.

گروهی از جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا از جو بایدن خواستند تا حساب کاربری کمپین خود در شبکه اجتماعی تیک تاک را به دلیل نگرانی های امنیتی غیرفعال کند.

آنها در نامه‌ای اظهار کردند بایدن خطرات امنیت ملی شبکه اجتماعی تیک تاک را نادیده گرفته است. حال دولت چگونه می تواند به مردم آمریکا درباره خطرات این اپلیکیشن هشدار بدهد در حالی که رئیس جمهور از آن استفاده می کند.

در همین حال سال گذشته دولت بایدن نهادهای این کشور را ملزم به حذف اپلیکیشن تیک‌تاک از تلفن‌های همراه و دیگر ابزار الکترونیکی کارمندان دولتی و فدرال کرده بود.

کنگره آمریکا درباره ممنوعیت تیک تاک رای گیری می‌کندترامپ: تیک تاک تهدیدکننده امنیت ملی آمریکا است

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • آزادی ۶ مرزبان ایرانی بازداشت شده توسط طالبان
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی